Fazlasiyla Küçük Göstermek

Bence ornek olarak " beni boyle sey' deki aysemi al.
Basta ogrenciydi, dudak boyasi felan yoktu.
Sonra ogretmen oldu kirmizi dudak boyasi, giyim tarzi, topuklular.
Dizideki imajdan gorevli kisi guzel degisim yapmis.

Ayrica boyundanmi liseli saniyorlar acaba? Boyun kac?

Hayir.
O zmn ne surucez kirisik karsiti olarak??

Ben doğal şeyler uyguluyorum. Salatalık, patates falan. Serum ve kremlerim yorumlarına bakınca insanı nasıl kendilerine çok pahalı fiyatlara bağladıklarını görüyorum, hiç almadıysan bence hiç bozma. İlla kullanacaksan da cildiyeden destekli ol bence.

benim de ilerde basıma gelecektir mutlaka aynısı ama inş amcası falan demezler

Bunun kıymetini 30 lu yaşlara gelince anlarsın benim gibi 32 yaşındayım ama hiiiçç göstermiyorum.

Bu güzel bir şey emin ol ve üzülme.. dert ettiğin şeyin bak aaaaa
ya aslında dert ediyorum denmez ama bazen rahatsız oluyorum hani yasımdan kücük göstersem sorun değil benim sorunum cok cocuksu görünmek :)

bende de bu tarz anılar coktur olmayada devam edecektir :) bak sizinki 23 24 gayet normal en azından genc bi yetiskin gibi görünüyosunuz benim sorunum cok cocuksu görünmek ergenler gibi 15 -16 :) hatta bazen 18 dediklerinde seviniyorum bile yine reşit görünümüm var diye

Benimde arkadasim cok minyon oda ogretmen :) Aksine cocuklarla daha iyi anlasiyo ablalari gibi duruyor ve arkadasim onu takmak yerine avantaja donusturmus durumda. Herkes yasini veya yasindan fazlasini gostermek zorunda degil. Kendinizi sevin
teşekkür ederim sevmeye calısıyorum :))

bende aynı durumdayım, yaşım 24
öyle makyaj sevmiyorum ve zaten büyük de göstermiyor
saçımı da boyayamam, orjinal seviyorum
giyim tarzım spor, öyle topukluyla da aram yoktur
orta yolu bulabilmiş değilim
bende senin gibiyim makyaj kokoşluk falan bana göre değil spor ve rahat olmayı tercih ediyorum :)

aynen benimkide bana sürekli liselim diyo bende artık iltifat olarak alıyroum napiim:) ben yaslanmadan evlenek diyo bazen yeterince büyük görünüyorum bi an önce vakit kaybetmeden su işi halledlim diyo

Sen yine benden küçükmussun
Ben 30uma geldim hala.daha resit misin sorularina maruz kaliyorum şaka değil bak geçenlerde evin aidatı icin bankaya gittim gorevli yasimi sordu neden dedim resit olup olmadığımı merak etmis
Senin yaslarindaydim misafirlige gittik kadin bana kizim okul nasil gidiyor dedi bitti dedim eee üniversite? Dedi tamam bitti dedim ya dedim kadin

boyum 162 topuklu giyince iyi oluyo fakat benim yüzüm cok bebeksi cocuksu nasıl desem böyle aşırı masum güründüğümü söylerler yanaklarımı sıkarlar severler cocuk muamelesi görüyorum resmen ruj sürsem makyaj yapsam da bişey fark etmiyo :)

aynen aynen hepsi bende de mevcut alısmak zorundayız çaresi yok bunun demekki benimde yanaklarımı falan sıkıyolar kaca gidiyosun vs.. bir sürü sey say say bitmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…