- 2 Mart 2012
- 1.406
- 846
- 73
Kizlar hamileligin hassasligindanmidir nedir dun gece esime agzima geleni saydim oda susmadi tabi susmaz sagolsun hic altta kalmaz.konuya geleyim birgun once bebegime alisveris yapariz diye soz verdi aksam disari cikcaktik. Aksam uzeri ablasi aradi bize gelin diye bende alosverise gitcez dedim indirim varmis bi magazada dedim oda bayrama kadar surer dedi. Neyse esim gelsin konusalim dedim ben kime diyoesam zaten once onu aramis oda tabi akan sular durur ablasi cagirdimi bi esime sorayin ded planimiz vardi de. Bende salak gibi alisveeise gitcektik diyorum neyse kirmadim bisey demedim gittim.ama dayanamadim gecenin sonunda patlamadim sinir krizi gecirdim resmen bi kerede beni onemse bebegini onemse diye. Bi tane yegeni var dunyasi o cocugu olacak hic hevesli degil isim konusmaya calisiyorun konusmaz ne aliriz neler aliriz derim daha bi dur der alalim demiyorum sadece konusalim mutlu olalim istiyorum umrinda değiliz onun. Yegeniyle arasinda inanilmaz bi bag var deli oluyorum cocuk bunun icin kucagindan inmiyor dayim yedirsin dayimin kucaginda uyucam ikimiz otururken gelir aramiza girer beni filan ittirir cocuk evet ama dayanamiyorum bu kadat yakin olmalarina iste hele kendi bebegimi beklerken