- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi lilith2013
-
molada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum
herkes nasıl anlayışlı,nasıl geniş gönüllü nasıl sevgi dolu.dışarıda sizin gibilerle nedense hiç karşılaşmıyor olmak benim şanssızlığım demek ki.etrafımdaki kaba ,saygısız,açık arayan güruh nerden acaba?bir anlık kafa karışıklığıyla üzülmüşüm ki sonra bana terbiyesiz deyişini hatırlayıp kendime geldim.
Tuvlaetleri temizleyen biri var diye,tuvaleti pis bırakmamamız gerekiyorsa,musluğuda kapatmamız umumi yerlerde dikkatli olmamız gerekiyor.Unutmuşsun kadında seni uyarmış.Uyarı tonundan rahatsız olmuşsun ama verdiğin tepkiler çok kötü.Unutmuşum kusura bakmayın ama üslubunuza da dikkat edin demen yeterliydi.molada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum
herkes nasıl anlayışlı,nasıl geniş gönüllü nasıl sevgi dolu.dışarıda sizin gibilerle nedense hiç karşılaşmıyor olmak benim şanssızlığım demek ki.etrafımdaki kaba ,saygısız,açık arayan güruh nerden acaba?bir anlık kafa karışıklığıyla üzülmüşüm ki sonra bana terbiyesiz deyişini hatırlayıp kendime geldim.
siz neden çıkarken muslugu kapamıyorsunuz aynen o kadın sızın hızmetçiniz mi?molada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum
acelem vardı dalmısım falan dıyebılırdı.ozur bıle greksızUnutmuşum deseydiniz keşke, özür dileme şansınız var mı?
çocuklara once saygıyı öğretmeliyiz ama nerdeeeMuslugu acik unutmus olabilirsin insanlik hali de
Senin gorevin git kapa demen
Cok enterasan.
Meslegiyle ilgili benzetmen de
Terbiyesizlilten baska bisey degil.
Kadının canına tak ettı demek. muslugu acık bırakanlar,rezarvuar çekmeyenler,kagıtları yere atanlartemizlikçi kadın seni öyle azarlamasaydı, sende ona onun gibi cevap vermezdin. etkiye tepki. ama birazcık dozunu kaçırmışsın.
onun gorevi değil gercekten bizim acık bıraktıgımız muslugu kapatmak cekmediğim sifonu cekmek vs.vs. onun gorevi sadece çopleri boşaltmak rutin temizlğini yapmak biizm artıklarımızı değil kimolada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum
ya nıye konuları hortlatıyorsunuuuz !!!
Ben yaptım
Konu sahibinin konularını okurken bu konuda takıldım yazma ihtiyacı hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?