- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
- Konu Sahibi lilith2013
İnsanlık hali unutursunuz ama evet biraz ileri gitmissiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Empati kurmayı bilen insan davranışı degil ki düşünsün.Evet büyük ayıp etmişsin.
Hem hatalısın hem üste çıkmaya çalışmışsın. Üste çıkmaya çalışmanı geçtim, bu sözler nasıl sözler ?
Kim bilir kadın annen yaşında kadındır. Şimdi düşün bakalım, senin annen sırf ekmek parası için böyle çalışıp didinse, senin gibi biride gelip annene şu lafları etse ne düşünürdün ?
Şuan sana kendi kendime kızdıkça kızıyorum.
Evet fazla ileri gitmişsiniz. Kimse kimsenin arkasını toplamak zorunda değil. O kadının görevi de musluk kapatmak değil.molada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum
Gerçekten içim acıdı ya.Empati kurmayı bilen insan davranışı degil ki düşünsün.
Bende o kadını annem yerine koyarak yorum yaptım. insan olayin gidişatını hayal edince cidden çok uzuluyor.şahsen ben utanip buraya konusunu bile acmazdmGerçekten içim acıdı ya.
Zengin Ama Mutlu nin yorumunuda okuyunca oturup ağlayasım geldi. O derece içim acıdı.
Gerçekten söyleyecek laf çokta şimdi ban yemeyeyim.