Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

benim arkadaşım tek ilişki ile hamile kaldı
kazayla kaçmış
yani keçi boynuzu felan hikaye
Rabbimin bildiği bi zaman var

Cnm arkadasimda oyle oldu hersey kismet ama su var ki tedbir bizden takdir Allahtan

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kuzum hic birseyi yoktu arkadasimin bilmiyorum ztn almadik ilaci olursa olacak tedaviye baslanicak yrn tekrar

yeni takvimimi paylaşayım sizle.

8 Mayıs - Regl
12 Mayıs - Serophene Başlangıç
16 Mayıs - Serophene Bitiş
21 Mayıs - Doktor kontrolü ve Yumurta Geliştiyse Ovitrelle İğne
22-23-25 Mayıs - İlişki
4 Haziran - BAT

Bulundugum ilçe de yok sanırm da Merkez de var :)
ama merkez çooookkk uzak yani almam imkansız şuan

İnşallah ya bir an önce bitirirsin son seneydi dimi seninde ? aöf işletme dimi yalnış mı hatırlıyorum?

Kızlar saat 14.30'da sonuçları alıcam. Bana da dua edin.

Rabbim gönlünü ferahlatacak hayırlı sonuçlarla dönmeyi nasip etsin sana

Karnimda bi agri sanki kirmizilar gelcek gibi hissediyorum umudum bi daha ki aya artik

agrı bende de var normaldir :)
Kırmızıları görene kadar kimse umudu kaybetmemeli

wuuuuu bu kadar programlı olunur maşallah :)
Rabbim inşallah tez zamanda nasip eder sana da

Kiyamam ben sana bende hazirlayim madem.
8mayis regli
10 mayis dr kontrolu start
12 klomen
16 bitisi
Sinra full time iliski 😌
17 mayis 23 mayis muhtemel catlama gunleri ve bu tarihlerde surekli yumurta takibi muhtemel catlatma ignesi
Insallah 8 haziranda regli olmam

seninle aynıyız ama senin günlerin 30 gün mü sürüyor? benimki 28 sürdü bu ay, bi dahaki aya da 28 gün sürerse 4 Haziran'da BAT2ım.

Hayırlısı şekerim.

Ayrıca regl bittikten sonra yapabilirsem Meryem Suresini okumaya da başlamk istiyorum. Kısmet bakalım. :13::13::13:

Son düzenleme:
şekerim alıştım artık. unutkan birinin edinmesi gereken tek şey bu takvim. yoksa herbirini unutuyorum. o zaman mıydı bu zaman mıydı düşünmektense yap gitsin takvimi.

En guzelini yapmissin bak android telefonlarda bir progrem var regli takvimi indir orda notlar ekleyebiliyorsun dolayisiyla rahat rahat takip edebiliyorsun

şekerim alıştım artık. unutkan birinin edinmesi gereken tek şey bu takvim. yoksa herbirini unutuyorum. o zaman mıydı bu zaman mıydı düşünmektense yap gitsin takvimi.

bende çok not alırım :)
buzdolabın üstü sınav tarihleri, ödeme günler vs ile dolu :)
İnşallah bu son bat bekleyişin olur :)

Ayrıca regl bittikten sonra yapabilirsem Meryem Suresini okumaya da başlamk istiyorum. Kısmet bakalım. :13::13::13:

Bende bu ay okumaya başladım :)
Rabbim inşallah bu mübarek günlerin,okunan surelerin hürmetine nasip etsin hepimize ya

İnşallah canım.

peki türkçesinden okusak da olur mu ki? Arapçam çok iyi değil. yavaş yavaş okumaya da çalışsam yanlış okuyabilirim diye korkuyorum? naapsam?

Bulundugum ilçe de yok sanırm da Merkez de var :)
ama merkez çooookkk uzak yani almam imkansız şuan

İnşallah ya bir an önce bitirirsin son seneydi dimi seninde ? aöf işletme dimi yalnış mı hatırlıyorum?

Anladım canım Batman'da hiç rastlamadım. Orada var demek ki.

Benim son sene ama uzayacak canım 1 dönem veya 1 yıl.
AÖF olsa zorlanmam ki işe girerim direkt canım örgün okuyorum ben okula gidip geliyorum.
Bölümüm İngiliz dili ve edebiyatı.

Son düzenleme:
İnşallah canım.

peki türkçesinden okusak da olur mu ki? Arapçam çok iyi değil. yavaş yavaş okumaya da çalışsam yanlış okuyabilirim diye korkuyorum? naapsam?

Türkçe bazı harfler kuran harflerini tam karşılayamıyor buna dikkat ederek okursan olur inşallah :)

Sen Batman ' a en son ne zaman gittin geçen yaz gittiğimde merkezi bayaga gelişmiş yer yani ve alışveriş merkzleri de cidden güzel oralarda da vardır artık sanırım :)

wuuu bölümün de zor gözüküyor burdan bakınca :)
Allah kolaylık versin yaa hangi üniv desin sen ?

Geçen yaz ramazan sonuna doğru gittim canım ben. Baya gelişmiş yer haklısın.
Valla çok zor bölüm ya zorlanıyorum. Çanakkale Onsekiz Mart Üni canım.
Sen AÖF mü okuyosun hangi bölüm?

canım benim eşimde de sperm oranı dusuk 16 miyon..%20 ileri cıktı diğerleri iyi aslında ama bu oranın %25 olması ve sperminde 20 milyon uzeri olması lazımmış.bende geçen aydan beri keçiboynuzu pekmezi yediriyorum bu ayda organik bal yiyor..
ama ben umidimi yitirmiyorum Rabbim dilerse bu degerlerlede olur.

ozgekuafor, canım ins mujdeli haber verirsin senin adına cok sevindim.

Son düzenleme:
Geçen yaz ramazan sonuna doğru gittim canım ben. Baya gelişmiş yer haklısın.
Valla çok zor bölüm ya zorlanıyorum. Çanakkale Onsekiz Mart Üni canım.
Sen AÖF mü okuyosun hangi bölüm?

Allah kolalık versin inşallah bitirirsin bi an önce :)

Ben aöf ilahiyat 2. sınıfım haziranda finalleri atlatırsam diplomayı alıp temmuzdaki dgs ye girmek istiyorum bakalım nasip :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…