- 20 Kasım 2013
- 568
- 391
- 103
- 35
- Konu Sahibi Bademfindik
-
Atanip o günleri görmeyi ne kadar istiyorum bi bilsen inşallah bi gün :) evet topuklu ayakkabı giyerim arada severimde ama ben baya baya çocuksu gösteriyorum yani ne yapsam da olmuyo :)Tüm yorumları okumadım ama ben de söylediğinin aynısını yaşıyorum sadece eşim o kadar yaşlı göstermiyor. O yüzden yazmak istedim.
2 yıllık öğretmenim ilk başlarda çok sıkıntı çektim öğrenciler kale almıyorlardı sonra bir mucize keşfettim "önlük" giydim ve ye kürküm ye misali hem öğrenciler hem veliler saygı gösterir olduöğrencilerle çok fazla yılışık muhabbetlere girmezsen arkadaş gibi değilde onlardan üst olduğunu hissettirirsen boyun ve genç göstermen sorun olmuyor rahat olabilirsin. Bir de topuklu ayakkabı giyebiliyor musun bilmiyorum ama en azından dolgu topuk bile giysen sen de kendine biraz daha güvenirsin.
Merhaba kızlar bir ay sonra 25 yaşıma gireceğim ama herkes beni liseli zannediyo öyle ki Üniv bitirdigime hayret ediyolar. Kpss kursuna kayda gitsem ygs için mi diyolar.
Erkek arkadaşım benden iki yaş büyük biraz da saçları yandan açılmış kırışıklıklar i da var oda bayagi büyük gosteriyo annem onu yanıma yakistirmiyo ama benim dış gorunusle ilgili problemim yok insanın içi önemlidir benim için. Sevgilim akrabalarina arkadaşlarına fotograflarimizi gosterince bu kız daha çocuk bizi kandırma kaç yaşında küçük kızla ne işin var falan diyolarmis bazen hoşuma gidiyo geç yaslanicam diye ama bazen de rahatsız oluyorum bu durumdan.
Ogretmenim atanirsam ogrencilerimden eminim küçük gostericem öğretmen olduğuma bile inanmazlar gibime geliyor. Bazen özgüven eksikliğine neden oluyor makyaj falan mi yapsam acaba daha mı iyi olur ki hiç sevmem çok doğal bi goruntum var..
Yorumlarınız çok değerli teşekkür ederim şimdiden.
Bende unide bulmasaydim benden küçükler yaklasirdi sanırım bana mesela kardeşimin sınıf arkadaşları asiliyo yasimi küçük saniyolarmis şaka gibiCanim sende 30 una gelince 23-24 gorunumlu olursun dert etme :) yasli gorunmekten iyidir ama ben azcik evde kaldim galibaaglasammi gulsemmi bilemedim yasimi kucuk sanip yasitlarim yanima gelmiyo
Canım sukrediyorum sukretmesine de benim sorunum küçük göstermek değil çocuk gibi göstermek çocuk muamelesi görmek 25 yaşındaki biri için sinir bozucu olabiliyor :)Sukredip kurban keseceginize , dert diye konu mu actiniz yahu
Bransim tarih lisede olacak yani malum şimdiki liselilerin masallahi var :) gerçi bu gidişle atanmam mucize..alım yok denecek kadar az bizim bölümde bu da başka bi dertMerak etmeyin zamanla geciyor, ben 30 yasindayim benide hala universite ogrencisi falan saniyor tanimayanlar, bence zamanla avantaja donusebilir bu. Bransiniz nedir, sinif ogretmeniyseniz zaten ogrencileriniz sizden cok kucuk olacaklar onlar icin fark etmez.
benimde esimle aramda 2 yas var dugun alisverisinde bile esim icin abine sor oda fikrini söylesin demislerdi.. bende biraz yasimi ufak gösteriyorum.. oluyor böylebenim de eşimle aramda 1 yaş var ama 10 yaş büyük duruyo.
değme keyfime, çıtır durmak avantaj
boşver milleti
Bransim tarih lisede olacak yani malum şimdiki liselilerin masallahi var :) gerçi bu gidişle atanmam mucize..alım yok denecek kadar az bizim bölümde bu da başka bi dertzamanla geçer mi bilmem de beni baya baya 15 16 saniyolar hoşuma gitmiyo. .
Bende unide bulmasaydim benden küçükler yaklasirdi sanırım bana mesela kardeşimin sınıf arkadaşları asiliyo yasimi küçük saniyolarmis şaka gibi
Merhaba kızlar bir ay sonra 25 yaşıma gireceğim ama herkes beni liseli zannediyo öyle ki Üniv bitirdigime hayret ediyolar. Kpss kursuna kayda gitsem ygs için mi diyolar.
Erkek arkadaşım benden iki yaş büyük biraz da saçları yandan açılmış kırışıklıklar i da var oda bayagi büyük gosteriyo annem onu yanıma yakistirmiyo ama benim dış gorunusle ilgili problemim yok insanın içi önemlidir benim için. Sevgilim akrabalarina arkadaşlarına fotograflarimizi gosterince bu kız daha çocuk bizi kandırma kaç yaşında küçük kızla ne işin var falan diyolarmis bazen hoşuma gidiyo geç yaslanicam diye ama bazen de rahatsız oluyorum bu durumdan.
Ogretmenim atanirsam ogrencilerimden eminim küçük gostericem öğretmen olduğuma bile inanmazlar gibime geliyor. Bazen özgüven eksikliğine neden oluyor makyaj falan mi yapsam acaba daha mı iyi olur ki hiç sevmem çok doğal bi goruntum var..
eşimle sevgiliyken eşimin eski sevgilisyle denk gelmiştik
eşimin kız kardeşleri var
kız da beni o kardeşlerden biri sanmış
kardeşini mi gezdiriyosun demişti
Demek ki siyaha boyatsan daha da küçük göstereceksin. Böyle kal bence...ben sarısınım ama hala kuuk gösterıyormusum.o bence kısıden kısıye degısıyor
Gözaltı yaşlanma etkisini azaltan krem al, 1 aya kalmaz kırışıklıkların çıkar.
Şekerim herkes genç göstermek için milyarlar saçıyor, sen neyin peşindesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?