fazla mı ileri gittim?

Kadin buyuk ihtimal sizin gibi unutup ya da umursamayip muslugu acik birakanlardan bikmistir. Cok agir olmus dedikleriniz sinir aninda bile agizdan cikacak seyler degil

sıçtığı b.ku temizlemeyen, sifon çkemeyen insancıkların pisliklerini temizlemek zorunda zaten, bide senin gibilerin hor görmesi aşağılamasıyla uğraşıyo yazık.özür dile gönlünü al.
ayrıca musluk nasıl açık unutulur anlamadım. Lady Strawberry Lady Strawberry a katılıyorum elin kirlenmesin diye özellikle bırakmışsın sanki

Kanıma dokundu söyledikleriniz nedense. Siz verilen 1000 lira ile insanları satın alabileceğinizi nereden düşündünüz acaba? Sizin hacetinizi ettiğiniz tuvaletin musluğunu neden o kapasın? Bunu hizmetçiler bile yapmaz. Çünkü tuvalet mahrem bir alandır, sağlık sorunu olmadığı sürece herkes kendi işini halleder.
Bence gidip konuşun bari kadınla, karşılıklı anlaşmaya çalışın.

Evet büyük ayıp etmişsin.
Hem hatalısın hem üste çıkmaya çalışmışsın. Üste çıkmaya çalışmanı geçtim, bu sözler nasıl sözler ?
Kim bilir kadın annen yaşında kadındır. Şimdi düşün bakalım, senin annen sırf ekmek parası için böyle çalışıp didinse, senin gibi biride gelip annene şu lafları etse ne düşünürdün ?
Şuan sana kendi kendime kızdıkça kızıyorum.

Evet büyük ayıp etmişsin.
Hem hatalısın hem üste çıkmaya çalışmışsın. Üste çıkmaya çalışmanı geçtim, bu sözler nasıl sözler ?
Kim bilir kadın annen yaşında kadındır. Şimdi düşün bakalım, senin annen sırf ekmek parası için böyle çalışıp didinse, senin gibi biride gelip annene şu lafları etse ne düşünürdün ?
Şuan sana kendi kendime kızdıkça kızıyorum.
Empati kurmayı bilen insan davranışı degil ki düşünsün.

molada umumi tuvaletten çıkarken musluğu kapamayı unutmuşum.temizlikçi kadın peşimden gelip niye musluğu kapamadan çıktın sen diye sordu.ses tonundan rahatsız oldum.senin görevin git te kendin kapa dedim.hizmetçin miyim dedi.ben de burdan bakınca pek fark yok gibi dedim.hakaret etti.ben de ona.ama içim rahat değil.kimsenin onuruyla oynamak istemezdim ama...bilemiyorum
Evet fazla ileri gitmişsiniz. Kimse kimsenin arkasını toplamak zorunda değil. O kadının görevi de musluk kapatmak değil.

Vicdan yapmanız gerek zaten. Bulabilirseniz Özür dileyin kadından.

Kul hakkı almışsın! Pişman olmuşsun vicdan yapmışsın ki burada paylaşmışsın üzüldüm keşke insanların onurunu kırmadan empati yapabilse bazıları ordan bakınca hizmetçiye benzettiğin o insan senin annende olabilirdi veya çocuğunda garantisi yokki bir gün tuvalet temizlemeyeceğnin kiii yerinde olsam tövbe ederdim hakir görmüşsün dua et düşme!!!

Gerçekten içim acıdı ya.
Zengin Ama Mutlu Zengin Ama Mutlu nin yorumunuda okuyunca oturup ağlayasım geldi. O derece içim acıdı.
Gerçekten söyleyecek laf çokta şimdi ban yemeyeyim.
Bende o kadını annem yerine koyarak yorum yaptım. insan olayin gidişatını hayal edince cidden çok uzuluyor.şahsen ben utanip buraya konusunu bile acmazdm

Siz musluğu eliniz kirlenmesin diye kasıtlı olarak kapatmamışsınız. Sizin anlayışınızda çok insan var. Bir tek akıllı sizsiniz çünkü. Bizim aklımıza gelmemişti unuttum diye musluğa dokunmadan çekip gitmek. Bu davranışınız ayrı görevli kadına karşı davranışınız ayrı saygısızlık. Ne yazsam az kalacak.

Ses tonunun sert veya yumusak olması pek bişey ifade etmiyor, öyle bi durumda söylenicek çok laf var bunu söyliyene kadar, özür dilerim, unutmusum, dalgınlığıma gelmiş gibi sakınce cumleler kurabilirsiniz. Kusurabakmayın ama buyuk terbiyesizlik yapmışsınız.

Back
X