fazla nafaka veremis

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Surekli konu actigim icin kusura bakmayin lutfen zor bir donemden geciyoruz yalniz dusunup aklimi siyirmaktansa burda paylasip yukumu hafifketmeye calisiyorum..
Isin dogru cevremde beni anlayabilcek biride yok..
Bir kac aydir esimle ayriyiz biliyorsunuzdur..bir kac ay icindede dilekce vericez dogumu bekliyorum.

Esim benim uzerime olan borcun bir kismini odedi geriye aylik 150 tl taksit kaldi bir yil odenecek ama duzenli odenmedigi icin faizde ekleniyor surekli...
Bir kizim var bu yil okula baslayacak vr digerinin dogmasina az kaldi..
Esimden aylik 700 tl nafaka istedim kabul etti ama sureklide sorun cikariyor bu konu yuzunden hakaretler kavgalar cok yipraniyorum...suan bir ise giristim szda olsa kazaniyorum ancak doguma kadar calismam mumkun doguma kadarfa bir kac odemem var adamdan istemek, istemedigim icin doguma kadar cslistigim ancak bu odemelere yeter..
Esimden 150 tl taksit 150 tl faturalar 400 tl de mutfak mastaflari icin nafaka isyrdim cok fazla diyor odeyemem diyor nasil bu isin icinden cikicam..anlatiyorum anlamak isine gelmiyor beni yoluyorsun diyor.bu parayla nasil gecim yapicam diye dusunurken pis adam hala bunun bile kavgasiniyapiyir

Eski konularini bilemiyorum ama kopruyu gecene kadar ayiya dayi diyeceksin. Babanin evinden getirmedinya bu cocuklari. Barisin diyecegim ama mevzuyu bilmiyorum.

Normalde maasi ne kadar? Hakim bu miktari kendi baglamaz mi?

Keske boyle erkekler baba olamasa. Ayrilirken bari cirkinlesme dimi...

Bazende bir iylik melegi kesilir hic sorma..ise basladim diye bir iyi olmustu sorma ama ons faydasi olmayacagini anlayinca yine cirkeflesti

Hakimler cok bagliyor ancak 500 baglar en fazla oda borclara faturalarimi yatirayim

Bu adam ne zamandir boyle?

Dilekceyi ver diyorum islerim yogun ugrasamam diyor..hemde hamike halinde olmaz diyor

Boşanma davası ayrı bir davadır, nafaka davası ayrı bir davadır.
Yani boşanma davası açmadan da nafaka davası açabilirsiniz.

Madem hamile halinizle boşanmak istemiyor, o zaman siz de sadece nafaka için dava açın.

Böyle sözlerle yürümez bu iş. Bugün sinirlenir az öder, diğer gün yumuşar çok öder, siz zorda kalırsınız.

iki çocuğunuz ve sizin için hakim nafaka bağlayacaktır. bu çocuklar eşinizin de çocukları siz tek başına yapmadınız sonuçta baba olarak sorumluluğu neyse sonuna kadar yapması lazım, neden ayrılıyorsunuz bilmiyorum ama uzatmanın mantığı yok eğer tekrar barışmayı düşünmüyorsanız

Aynen o durumdayim zaten..hakim en fazla 400 500 verir buda ancak takside faturalara yeter..dusunmekten surekli adamla tartismaktan cok yoruldum cok yiprandim

Kesinlikle barismayi dusunmuyorum.kendimi kurtarmaya calisiyorum.adami ikna ededip anlasmali bosanmaya calisiyorum kendi ayrilik konusunda hem fikiriz ana bosanma konusunda hep erteliyor.nafaka vermeyen bir cok insan var adam vermek istemedikten sonra dogumada az kaldi perisan oluruz.

Eşiniz sizi oyalıyor.
Dava açtığınız tarihten itibaren nafaka vermek zorunda.
O yüzden dava açmanızı istemiyor.
Vermek istemese de icra yoluyla alabilirsiniz.
Korkmayın.

Eşiniz sizi oyalıyor.
Dava açtığınız tarihten itibaren nafaka vermek zorunda.
O yüzden dava açmanızı istemiyor.
Vermek istemese de icra yoluyla alabilirsiniz.
Korkmayın.

Oyladigini biliyorum..adam zayen.borclardan dolayi her 1400 veriyordu borcun bir kismini bitirdik simdi 700 tl en az vermesi gerek su zor zamani atlatmak icin bir kavul ediyor bir delleniyor hakimbu kadar nafaka kesinlikle vermez duyuyoruz 200 400 tl en fazla bagliyorlar.

Öyle düşünmeyin.
Arkadaşım 2 çocuğu için 700 tl alıyordu 2 sene önce
Benim eski eşim de emekli maaşı alıyor göstermesine rağmen şu an 800+900=1700 tl nafaka alıyorum 2 çocuk için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…