Fazlami abarttim??

Kimi yorumları okuyunca ne yazık ki gözümde denize düşmüş bir parça kanlı et ve onu parçalamaya çalışan piranalar geldi. Seviye seviye diye nidalar atanların seviyeleri de ortada net.
Konu sahibesi kardeşim sakinleş,sakin.. Bebeğin hissediyor bu duygularını evet eşin çok anlayışsız tavırlar sergiliyor bu konuda haklısın hatta sana çok daha fazla hak veriyorum fakat bu duygu yoğunluğunun ne sana ne bebeğine ne de aile üyelerine faydası yok, ciddi ciddi otur konuş hissettiklerini anlat eşine empati yaptır inşallah düzelir durumlar :KK19:

Seviye diyenlerden biri de bendim!
Alıntıladığım yeri bi okuyun!
Görümcesine ve eşine geçiremediği sözü gelip burda millete geçirmeye de çalışamaz.
Hele ki o çıkıştığı Kadın ılımlı yaklaşıp edindiği tecrübelerden bahsetmiş.
Herkes hak ettiği muameleyi görür bunu bilir bunu derim.
Zaten Banlanan da kendisi olduğuna göre hak yerini bulmuş!

Yeğen candır iki kızım var hiç bir zaman ilk yeğenimi kızlarımdan ayırmadım ve eğer birden anne oldum diye onu es geçseydim çok kırılırdı şükür eşimde hiç problem etmedi bu durumu... Hormonlardan kaynaklıdır düşünceniz ama yapmayın yeğenine bu kadar düşkün adamdan iyi hatta çok iyi baba olur inşallah bu yüzden keyfini çıkarmaya çalişin...

Son düzenleme:
Hormonlarin vermis oldugu duygu patlamasi var her seyi zirvede yasayip abartabiliyo insan. Ama hormondan ziyade esinizle alakali problemlerden oturu siz bu kadar tepkilisiniz kiz cocuk istememe kabullenememe aile hayatinizin olmamasi vs sizde bunun sorumlusu olarak yegenini goruyosunuz ama o sadece bi cocuk ve onun bi sucu yok asil suclu olan kocaniz. Bu sorunlari halletmezseniz sizin psikolojinizi pek iyi gormuyorum.

Seviye diyenlerden biri de bendim!
Alıntıladığım yeri bi okuyun!
Görümcesine ve eşine geçiremediği sözü gelip burda millete geçirmeye de çalışamaz.
Hele ki o çıkıştığı Kadın ılımlı yaklaşıp edindiği tecrübelerden bahsetmiş.
Herkes hak ettiği muameleyi görür bunu bilir bunu derim.
Zaten Banlanan da kendisi olduğuna göre hak yerini bulmuş!
Ayıp ettiğinizi kabul etmenizi beklemiyordum zaten. İyi günler.

Yegeni erkek benim kizim olacak kiz istemiyor derdi bu aslinda. İlk hamile kaldigimdan beri hep oglum olacak dedi hic kabullenmedi hala degisir belki diyor
Simdi öyle diyor. Kız çocuklar kendilerini daha fazla sevdirir. Doğduktan sonra herşey değişecek gorursun. Bosyere stres yapıyorsun

Benim doğumuna bir kaç gün kala eşime soruyordu arkadaşları heyecanlı Mısın diye eşim gayet rahat yoo hiç değilim diyordu
Zaten belliydi hamilelik sürecinde bir Bebek arabasını aldı benimle (o da internetten ) bir de pilli salıncağın pilini
Odayı babam aldı kalan her şeyini a dan z ye ben aldım. Hepsini Bebekte kullandığımda gördü A ne güzelmiş falan.
Yani bunlar böyle herhalde. Ama şimdi eve uçarak giriyor. Oğlum 1 hafta sonra 6 ayını dolduracak. Anca anladı

Halayim, yeğenime herşey feda.

Eşim de amca, o da Yeğeni için herşeyi yapar.

Çok ince hesap peşine düşerseniz mutsuz olursunuz. Yapmayın ;)

Babalık sonradan kazanılan bır duygu, Annelik rahme düştüğü ilk andan itibaren.. Eşinizin iyi bir baba olacağı kanaatindeyim çünkü cok iyi bir dayı olmuş.. Siz psikolojinizi değiştirin.. Kardeş gibi büyüyeceği kuzeni olacak. Tabi siz bu ön yargınızı aşarsanız.. İlişkilerine müdahale etmeniz çok doğru değil.. Eşinizden sadece biraz daha anlayış istediğinizi biraz daha başbaşa kalmak istediğinizi güzel bir şekilde anlatmanız yeterli olur diye düşünüyorum..

hepsini hepppsini herbişeyi geçtim.
küçücük çocuğu dayısından kıskanmak ne demek? evlendiğiniz adamları tapuluyor musunuz ben anlayamıyorum. dayısı ile uyusun, dayısı yedirsin ne olacak? daha güzel ne olabilir, aile olmak bu değil midir? sizin kardeşinizin çocuğu için eşiniz böyle düşünse hoş mu.
ayrıca dayısını çok seviyor, benim çocuğumu gırtlaklar mantığı da tamamen akıl almaz bir düşünce. sevgi dolu olun ki etrafınıza sevgi verin, çocuğunuzu da sevgi dolu yetiştirin.
Allah akıl fikir versin.

Back
X