İnşallah gelmez arkadasm umudunu kaybetme sakin
Valla 9 gun sonrada cikip gelirse yuh derim
Gelirsede hemen kurlere baslarim kendime bsl tarcin corek otu ve hayit hapi esimede carsik suyuna kaybetcek vaktimiz yok cunku yeni gunlere bakmak lazim
sağol canım inşallah, adet mi o da ne sen bu ay hamile ol inşaallah
arkadaşım hemen üzülme keçi boynuzu kürü ve çakşırı araştır ve mutlaka uygula şifa olsun
canım gebelik belirtisi olmaz mı rahim ağrısıda olur
adaçayı içmekle iyi yapmışsın adetin 12. güne kadar devam et canım yumurta geliştiriyor ben bu ay içtim hamile kaldım Allah'ın izniyle
Düşüncesiz insanlar her zaman oluyor maalesef bana eşim askerdeyken yap diyorlardıtabi bir koşu gidip yapayım dedim en son ama canım çocuğu olup şikayet eden demişsin kusura bakma da alındım annelerde robot değil insan neticeden evet uykusuzluktan yeri geliyor şikayet ediyorum çünkü sabahın beşinde kalkan bir oğlum var 3 yaşında doğduğundan beri öyle, annelerde yorulabiliyor anne olduğun zaman anlıycaksın, şikayet etmek şükretmediğimiz anlamına gelmiyor Rabbim onun tırnağını taşa değdirmesin sağlıklı hayırlı uzun ömür versin katillerden sapıklardan korusun diye dua ederim yavruma, senin de olur inşallah uykusuz kalmazsın canım
Canım benim Allah rahmet eylesin annene mekanı cennet olsun, anneler gününe bu yüzden hep kızmışımdır
ne güzel yazmışsın bu düşünceleri unutmasak birde
canım çalışsanda olur ama bugün çalışabilirsin zaten olmuş ilişki gün aşırı en iyisi
:)) bebek olmasın sakın:)
Canım inşallah hemen gelir çok bekletmez
Geçmiş olsun annene Rabbim şifa versin
ohh şifa olsun:)
Canım muhtemelen rahmin kalınlaşmıştır ondan demiştir ama bak iki yumurtan varmış bu günleri iyi değerlendir, olamaz diye bir şey yok Ol'duran Rabbim değil mi
hadi inşallah yerleşme ağrısı olsun bu
haziranda bebeğin sana gelsin inşaallah
canım mide bulantısı bende yumurtlama dönemi olur 2-3 gün sürer
ohh güzel bir gün geçirmişsin kumpire bayılırım:) inşallah güzel şeyler duyarsın
e bak içirmişsin keçi boynuzunu birde olmaz diyorsun
Canım benim kıyamam olacak seninde olacak inşallah bebeğin buna çok inanıyorum
Sağol canım Allah razı olsun
tabi yedir canım bak ben eşime kaju fıstık, yer fıstığı,ay çekirdeği, kabak çekirdeği, antep fıstığı yedirdim her gün
Canım benim sancı olmaz mı hem de nasıl oluyor benimki çok şiddetli oldu hem de 3 gün doğum sancım gibiydi aynı,şimdi hala kasığımda ağrım var, hiç umutsuz olma sen hamilesin canım demişti dersin
Günaydın canım amin
Kizlar biz cok onemli bir noktayi atliyoruz farkindamisiniz?biz şükretmeliyiz adet oluyoruz en azindan hamd olsun rabbime....anneler gunu geliyor diye daha cok.uzulenler unutmayin ki daha onumuzde ne anneler gunu var...ben aslinda temmuzda olsun istiyorum....sebebi martta dogar babaya hediye olurlutfen olumlu olalim Rabbim istemese evlat arzusunuda bu duayida dusurmez di yuregimize ondan istedigimiz sey mutlaka olur yeterki inanalim hayirli dileklerimizi kabul eylesin...hayirsizlari hayirli eylesin efendimiz Muhammet Mustafa (sav)gibi iyi huylu ogullar annemiz Fatima gibi guzel huylu kizlar nasip etsin Rabbim bize şu cumanin yüzü suyu hürmetine Tez zaman sağliklibsihhatli hayırlı ana baba kiymeti bile iyi yerlere gelen okuyup ekmegini tutan herseyden Önce Allahtan korkan onu seven evlatlar nasib et ya Rab bizlere bizlerki senin hikmetinden sual olunmaz biliriz,bizler ki acizligimizle isyan edislerimizi affina siginiyoruz sen bizleri bizden iyi taniyan bilensin hakkimizda hayirli olani ver....bizlere su cuma vaktinin hayriyla saglikli sihhatli gebelikler saglikli sihhatli evlatlar nasib et ya Rab!!!umudumuzu yitirmeyi engelle yüreğimizden sana olan inancımızi alma bizleride ana baba olma guzelliginden esirgeme....bizleride o muhtesem hediyenle mükafatlandir amin
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
canım benim eşimde de sperm oranı dusuk 16 miyon..%20 ileri cıktı diğerleri iyi aslında ama bu oranın %25 olması ve sperminde 20 milyon uzeri olması lazımmış.bende geçen aydan beri keçiboynuzu pekmezi yediriyorum bu ayda organik bal yiyor..
ama ben umidimi yitirmiyorum Rabbim dilerse bu degerlerlede olur.
ozgekuafor, canım ins mujdeli haber verirsin senin adına cok sevindim.
Gittim kan verdim geldim canım.
Daha sonuçları almadan moralim bozuldu.
Ücreti karşılayamayız diye devlet hastanesine gidiyorum.
Bugün öğrendim ki eşimin sigorta çıkışı yapılmış.
Devlet hastanesinde ücretli muayene oldum.
Şimdi ilaçları nasıl alacam diye düşünüyorum kara kara.
Selam kizlar, hepinize hayirli cumalar...
Az önce esimin spermiyogram sonuclarini aldim ve cok uzgunum.. kötü bekliyordum ama bukadar degil..
verimli hareketli 0%
verimli az hareketli 2%
verimsiz areketli 7 %
hareketsiz 91%
bana da dua etmeyi unutmayin insallah.. Rabbime hamd olsun yine de ama insan üzülmeden edemiyor tabiki..
Birazdan doktorda randevumuz var neler yapabilecegimizi söyleyecek.
Az önce esimin spermiyogram sonuclarini aldim ve cok uzgunum.. kötü bekliyordum ama bukadar degil..
verimli hareketli 0%
verimli az hareketli 2%
verimsiz areketli 7 %
hareketsiz 91%
bana da dua etmeyi unutmayin insallah.. Rabbime hamd olsun yine de ama insan üzülmeden edemiyor tabiki..
İnşallah canım
Birazdan çıkıcam sonuçlar için...
:119::119::119::119::119:
Umutlar, umutlar...
verimli hareketli 0%
verimli az hareketli 2%
verimsiz areketli 7 %
hareketsiz 91%
verimli hareketli 0%
verimli az hareketli 2%
verimsiz areketli 7 %
hareketsiz 91%
Selam kızlar. Biraz geciktim ama şimdi geldim.
Hormonlarda bir bozukluk yok daha önceki gibi.
Sadece LH hormonum FSH'tan azıcık yüksek. PKO olarak adlandırmadı.
Düzene sokmak için adeti doğum kontrol hapı veriyoruz dedi.
Ben zaten 7 8 sene kullandım ve düzene girmedi.
Hamilelik için herhangi bir tedaviye de başlamadı. Sadece Glifor verdi metabolizma düzenlesin diye.
Ama ben onun da işe yarayacağını zannetmiyorum adet düzenlemek konusunda. O yüzden gidip ilacı da almadım.
canım bizde aynı durumdayız üzülme birbirimize destek olmalıyız allah yardımcın olsun duarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?