- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Selam kızlar. Biraz geciktim ama şimdi geldim.
Hormonlarda bir bozukluk yok daha önceki gibi.
Sadece LH hormonum FSH'tan azıcık yüksek. PKO olarak adlandırmadı.
Düzene sokmak için adeti doğum kontrol hapı veriyoruz dedi.
Ben zaten 7 8 sene kullandım ve düzene girmedi.
Hamilelik için herhangi bir tedaviye de başlamadı. Sadece Glifor verdi metabolizma düzenlesin diye.
Ama ben onun da işe yarayacağını zannetmiyorum adet düzenlemek konusunda. O yüzden gidip ilacı da almadım.
Doktor size ne ilacı verdi peki hareket için canım. Biz proxeed kullanıyoruz 3. ay olacak bu
Ben de yaklaşık 10 sene doğum kontrol hapı kullandım 7 ay önce bıraktım şimdi düzene girdi çok şükür ama benim kistim vardı bırakınca tekrarlıyordu ameliyat bile oldum. Sonra doktora gittim bebek istediğimiz için ve benden dolayı olmuyor sanıyordum ama doktor bi sorunum olmadığını söyledi eşimde bazı değerler düşüktü onun için ilaç kullanıyoruz.
derin pes etme elinden gelenin fazlasını yap biz kdınız güçlü olmalıyız bu bi imtihan nasıl dersten kaldınmı tekrarı varsa bu imtihanıda geçemezsen üstüne dahada katlanr bana kalırsa al ilaçlarını kullan hastalığın küçük bişiken ilerlemesine izin verme pes etme
Kizlar dun gece WC te gittiğimde beyaz yumurta aki kivaminda akintim vardi yumurtlayacagim anlaminami geliyordu yumurtladim bitti anlaminami geliyordu?
ya da arapçasını okumaya çalışayım ayet ayet yanlış okuyup okumadığımı kontrol ederim.
kızlar herkese hayırlı cumalar her kimin muradı varsa hayırlısıyla olsun inşallah Allah kimseyi zorda darda bırakmasın amin.
Selam kizlar, hepinize hayirli cumalar...
Az önce esimin spermiyogram sonuclarini aldim ve cok uzgunum.. kötü bekliyordum ama bukadar degil..
verimli hareketli 0%
verimli az hareketli 2%
verimsiz areketli 7 %
hareketsiz 91%
bana da dua etmeyi unutmayin insallah.. Rabbime hamd olsun yine de ama insan üzülmeden edemiyor tabiki..
Birazdan doktorda randevumuz var neler yapabilecegimizi söyleyecek.
bu arada gecen bi arkadaşla konustum oda 4 yıldır falan evli cocugu olmuyor.geçenlerde dusuk yapmıs dr en az 6 ay korunmasını soylemiş.cunku ikincisininde dusuk ihtimali cok fazlaymıs rahim kendini toparlamadıgı için..ikinciside dusuk olursa daha sonra saglıklı bir hamilelik gecirmesi cok cok zor olurmuş.
uhibbuke, sen dusuk mu yapmıstın canım oyle hatırlıyorum..kaç ay oldu? aman dikkat et 6 ay onceden olmaması senin için cok daha hayırlı olur canım
:119::119::119::119::119:
Umutlar, umutlar...
Selam kızlar. Biraz geciktim ama şimdi geldim.
Hormonlarda bir bozukluk yok daha önceki gibi.
Sadece LH hormonum FSH'tan azıcık yüksek. PKO olarak adlandırmadı.
Düzene sokmak için adeti doğum kontrol hapı veriyoruz dedi.
Ben zaten 7 8 sene kullandım ve düzene girmedi.
Hamilelik için herhangi bir tedaviye de başlamadı. Sadece Glifor verdi metabolizma düzenlesin diye.
Ama ben onun da işe yarayacağını zannetmiyorum adet düzenlemek konusunda. O yüzden gidip ilacı da almadım.
Tatlım çocuk işini zaten erteledim.
Adet olamama durumu için de bu ilaç bana çok saçma geldi.
Kendisi şeker hastalarının kullandığı bir ilaç çünkü :S
Tatlım çocuk işini zaten erteledim.
Adet olamama durumu için de bu ilaç bana çok saçma geldi.
Kendisi şeker hastalarının kullandığı bir ilaç çünkü :S
bizede proxeed verdi daha dün verdi dr eşime normalde ameliyat dmişti ama bu doktorda değerlerini çok düşük görmedi sadece hareketlilik zayıf ama o ilaçla hareketlenirmiş inşllah sizde 3 aydır bi gelişme yokmu
Doktor size ne ilacı verdi peki hareket için canım. Biz proxeed kullanıyoruz 3. ay olacak bu
Henüz bi gelişme olmadı daha doğrusu hamilelik olmadı ama spermiyogram da yaptırmadık daha. Haziran sonunda gitmeyi düşünüyoruz ben bi de düzenli olarak keçiboynuzu kürü yapıp içiriyorum o da etkili oluyormuş canm. Eğer düzelmezse ameliyat dedi ama bilmiyorum yani amelyat da çözüm olmayabiliyormuş
Bat ın 6 Mayıs mış adet oldun mu sen arkadaşım epeydir göremiyorduk seni ?
Ne güzel haberlerle döndün iyi işte en azından pko deilsin ama amansız bi rahatsızlıgın yok elhamdülillah :)
Bat ın 6 Mayıs mış adet oldun mu sen arkadaşım epeydir göremiyorduk seni ?
keçiboynuzu bende uyguladım bence onun gerçekten faydası oluo bide o ilacın yanında evikap kapsul var e vitamini onuda içir eşine oa spermi beslio galiba sizdede varikosel varbu arada eşinin hareketliliği kaç senin
canım o ilaç gebeliğe fayda sağlıo formdan cok okudum inofolikle beraber kullanıo hatta onunla hamile kalan çok duydum o ilacın bencede adet olabilmenle alakası yok taaaa çocuk işini neden erteledin korunma ama yaa dahada geriye atar bu sefer olması
Cnm sogan kurunu denesene adettede ise yariyor
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Bana PKO'sun demedi ama ilacı yazdığı reçetede PKO yazıyor ona ne demeli...
derincim bence o hormon değrlerini al başk bi doktara görün bence
Dğerlerini çok net hatırlamıyorum açıkçası ama ileri hareketli %10 du. 25 civarında olması gerekiyormuş biraz aşağısında kalıyor. Varikosel evet ama sınırın biraz üstünde olduğu için umutluyum
Korunmicam zaten eşime yaklaşmıyorum canım.
Eşimle alakalı bazı sorunlar yüzünden erteledim.
Bilmiyorum kafam karışık ya.
Biraz araştırayım da alırım belki yarın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?