Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Gelirsede hemen kurlere baslarim kendime bsl tarcin corek otu ve hayit hapi esimede carsik suyuna kaybetcek vaktimiz yok cunku yeni gunlere bakmak lazim

Evet öyle yaparsin artik bnde yumurtala ma dibemindeyim akintim ve kasik agrim var bu geceyi kacirmamaliyim inş tutar

kızlar herkese hayırlı cumalar her kimin muradı varsa hayırlısıyla olsun inşallah Allah kimseyi zorda darda bırakmasın amin.

İnsallah canım, bakalım haftaya iyice netlesir.

ağzına sağlık ne kadar güzel dua etmişsin canım amin inşallah allah kabul etsin

inşallah canım çok sağol hep birlikte veririz müjdeyi inşallah

canım sonuçları almadınmı daha seni beklioruz :)))

Selam kizlar, hepinize hayirli cumalar...

Az önce esimin spermiyogram sonuclarini aldim ve cok uzgunum.. kötü bekliyordum ama bukadar degil..

verimli hareketli 0%
verimli az hareketli 2%
verimsiz areketli 7 %
hareketsiz 91%

bana da dua etmeyi unutmayin insallah.. Rabbime hamd olsun yine de ama insan üzülmeden edemiyor tabiki..

Birazdan doktorda randevumuz var neler yapabilecegimizi söyleyecek.

Ediyoruz tabiki Canim tabi ister istemez uzuluyosun allah im verir kolayi elinden geleni yap sende umudunu kaybetme.

doktordan çıkınca bizimle paylaş mutlaka. sakın ümidini kesme. bi şekilde çıkar yolu, tedavisi vardır elbet. Allah ölümden başka her derde deva vermiş. içini ferah tut.

FtmGn, canım geçmiş olsun sakın uzulme forumda boyle sıfır degerleri görüp daha sonra hamile kalan cok kişi var.
bitkisel kürler macunlar cok faydalı oluyo onlarıda araştır.

bu arada gecen bi arkadaşla konustum oda 4 yıldır falan evli cocugu olmuyor.geçenlerde dusuk yapmıs dr en az 6 ay korunmasını soylemiş.cunku ikincisininde dusuk ihtimali cok fazlaymıs rahim kendini toparlamadıgı için..ikinciside dusuk olursa daha sonra saglıklı bir hamilelik gecirmesi cok cok zor olurmuş.
uhibbuke, sen dusuk mu yapmıstın canım oyle hatırlıyorum..kaç ay oldu? aman dikkat et 6 ay onceden olmaması senin için cok daha hayırlı olur canım

Son düzenleme:

Ne yaptınız canım doktor ne dedi haber var mı

Selam kızlar. Biraz geciktim ama şimdi geldim.
Hormonlarda bir bozukluk yok daha önceki gibi.
Sadece LH hormonum FSH'tan azıcık yüksek. PKO olarak adlandırmadı.
Düzene sokmak için adeti doğum kontrol hapı veriyoruz dedi.
Ben zaten 7 8 sene kullandım ve düzene girmedi.
Hamilelik için herhangi bir tedaviye de başlamadı. Sadece Glifor verdi metabolizma düzenlesin diye.
Ama ben onun da işe yarayacağını zannetmiyorum adet düzenlemek konusunda. O yüzden gidip ilacı da almadım.

canım bizde aynı durumdayız üzülme birbirimize destek olmalıyız allah yardımcın olsun duarım seninle

Ben de yaklaşık 10 sene doğum kontrol hapı kullandım 7 ay önce bıraktım şimdi düzene girdi çok şükür ama benim kistim vardı bırakınca tekrarlıyordu ameliyat bile oldum. Sonra doktora gittim bebek istediğimiz için ve benden dolayı olmuyor sanıyordum ama doktor bi sorunum olmadığını söyledi eşimde bazı değerler düşüktü onun için ilaç kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…