- 20 Kasım 2013
- 568
- 391
- 103
- 35
- Konu Sahibi Bademfindik
-
162 ye 58 im kilom fazla bile vermeye calsıyorum da bogazımı tutamıyorum ama boyum kısa yinede minyon sayılırım yüzüm cok cocuksu bebeksi nasıl desem valla 15 sanıyolar saka gibi cocuk zannedip o muameleyi görüyorum bazenBoyun kilon kaç ? Eğer kısa boylu ve zayıfsan tabi bide yüzün minyonsa öyle bulmaları normal :)
Ben 25 yaşındayım . Makyajsız olduğumda 20-21 duruyosun diyolar .
Ama ben yüksek topuklu ayakkabılar , makyaj falan yapınca tam yaşımda gösteriyorum .
Benim boyum baya uzun ama yüzüm minyon sanırım bilmiyorum
Halimden memnunum
seni yine iyi genç kız sanıyolar beni 15 yasında ergen sanıyolar ne yapcaz bilmem :)) 40 yaşımıza gelince meyvesini yeriz insallah canım sıkma canını :) cocuklarımızın annesi değilde ablası sanarlar o zamn da cok hosumuza gider27 yaşındayım ve öğretmenim. Herkes beni 19 yaşında falan sanıyor. Çok iyi anlarım
Bebeksi yüzleri çok severim ben =)162 ye 58 im kilom fazla bile vermeye calsıyorum da bogazımı tutamıyorum ama boyum kısa yinede minyon sayılırım yüzüm cok cocuksu bebeksi nasıl desem valla 15 sanıyolar saka gibi cocuk zannedip o muameleyi görüyorum bazen
ben sarısınım ama hala kuuk gösterıyormusum.o bence kısıden kısıye degısıyorSarışın ol, 10 yaş yaşlı durursun.
162 ye 58 im kilom fazla bile vermeye calsıyorum da bogazımı tutamıyorum ama boyum kısa yinede minyon sayılırım yüzüm cok cocuksu bebeksi nasıl desem valla 15 sanıyolar saka gibi cocuk zannedip o muameleyi görüyorum bazen
Evet aynen kasların sık ve simsiyah saclarimda öyle sarışın olmak yakışmaz katiyyen işte yakistiramiyolar küçük saniyolar rahatsız olmakta haklısın bende çok muzdaribimAynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum
30 yaşındayım ve 20 yaşındaymışım gibi görünüyorum.
Mesleğim gereği amir konumundayım, ama insanlar dış görünüşüme bakarak amir siz misiniz diye şaşırıyorlar.
Bu beni fazlası ile rahatsız ediyor.
Klasik giyiyorum olmuyor, spor giyiyorum olmuyor.
Bazıları sarı saç demiş ama herkese yakışmıyor ki. Esmer biri ya da kaşları sık ve siyah olan biri sarıya boyatınca çok basit bir görüntü oluyor, sevmiyorum.
Bu çok güzel bişey :) benim durumum daha farklı 15 16 diyolar moralim bozuluyo çocuk görünümlü olmakBende 30 yasindayim herkes 23-24 saniyo
Boy kiloda çok minyon sayilmam:) ama yüzüm aşırı çocuksu bebeksi evet artık tatlisini 30 yaşından sonra yerim. Aynen benim de 7 yaş küçük kardeşim var ikiz saniyolar ya da onu benden büyük saniyolar.33 yasimdayim hala ogrenci saniliyorum, kizim bana anne diyince şok oluyorlar, eskiden cok uyuz olurdum, bir mekana gideriz herkes elini kolunu sallaya sallaya girer bana kimlik sorarlardi, 8 yas kucuk kardesimi ablam sanarlardi falan. Simdi aksine cok hosuma gidiyor. Belli bir yastan sonra minyonluk (sadece boy kilo değil yuz minyonlugu) kaymakli kadayif oluyor :)
Bu çok güzel bişey :) benim durumum daha farklı 15 16 diyolar moralim bozuluyo çocuk görünümlü olmak
Ilahii :)) ne kadar güzel bi durum bizde öyle yiz erkek arkadasimla :))) ama ben kucugum ondan36 yaşındayım geçen iş yerimize birisi geldi X bey in eşini sordu
Benim dedim inanmadı X bey i biliyormuş eşi bu kadar genç olmazmış vs
Oysa adama diyemedim X Bey'den büyüğüm diye
Canım inan 18 19 gostersem benim de hoşuma gidecek ama yemin ederim ortaokul bile sananlar oldu ya bu moral bozucuAy lise1de bi bilgisayar öğretmenimiz vardı. Kadın bildiğin bizden küçük gösteriyordu minicik çıtı pıtı çok güzel ama gerçekten çok küçük gösteriyordu. Fakat biz acaip tırsıyorduk saygı duyuyorduko kadının yerin altında bi okadarı daha vardı bence yani tiple yaşla saygı kazanılmıyor ve küçük göstermen çok büyük avantaj bana kalırsa.. Makyaj yapmayan biriysen sırf büyük göstereyim diye makyaj yapma. ilerde naparsan yap başkalarına göre geç te yaşlansan sonuç olarak yaşlanıcan. Şimdiden büyük göstermeye gerek yok. Ayrıca sen normalsindir eminim şimdiki 13 yaşındaki kızlar kaş aldırıyo makyaj yapıyo kadın gibi giyiniyor küçük kadınlara benziyorlar onlardan dolayı sen doğalsan bide çıtı pıtıysan genç gösteriyorsundur.çok güzel birşey ya keşke bana deseler 18 gösteriyorsun diye yaşım 26 ama 18 durmak kim istemezki
Evet sukrediyorum da benim dersim küçük göstermek değil çocuk gibi göstermek bazen moral bozucu kimse Üniv mezunu olduğuma inanmıyo ortaokullu sanan bile oldu bu hoş değilBazen bakıyorum 16-17 yaşındaki kızlar anam gibi duruyor
öyle olmadığına şükretmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?