Fazlasiyla Küçük Göstermek

162 ye 58 im kilom fazla bile vermeye calsıyorum da bogazımı tutamıyorum ama boyum kısa yinede minyon sayılırım yüzüm cok cocuksu bebeksi nasıl desem valla 15 sanıyolar saka gibi cocuk zannedip o muameleyi görüyorum bazen

27 yaşındayım ve öğretmenim. Herkes beni 19 yaşında falan sanıyor. Çok iyi anlarım
seni yine iyi genç kız sanıyolar beni 15 yasında ergen sanıyolar ne yapcaz bilmem :)) 40 yaşımıza gelince meyvesini yeriz insallah canım sıkma canını :) cocuklarımızın annesi değilde ablası sanarlar o zamn da cok hosumuza gider

Bebeksi yüzleri çok severim ben =)
demek ki yüzünden dolayı öyle sanıyorlar :)

36 yaşındayım geçen iş yerimize birisi geldi X bey in eşini sordu

Benim dedim inanmadı X bey i biliyormuş eşi bu kadar genç olmazmış vs

Oysa adama diyemedim X Bey'den büyüğüm diye

Ay lise1de bi bilgisayar öğretmenimiz vardı. Kadın bildiğin bizden küçük gösteriyordu minicik çıtı pıtı çok güzel ama gerçekten çok küçük gösteriyordu. Fakat biz acaip tırsıyorduk saygı duyuyorduk o kadının yerin altında bi okadarı daha vardı bence yani tiple yaşla saygı kazanılmıyor ve küçük göstermen çok büyük avantaj bana kalırsa.. Makyaj yapmayan biriysen sırf büyük göstereyim diye makyaj yapma. ilerde naparsan yap başkalarına göre geç te yaşlansan sonuç olarak yaşlanıcan. Şimdiden büyük göstermeye gerek yok. Ayrıca sen normalsindir eminim şimdiki 13 yaşındaki kızlar kaş aldırıyo makyaj yapıyo kadın gibi giyiniyor küçük kadınlara benziyorlar onlardan dolayı sen doğalsan bide çıtı pıtıysan genç gösteriyorsundur.çok güzel birşey ya keşke bana deseler 18 gösteriyorsun diye yaşım 26 ama 18 durmak kim istemezki

hee yani bende 25 yaşındayım 18-19 dan yukarı sanmıyorlar, 3 yaşındaki oğlumu da

kardeşim sanıyorlar memnunum ,dert edecek ne var ki bunda buldun da bunuyor musun?

Bazen bakıyorum 16-17 yaşındaki kızlar anam gibi duruyor

öyle olmadığına şükretmek lazım

Tüm yorumları okumadım ama ben de söylediğinin aynısını yaşıyorum sadece eşim o kadar yaşlı göstermiyor. O yüzden yazmak istedim.

2 yıllık öğretmenim ilk başlarda çok sıkıntı çektim öğrenciler kale almıyorlardı sonra bir mucize keşfettim "önlük" giydim ve ye kürküm ye misali hem öğrenciler hem veliler saygı gösterir oldu öğrencilerle çok fazla yılışık muhabbetlere girmezsen arkadaş gibi değilde onlardan üst olduğunu hissettirirsen boyun ve genç göstermen sorun olmuyor rahat olabilirsin. Bir de topuklu ayakkabı giyebiliyor musun bilmiyorum ama en azından dolgu topuk bile giysen sen de kendine biraz daha güvenirsin.

33 yasimdayim hala ogrenci saniliyorum, kizim bana anne diyince şok oluyorlar, eskiden cok uyuz olurdum, bir mekana gideriz herkes elini kolunu sallaya sallaya girer bana kimlik sorarlardi, 8 yas kucuk kardesimi ablam sanarlardi falan. Simdi aksine cok hosuma gidiyor. Belli bir yastan sonra minyonluk (sadece boy kilo değil yuz minyonlugu) kaymakli kadayif oluyor :)

Evet aynen kasların sık ve simsiyah saclarimda öyle sarışın olmak yakışmaz katiyyen işte yakistiramiyolar küçük saniyolar rahatsız olmakta haklısın bende çok muzdaribim

Boy kiloda çok minyon sayilmam:) ama yüzüm aşırı çocuksu bebeksi evet artık tatlisini 30 yaşından sonra yerim. Aynen benim de 7 yaş küçük kardeşim var ikiz saniyolar ya da onu benden büyük saniyolar.

Bu çok güzel bişey :) benim durumum daha farklı 15 16 diyolar moralim bozuluyo çocuk görünümlü olmak

Canim sende 30 una gelince 23-24 gorunumlu olursun dert etme :) yasli gorunmekten iyidir ama ben azcik evde kaldim galiba aglasammi gulsemmi bilemedim yasimi kucuk sanip yasitlarim yanima gelmiyo

36 yaşındayım geçen iş yerimize birisi geldi X bey in eşini sordu

Benim dedim inanmadı X bey i biliyormuş eşi bu kadar genç olmazmış vs

Oysa adama diyemedim X Bey'den büyüğüm diye
Ilahii :)) ne kadar güzel bi durum bizde öyle yiz erkek arkadasimla :))) ama ben kucugum ondan

Canım inan 18 19 gostersem benim de hoşuma gidecek ama yemin ederim ortaokul bile sananlar oldu ya bu moral bozucu

Bazen bakıyorum 16-17 yaşındaki kızlar anam gibi duruyor

öyle olmadığına şükretmek lazım
Evet sukrediyorum da benim dersim küçük göstermek değil çocuk gibi göstermek bazen moral bozucu kimse Üniv mezunu olduğuma inanmıyo ortaokullu sanan bile oldu bu hoş değil rahatsız oluyo insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…