fazla mı kıskancım?

Sen de aynı şeyi ona yap. Umursama, birşey yazdığında seni online görsün ama ona yazma. Eski arkadaşlarının, sevgilin olmasa bile kıskanabileceği potansiyeli olan arkadaşlarının fotosunu beğen, yorum yaz görebiliyor olsun. İkinci plana atılmanın nasıl birey olduğunu anlasın :KK66:
haklısın sanırım lafla anlamıyor ne hissettiğimi en azından bu şekilde belki bişeyler anlar

evet umursamadığı hissine çok kapılıyorum ve üzülüyorum dile getirdikçe de hiç öyle değilmiş çok seviyormuş beni falanfilan ama sözlerle yapılanlar birbirini tutmuyor :KK43: bilemedim nasıl davransam acaba bende takmıyo gibi mi yapsam, bişey görünce de tutamıyorum ki kendimi..sonra binlerce kavga ''takıntılısın sen,kendini kontrol et'' der durur
Bence mesafeni koy resti cek kaldirsin hepsini ondan sonra sana gelsin

resmen beni böyle kabul et demeye getirdi ama rahat tavırlara devam ederse rahatlığınla baş başa kal diyecem en sonunda
Gercekden normal bisey degil kiskancda degilsin bi iliskin var sadece ikiniz olmali bu hikayede 3.kisiye yer yok resmen yanlis anlama ama yedek de tutuyo gibi geldi benim basima ayni sey gelse 1dk. Beklemezdim

Gercekden normal bisey degil kiskancda degilsin bi iliskin var sadece ikiniz olmali bu hikayede 3.kisiye yer yok resmen yanlis anlama ama yedek de tutuyo gibi geldi benim basima ayni sey gelse 1dk. Beklemezdim
kendisi yabancı bu çok normal bişeymiş ona göre ne o ne kızın ilgilendiği yokmuş onu da anlamaya çalışıyorum kafa yapısı, kültür vs. yoksa dediğiniz gibi bana da normal gözükmüyor

Kızlar...erkek arkadaşımla ilgili en ufak bişey bile görsem deli oluyorum hemen misal veriyorum eski sevgilisi fotoğrafını beğendi bende dayanamadım dedim seninde hoşuna gidiyor bu durum bence dedim ne alakası varmış bitmiş gitmiş olaymış...e neden hala ekli diyorum umursamadığındanmış benim için geçmişini degistiremezmis, diyorum yani her seferinde görüp benim sinirimi bozulması senin için önemsiz mi (ve kızz daha önce doğum günü mesajı atmıştı ona) alakası yok beni böyle kabul et dedi. Bu kızla da 4 yıllık bu ilişkisi vardı suan benimle 1 yıldır bana sanki o daha onemliymis hissi veriyor :KK43: ve şuanda da mesaj yazdım saatler önce gördü onu ama cevap vermedi, whatsapp ta online oldu facebookta arkadaşlarına yorum yazdığını gördüm yine tepem attı çok mu takıntiliyim ben :KK43:
kıskançlık ayrı bişey umursamamzlık ayrı bir şey, ne demek cevap vermemek ya. karşına al konuş, ne istediğini sor. kendisine karışmamanın isteyebilir ama millete cevap yazıp sana yazmamazlık yapmamalı :(

Konu sahibi 4 ay geçmiş. Son durumlar nedir? Bu arada bu tarz bi adamı ben 2 ay önce çıkardım hayatımdan. Aynısını derdi yapardı oda. Eski sevgilileri ekliydi. Neymiş konuşmuyormus, sil derdim ne gereği var ya zaten konuşmuyorum bitti gitti derdi. Adamdaki rahatlık beni şok ederdi. Birinde eski sevgilim mesaj atmış, bunu ona söylediğimde sırıtarak yoo olabilir benim için sıkıntı değil konuşabilirsiniz demişti. Ben şok??? Valla kız arkadaşları vardı normal. Onlara karşı tutumu bile rahatsız ederdi beni. Herşeyi abarttığımı düşünürdü. Cidden çok sevmiştim ama o sanırm benim kadar sevmemiş. Ve bitirdim, bazen iyi anılar aklıma geliyor üzülüyorum , bazende bunlar ve buna benzer şeyler gelince Ohh diyorum iyi ki bitti. A alloravabe

Back
X