Fazla saygı başa bela

Anneniz sağ değil mi ? muhatabı o , olmalı gibi yanlış mı düşünüyorum. Abinizin kaynanasını engelleyebilirsiniz size kimse de hesap soramaz. Neden engelledin diyemez , stres topu musunuz nickinizin hakkını vermeyin.
Canım inan ortada bi yeğenim var tatsizlik olmasın diye kadini hep alttan aldim ama daha fazla alamayacağım. Bir dahaki aramasında beni ilgilendirmiyor bana anlatma diyeceğim.

Saygılı olmak kendini ezdirmemek değildir
Ama şöyle yapıyorum ben muhattab olmuyorum bakıyorum karşı taraf saldırganlaşıyor çekiyorum kendimi uğraşıcak düşünecek zamanım yok zaten
Mesafeli ol insanlara bence mesafeyi ayarlamıyorsun sen

Saygılı olmak kendini ezdirmemek değildir
Ama şöyle yapıyorum ben muhattab olmuyorum bakıyorum karşı taraf saldırganlaşıyor çekiyorum kendimi uğraşıcak düşünecek zamanım yok zaten
Mesafeli ol insanlara bence mesafeyi ayarlamıyorsun sen
Haklısın mesafeyi ayarlamam lazım. Güleryüzlü olmamak lazım fazla sanirim.

Sizin işiniz gücünüz yok bana sataşmaya yer mi arıyorsunuz? Ben büyüklere saygısızlıktan bahsettim. Sizin gibi haddini bilmeyen insanlara cevabımı vermeyi bilirim elbet merak etmeyin. Ben kimsenin arkasından kibarligimi bozmadım. Burda herkes kocasi hakkinda kayinvalidesi hakkında "arkasından" konuşuyor. Ben de arkadaşımla ilgili bir sey danıştim diye her başlığımın altina gelip başka konulardan laf mi sokacaksınız ? Ben de sizin konularınızı ve yorumlarınızı okusam kimbilir neler çıkartırım da sizin gibi boş işlerle uğraşmak istemiyorum ve seviyenize inmek istemiyorum. Siz belden asagiya vurmayı cok iyi bilirsiniz. Ama benim tarzım değil.
Lütfen okuyun hatrım kalır. Zira sizin eleştireceğiniz çok nokta var konularımda. Bol bol ahkam kesersiniz de kibar biri olmadığınızı fark edersiniz belki.

Lütfen okuyun hatrım kalır. Zira sizin eleştireceğiniz çok nokta var konularımda. Bol bol ahkam kesersiniz de kibar biri olmadığınızı fark edersiniz belki.
Siz çok kibarsınız demi başka bir konuyu buraya getirip laf sokarak? Siz kendinize bakın önce. Dedim ya sizin konularınızı dertlerinizi kurcalayip baska konularda bunlari silah olarak kullanacak kadar bel altı sevmiyorum ben. Herkesin mizacı farklı.

Siz çok kibarsınız demi başka bir konuyu buraya getirip laf sokarak? Siz kendinize bakın önce. Dedim ya sizin konularınızı dertlerinizi kurcalayip baska konularda bunlari silah olarak kullanacak kadar bel altı sevmiyorum ben. Herkesin mizacı farklı.
Kibarım diye konu açıp olduğundan farklı davranan ben değilim 😌

Kibarım diye konu açıp olduğundan farklı davranan ben değilim 😌
Ay canım ya sanki beni 40 yıldır tanıyor. Size ne? İstediğim konuyu açarım. İstediğim düşünceyi de paylaşırım. Size niye dert oluyor bu? Ne kadar işsizsiniz ya. Kendinize oyalanacak biseyler bulun bence burda ona buna saldırmak yerine. Burayı da saldırı yerine çevirdiniz dünkü gibi. Neyse bu konuyu zaten sizin büyük modellerinizle nasil bas edilir üzerine açmıştım. Gençken de sizin gibi oluyorlar demek ki. Sayenizde bol bol pratik yapıyoruz :D

Back
X