- Konu Sahibi lilith2013
-
molada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum
ooo hortlamış konu muydu?? bir de cevap yazdım ayrıntılı ayrıntılı..Ben yaptım
Konu sahibinin konularını okurken bu konuda takıldım yazma ihtiyacı hissettim
sizin konularınızı deşmeyelim.daha az action içermiyor hani..2013 deki konular daha cezbedici.onları hortlatsaydın barriiiiii
Haksızlık etmişsinizmolada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum
kesinlikle ileriden de öteye gitmişsin.molada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum
Şaka mısın sen? Tuvalete giren bi zahmet musluğu kaparsın. O insanların aldığı maaş Orayı temizlemek için. Elinizi yıkadığınız musluğu kapatmak zorunda değil. Sizin zihniyete göre musluğu açarkende çağırın öyleyse. İnsanları köle yerine koyarak ego mu yapıyorsun. Bide tekme Tokat dalarım diyorsunuz ne kadAr iğrenç bir ifade. Başkalarının yaptığı işi aşağılamak, insanları yaptıkları işle küçümsemek Nasıl bi zihniyettir anlamadım.haklısın abla. kadın seviyesizlik etmiş peşinden gelip hesap sormuş. Sigortası ve maaşı bu tür işleri yapmak için yatıyor. Misafir belli ki unutmuş bilerek yapmaz. o ne hakla peşinden geliyor. Sen yine iyi etmişsin ben tekme tokat dalardım. haddini bilsin herkes
Çokkk çok ileri gitmişsinmolada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum
konu çoktan açılmıştı.offf ne kadın beni hatırlıyor.ne de ben kadını hatırlıyordumNe yapın edin bulun onu ve gönlünü alın. Gün gelir aynı lafı duyarsınız Allah korusun
aynen ..ben de ban yemeyecek olsam. ahhh ..ahhhSize bişey yazardım ama ban yemeye değmez
Şaka mısın sen? Tuvalete giren bi zahmet musluğu kaparsın. O insanların aldığı maaş Orayı temizlemek için. Elinizi yıkadığınız musluğu kapatmak zorunda değil. Sizin zihniyete göre musluğu açarkende çağırın öyleyse. İnsanları köle yerine koyarak ego mu yapıyorsun. Bide tekme Tokat dalarım diyorsunuz ne kadAr iğrenç bir ifade. Başkalarının yaptığı işi aşağılamak, insanları yaptıkları işle küçümsemek Nasıl bi zihniyettir anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?