Normalde maasi ne kadar? Hakim bu miktari kendi baglamaz mi?
Keske boyle erkekler baba olamasa. Ayrilirken bari cirkinlesme dimi...
Hakimin kararına bırakın nafakayı bir an önce boşanın da..
Bu adam ne zamandir boyle?
Dilekceyi ver diyorum islerim yogun ugrasamam diyor..hemde hamike halinde olmaz diyor
Boşanma davası ayrı bir davadır, nafaka davası ayrı bir davadır.
Yani boşanma davası açmadan da nafaka davası açabilirsiniz.
Madem hamile halinizle boşanmak istemiyor, o zaman siz de sadece nafaka için dava açın.
Böyle sözlerle yürümez bu iş. Bugün sinirlenir az öder, diğer gün yumuşar çok öder, siz zorda kalırsınız.
iki çocuğunuz ve sizin için hakim nafaka bağlayacaktır. bu çocuklar eşinizin de çocukları siz tek başına yapmadınız sonuçta baba olarak sorumluluğu neyse sonuna kadar yapması lazım, neden ayrılıyorsunuz bilmiyorum ama uzatmanın mantığı yok eğer tekrar barışmayı düşünmüyorsanız
Eşinin maaşı ne
Kesinlikle barismayi dusunmuyorum.kendimi kurtarmaya calisiyorum.adami ikna ededip anlasmali bosanmaya calisiyorum kendi ayrilik konusunda hem fikiriz ana bosanma konusunda hep erteliyor.nafaka vermeyen bir cok insan var adam vermek istemedikten sonra dogumada az kaldi perisan oluruz.
Eşiniz sizi oyalıyor.
Dava açtığınız tarihten itibaren nafaka vermek zorunda.
O yüzden dava açmanızı istemiyor.
Vermek istemese de icra yoluyla alabilirsiniz.
Korkmayın.
Siz acin davayi. Neden hep erkekten beklenir ki?
Oyladigini biliyorum..adam zayen.borclardan dolayi her 1400 veriyordu borcun bir kismini bitirdik simdi 700 tl en az vermesi gerek su zor zamani atlatmak icin bir kavul ediyor bir delleniyor hakimbu kadar nafaka kesinlikle vermez duyuyoruz 200 400 tl en fazla bagliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?