Allah gönlüne göre versin canım benim.
Ben bugün test yaptım arkadaşlar. Negatif çıktı amaolsun üzülmek yok. Kırmızıları görmediğim için çöküşte değilim henüz.
heh şöyleee :)
kırmızıları görene kadar devam :)
hem bat ın yarınmış du bakalım :)
Kızlar saat 14.30'da sonuçları alıcam. Bana da dua edin.
Kizlar biz cok onemli bir noktayi atliyoruz farkindamisiniz?biz şükretmeliyiz adet oluyoruz en azindan hamd olsun rabbime....anneler gunu geliyor diye daha cok.uzulenler unutmayin ki daha onumuzde ne anneler gunu var...ben aslinda temmuzda olsun istiyorum....sebebi martta dogar babaya hediye olurlutfen olumlu olalim Rabbim istemese evlat arzusunuda bu duayida dusurmez di yuregimize ondan istedigimiz sey mutlaka olur yeterki inanalim hayirli dileklerimizi kabul eylesin...hayirsizlari hayirli eylesin efendimiz Muhammet Mustafa (sav)gibi iyi huylu ogullar annemiz Fatima gibi guzel huylu kizlar nasip etsin Rabbim bize şu cumanin yüzü suyu hürmetine Tez zaman sağliklibsihhatli hayırlı ana baba kiymeti bile iyi yerlere gelen okuyup ekmegini tutan herseyden Önce Allahtan korkan onu seven evlatlar nasib et ya Rab bizlere bizlerki senin hikmetinden sual olunmaz biliriz,bizler ki acizligimizle isyan edislerimizi affina siginiyoruz sen bizleri bizden iyi taniyan bilensin hakkimizda hayirli olani ver....bizlere su cuma vaktinin hayriyla saglikli sihhatli gebelikler saglikli sihhatli evlatlar nasib et ya Rab!!!umudumuzu yitirmeyi engelle yüreğimizden sana olan inancımızi alma bizleride ana baba olma guzelliginden esirgeme....bizleride o muhtesem hediyenle mükafatlandir amin
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Karnimda bi agri sanki kirmizilar gelcek gibi hissediyorum umudum bi daha ki aya artik
7 si aslında bat ım ama son 3 aydır gecikiyo 2 gün falan. Tedbir olsun umutlanmıyım diye öyle hesapladım ama nerdeeee. Her gün kaçıncı günüm diye sayıyorum.
Kizlar biz cok onemli bir noktayi atliyoruz farkindamisiniz?biz şükretmeliyiz adet oluyoruz en azindan hamd olsun rabbime....anneler gunu geliyor diye daha cok.uzulenler unutmayin ki daha onumuzde ne anneler gunu var...ben aslinda temmuzda olsun istiyorum....sebebi martta dogar babaya hediye olurlutfen olumlu olalim Rabbim istemese evlat arzusunuda bu duayida dusurmez di yuregimize ondan istedigimiz sey mutlaka olur yeterki inanalim hayirli dileklerimizi kabul eylesin...hayirsizlari hayirli eylesin efendimiz Muhammet Mustafa (sav)gibi iyi huylu ogullar annemiz Fatima gibi guzel huylu kizlar nasip etsin Rabbim bize şu cumanin yüzü suyu hürmetine Tez zaman sağliklibsihhatli hayırlı ana baba kiymeti bile iyi yerlere gelen okuyup ekmegini tutan herseyden Önce Allahtan korkan onu seven evlatlar nasib et ya Rab bizlere bizlerki senin hikmetinden sual olunmaz biliriz,bizler ki acizligimizle isyan edislerimizi affina siginiyoruz sen bizleri bizden iyi taniyan bilensin hakkimizda hayirli olani ver....bizlere su cuma vaktinin hayriyla saglikli sihhatli gebelikler saglikli sihhatli evlatlar nasib et ya Rab!!!umudumuzu yitirmeyi engelle yüreğimizden sana olan inancımızi alma bizleride ana baba olma guzelliginden esirgeme....bizleride o muhtesem hediyenle mükafatlandir amin
Kizlar dun gece WC te gittiğimde beyaz yumurta aki kivaminda akintim vardi yumurtlayacagim anlaminami geliyordu yumurtladim bitti anlaminami geliyordu?
Bnde öyle tahmin ettim 2 gün önce ilişki olmuştu tutmusmudur acaba dun gece eşimi zorladim ama hastaydi çok kaderde kismette varsa tutmustur herhalde napalim bu gece olur belkiSuanda yumurtlamissin demek oluyor cok calis demek oluyor
amin cümlemize inşallah
Bnde öyle tahmin ettim 2 gün önce ilişki olmuştu tutmusmudur acaba dun gece eşimi zorladim ama hastaydi çok kaderde kismette varsa tutmustur herhalde napalim bu gece olur belki
Kan testi sonucu mu canim
Hormon testi canım.
İnşallah temiz cikar CanimHormon testi canım.
Sen bu geceyi atlama noolur noolmaz
Sen garantileEvet bu gece kesin kacirmamaliyim ama spermler bildiğim kadarıyla 3-5 gun arasi yasiyomus eğer öylesede tutmus olabilir bu gecede atlamayayim
Türkçe bazı harfler kuran harflerini tam karşılayamıyor buna dikkat ederek okursan olur inşallah :)
Sen Batman ' a en son ne zaman gittin geçen yaz gittiğimde merkezi bayaga gelişmiş yer yani ve alışveriş merkzleri de cidden güzel oralarda da vardır artık sanırım :)
wuuu bölümün de zor gözüküyor burdan bakınca :)
Allah kolaylık versin yaa hangi üniv desin sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?