• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fazla mı takıyorum :(

benim kv herzaman söyler hemde herkese cok ii bakar daha 20 yasında bebegi oldu snki 3 cocuk büyütmüş her işi tek basına halleder ilk günden beri hiç yardımsız baktı hiç yardım istemedi bide ilk cocuk anlatırda anlatır överde över ben utanırım o devam eder ne güzel işte taktir ediyor...cocuk bakmak kolay deilki ...bazen yasca büyük insanlar faklı kelimeler kullanabiliyor biz yanlış anlıyoruz

çok iyi bakıyorsun..kısmı normal ..

ama ..sağol..kısmı biraz tuhaf evet..:52:

yani yabancı gibi teşekkür etmiş sana..:27:

teşekküre gerek yok anne, görevim bu, bakıcam tabii kendi çocuğuma ..deseydin hemen o an..içinde kalmazdı..bazı şeyleri kibarca hemen söylemek lazım..

ama kafaya da fazla takmışsın..

bu kadar takıntı yapacak birşey de değil..unut bence..

ama bir daha derse ..anne sen geçen de söyledin, niye tşekkür ediyorsun ki, bakıcıya teşekkür edr gibi, kendi çocuğum görvim benim iyi bakmak...de..:23:

Evet keşke o anda söyleseydim dediğiniz gibi içimde kalmazdı, bi daha söylerse de sorucam neden tşk ettiğini, en azından kendi kendime bişeyler kurmam. Doğru söylüyosunuz yapım gereği basit şeyleri bile çok takan biriyim, bi arkadaşın açtığı konu gibi kurar da kurarım, kendi kendime karşımdakiyle konuşur da konuşurum, onun yerine de konuşurum :)) bi bakmışım saatler geçmiş. hiç ii bi huy değil tabi

benim kv herzaman söyler hemde herkese cok ii bakar daha 20 yasında bebegi oldu snki 3 cocuk büyütmüş her işi tek basına halleder ilk günden beri hiç yardımsız baktı hiç yardım istemedi bide ilk cocuk anlatırda anlatır överde över ben utanırım o devam eder ne güzel işte taktir ediyor...cocuk bakmak kolay deilki ...bazen yasca büyük insanlar faklı kelimeler kullanabiliyor biz yanlış anlıyoruz

Ben de yanlış ifade yanlış anlaşılma diye düşünmek istiyorum, şu anda o kadar takmıyorum zaten, kendisi yanlış ifade etti diye düşünmek istiyorum sanırım

Back
X