Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ben bugün test yaptım arkadaşlar. Negatif çıktı ama olsun üzülmek yok. Kırmızıları görmediğim için çöküşte değilim henüz.

heh şöyleee :)
kırmızıları görene kadar devam :)
hem bat ın yarınmış du bakalım :)

7 si aslında bat ım ama son 3 aydır gecikiyo 2 gün falan. Tedbir olsun umutlanmıyım diye öyle hesapladım ama nerdeeee. Her gün kaçıncı günüm diye sayıyorum.

Kizlar biz cok onemli bir noktayi atliyoruz farkindamisiniz?biz şükretmeliyiz adet oluyoruz en azindan hamd olsun rabbime....anneler gunu geliyor diye daha cok.uzulenler unutmayin ki daha onumuzde ne anneler gunu var...ben aslinda temmuzda olsun istiyorum....sebebi martta dogar babaya hediye olur lutfen olumlu olalim Rabbim istemese evlat arzusunuda bu duayida dusurmez di yuregimize ondan istedigimiz sey mutlaka olur yeterki inanalim hayirli dileklerimizi kabul eylesin...hayirsizlari hayirli eylesin efendimiz Muhammet Mustafa (sav)gibi iyi huylu ogullar annemiz Fatima gibi guzel huylu kizlar nasip etsin Rabbim bize şu cumanin yüzü suyu hürmetine Tez zaman sağliklibsihhatli hayırlı ana baba kiymeti bile iyi yerlere gelen okuyup ekmegini tutan herseyden Önce Allahtan korkan onu seven evlatlar nasib et ya Rab bizlere bizlerki senin hikmetinden sual olunmaz biliriz,bizler ki acizligimizle isyan edislerimizi affina siginiyoruz sen bizleri bizden iyi taniyan bilensin hakkimizda hayirli olani ver....bizlere su cuma vaktinin hayriyla saglikli sihhatli gebelikler saglikli sihhatli evlatlar nasib et ya Rab!!!umudumuzu yitirmeyi engelle yüreğimizden sana olan inancımızi alma bizleride ana baba olma guzelliginden esirgeme....bizleride o muhtesem hediyenle mükafatlandir amin

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

yüreğine sağlık ne güzel yazmışsın...Amin inş. cümlemize...

7 si aslında bat ım ama son 3 aydır gecikiyo 2 gün falan. Tedbir olsun umutlanmıyım diye öyle hesapladım ama nerdeeee. Her gün kaçıncı günüm diye sayıyorum.

Hayırlısı ile verirsin müjdeyi inşallah:)

amin hepimizi inşallah

Kizlar dun gece WC te gittiğimde beyaz yumurta aki kivaminda akintim vardi yumurtlayacagim anlaminami geliyordu yumurtladim bitti anlaminami geliyordu?

Kizlar dun gece WC te gittiğimde beyaz yumurta aki kivaminda akintim vardi yumurtlayacagim anlaminami geliyordu yumurtladim bitti anlaminami geliyordu?

Suanda yumurtlamissin demek oluyor cok calis demek oluyor

Suanda yumurtlamissin demek oluyor cok calis demek oluyor

Bnde öyle tahmin ettim 2 gün önce ilişki olmuştu tutmusmudur acaba dun gece eşimi zorladim ama hastaydi çok kaderde kismette varsa tutmustur herhalde napalim bu gece olur belki

Son düzenleme:
Bnde öyle tahmin ettim 2 gün önce ilişki olmuştu tutmusmudur acaba dun gece eşimi zorladim ama hastaydi çok kaderde kismette varsa tutmustur herhalde napalim bu gece olur belki

Sen bu geceyi atlama noolur noolmaz

ya da arapçasını okumaya çalışayım ayet ayet yanlış okuyup okumadığımı kontrol ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…