fazla mı ileri gittim?

Yapacaginiz 2 şey var
1.kadinla konuşup ters bir şekildesorduğu için öyle cvp verdiğini gerçekten Üzgün olduğunu söyle
2.kadınla hiç muhatap olma bu yaptığından oda sende ders cikarirsiniz zaten insan ilişkileri konusunda

Sakın özeleştiri yapmayın.

Çok terbiyeli davranmışsınız da terbiyesiz demiş.

Tuvlaetleri temizleyen biri var diye,tuvaleti pis bırakmamamız gerekiyorsa,musluğuda kapatmamız umumi yerlerde dikkatli olmamız gerekiyor.Unutmuşsun kadında seni uyarmış.Uyarı tonundan rahatsız olmuşsun ama verdiğin tepkiler çok kötü.Unutmuşum kusura bakmayın ama üslubunuza da dikkat edin demen yeterliydi.

Karsilikli uslup,kullanilan kelimeler hic hos degil bu bi gercek...

Ve Fakat kendini savunabilen,akli basinda,size ses tonunu yukselten , sizinle esit muameleyi gormesi gereken bi insani sirf temizlik isi yapiyo diye 'korunmasi gereken' insan statusune koymak bana o kadina yapilan en buyuk yanlis gibi geliyo.

Acinmasi,korunmasi,alttan alinmasini gerektirecek bi durum goremiyorum .Isini yapan,normal hepimiz gibi bi vatandas o da .

Karsi taraf size nazikce neden kapatmadiginizi sorsaydi ve siz ona ragmen bu uslupla cevap verseydiniz,diger yorumlarin altina imzami atardim ama anlattiginiz olay farkli.

o ablalarda herşeye burunlarını sokan herşeye çığıran tiplerden oluyor bizde de var dedikodu makinası resmen.. tabi söylediğiniz durum ağır olmuş bana sabah çay demlemedim diye bağırmıstı bana kimse bağıramaz sen kimsin demiştim öyle öyle hatasını anladı o da. fazla yüz vermemek lazım

Yazip yazip siliyorum cevabimi :) Nasil dogru duzgun yazabilirim diye dusunuyorum.

Sunu soyleyim, bir an boslugunuza gelip vicdan yaptiginiz olaydan simdi iciniz rahat bi sekilde "hakliydim!!" diyebiliyorsaniz, o zaman size yapilabilecek pek bir yorum yok. Ve dogru diyorsunuz, hayatta ayni sizin soylediginiz ve bir ornegini olusturdugunuz gibi "kaba ,saygısız,açık arayan güruh" cooook var. Onlardan biri olmayi secmek sizin elinizde elbette. Demekki buraya yorum yapan hanimlarin cogu o dediginiz cogunluga girmeyi red ediyor. iyi ki de oyle yapiyorlar.

Size hayatta bol sans diliyorum.

buyuk ıhtamal allalha havale etmstr ısınden dolayı kucumsedgnz ıcın.. yanı bn olsam öyle yapardım ve umursarmısınz bılmem ama bn olsam töbe istıgfar ederdım madem o kadr pişmansınz bıraz ıcınz rahatrlar

Konularınızda hep bi agresiflik sezinliyorum
Ama bu konu en kötüsü en vahimi olmuş ..
Evet o kadın sizin hizmetçiniz değil !
İşini hakkıyla yapan elleri öpülesi bir insan !
Madem "musluğu niye kapamadın" diye sordu
Sende özür dileyip unutmuşum kusuruma bakmayın diyemedin mi
Çok mu zor bunu söylemek
O kadının işi evet ama Allah onlardan razı olsun sayelerinde dışarda tuvalet kullanabiliyoruz
Onlar olmasa,senin gibi dalgın unutan insanlar sayesinde o tuvaletleri b.k götürür !

siz neden çıkarken muslugu kapamıyorsunuz aynen o kadın sızın hızmetçiniz mi?
çok ayıp etmıssınız yarın sız de oyle bır iş yapmak zorunda kalabılırsınız wcyı leş gibi bıraksalar,muslukları açık bıraksalak sız de ıllallah edersınız...

Dahada moraliniz bozulacak buraya konu açtınız. Çünkü kimse aferim demez böyle bişeye.

Kadin dogru demis evinizde muslugu acik birakipmi cikiyorsunuz?
Simdi kucumsediginiz o wc temizligini yaparken bulabilirisniz kendinizi hayat bu en tepeden en asagiya indiri verir insani

haddinizi aşmışsınız biraz unuttum deyip kusura bakmayın demek zor olmasa gerekti.

insanlar ekmek parası için çalışıyor sonuçta

onun gorevi değil gercekten bizim acık bıraktıgımız muslugu kapatmak cekmediğim sifonu cekmek vs.vs. onun gorevi sadece çopleri boşaltmak rutin temizlğini yapmak biizm artıklarımızı değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…