Selam günlüğüm.
Ne zamandlr uğramaz oldum biliyorum. Fakat sağlığımdaki sorunlar yüzünden ne diyet yapa biliyorum ne rejimde kala biliyorum.
Şimdi daha iyiyim ve tam gaz diyete devam edeceğim
Merhabalar birlikte verelim mi kiloları benim sadece 4 kilo fazlam var basenlerde yığılmış durumda ama bir türlü veremiyorum versem de geri alıyorum seni takip edeceğim
Merhabalar birlikte verelim mi kiloları benim sadece 4 kilo fazlam var basenlerde yığılmış durumda ama bir türlü veremiyorum versem de geri alıyorum seni takip
Ben saat 5 ten sonra bişey yemiyorum okula yürüyerek gidip geliyorum sabahları aç karna ballı elma sirkesi içiyorum akşamları sadece sirkeli su içiyorum bakalım 10 gündür yapıyorum
Ben saat 5 ten sonra bişey yemiyorum okula yürüyerek gidip geliyorum sabahları aç karna ballı elma sirkesi içiyorum akşamları sadece sirkeli su içiyorum bakalım 10 gündür yapıyorum
Sirkeli su ac karına midene zarar eder bence çok içme. Ben daha önce sabah akşam içtim sıkı bir diyetle 82den 63e düşmüştüm fakat midem elden gitti. Gastrit oluşdu.
Bu yüzden sirkeyi çok içme diye düşünüyorum. Fakat yinede kendi tercihin ))
Sanki sirkeli su beni de rahatsız edecek bırakılamaz bu gidişle
Benim de kilom yerinde sayılır neredeyse iki haftadır içiyorum sanırım bünyemiz direniyor sabırlı olalım inş
arkadaşım kaç gündür yoksun nerelerdesin
ben cuma takım grubuna katıldım ayrıyeten evde yürüyüş programı var leslie ile 2 mil diye indirdim onu uyguladım
bugünden itibaren onu da uygulayacağım