Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Korunmicam zaten eşime yaklaşmıyorum canım.
Eşimle alakalı bazı sorunlar yüzünden erteledim.

Bilmiyorum kafam karışık ya.
Biraz araştırayım da alırım belki yarın...

Cnm bak arastirdim senin icin....aslan pencesi civanpercemli hayit tohumu regli duzenlermis

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

bizimde 10 canım ama benim eşimin sperm değerleri normolin üstünde 70 milyon morfoloji düşük 3 ama morfoloji 5 olsa hareketlilikte 25 olsa yırttık :)

Eşimin sayısı da iyi sıkıntı yok ama infertilite ultrasonunda normalde 2,5 olması gerekirken 3 çıktı o yüzden de umutluyum aslında bu aralar tekrar bi test yaptırıp durumu görmek de istiyorum hani. Bende bi şey görünmedi testlerde ama bende soğan kürü yapmayı düşünüyorum bu ay

Cnm bak arastirdim senin icin....aslan pencesi civanpercemli hayit tohumu regli duzenlermis

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Onu bu ay kullandım canım yine de söktürücü kullanmadan adet olamadım. Üstelik saati saatine düzenli kullanmıştım.

canım valla ben geçen ay soğa kürü yaptım bi işe yaramadı sonuçta ortada tam olarak hamile bırakacak sperm olmayınca ne yapsakta bi işe yaramıo die düşünüyorum inş sende bi işe yarar

Soğan kürünü bende çok duydum ve gecen ay öylesine yaptım herhangi sorunum olmadıgı halde:)
sadece erken adet oldum :)
bakalım belki bu ay hamileyimdir :)
bat ını güncelledim inşallah son bat ın olur :)

Bana PKO'sun demedi ama ilacı yazdığı reçetede PKO yazıyor ona ne demeli...

hımmm bilemedim ki şimdiii:26:
Bence de özge haklı başka bi doktora daha görün sen

uhibbuke nabersinnnn görüşemedik bugün

evet özgem yaaaa bugün ara ara kaçamak gelip bakıp çıkıyorum :)
ders çalışmaya başladım ve dün bi hesap yaptım kiiiiiii 2 günde bi kitap bitirmem lazım ((
bunun içinde yemek içmek dışında kitaplarla bütünleşmem gerekiyor resmen :)
ama ben dayanamayıp geliyorum :)

Bugün burda müthiş yağmur vardı şimdi bi saattir güneş açtı miss gibi toprak kokusu:)
ordada var mı yagmur sen neler yapıyorsun :)
(ne uzun anlattım sormanı bekliyormuşum )

bizimde 10 canım ama benim eşimin sperm değerleri normolin üstünde 70 milyon morfoloji düşük 3 ama morfoloji 5 olsa hareketlilikte 25 olsa yırttık :)

Bu yazdıklarınızdan bişey anlamadıgım için profösörü dinleyen talebe gibi bakıyorum size

canım valla ben geçen ay soğa kürü yaptım bi işe yaramadı sonuçta ortada tam olarak hamile bırakacak sperm olmayınca ne yapsakta bi işe yaramıo die düşünüyorum inş sende bi işe yarar

Evet orası öyle ama hani belki kullanırsam destek olmuş olurum ne bileyim işte herşeyden medet umar oldum :) Belki ben kendimde zemin hazırlarsam hareketliliği azda olsa yolu bulur :))

Belirti melirti yok diyen beeennn sancılara hoşgeldin demiş bulunmaktayım :))
Hadi sonu hayra çıksın inşallaaahh

Uhibbke nerelerdesin yahu ozlettin kendini ne var ne yok

eylülüm ders çalışmaya başladım arada kaçamak bakış atıp gidiyorum :))
bat ımı bekliyorum malum ve bugün adet sancısı gibi sancılar arttı hakkımda hayırlısı olsun inşallah

ii yaptın :) canım ozamn senn derseeee yani iki günde bi kitap bitirmek ne demek baya bi zor allah kolaylık verrsin inşaallah ewet canım burdada aynıydı nasıl yağmur yağdı sora güneş açtı zaten yakın sayılırız :)

bu arada aman anlama zaten allah kimseye vermesin canım

Evet orası öyle ama hani belki kullanırsam destek olmuş olurum ne bileyim işte herşeyden medet umar oldum :) Belki ben kendimde zemin hazırlarsam hareketliliği azda olsa yolu bulur :))

yap canım bi zararı yok faydası var sonuçta içini temizlior

tabi kiiii yok kahverengiyi görene kadar hamileyim havasında gezerim beenn
görünce de önümüzde ki aya inşallah der devam ederim nasip artık

Bende de bi bel ağrısı başladı anlamadım nedenini karnımdan böbreğime doğru uzanıo.Allah hayırlara çıkarsın tüm belirtileri

ayyy evet yakınız inşallah bizzatta tanışırzzz ne güzel olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…