Korunmicam zaten eşime yaklaşmıyorum canım.
Eşimle alakalı bazı sorunlar yüzünden erteledim.
Bilmiyorum kafam karışık ya.
Biraz araştırayım da alırım belki yarın...
bizimde 10 canım ama benim eşimin sperm değerleri normolin üstünde 70 milyon morfoloji düşük 3 ama morfoloji 5 olsa hareketlilikte 25 olsa yırttık :)
Onu ben de düşünüyorum. Pazar günü ALES var onu bir atlatayım da.
hımm anlıorum allah yardımcın olsun ama bana kalırsa başka dr.a git en azından kendi sağlığın için
Cnm bak arastirdim senin icin....aslan pencesi civanpercemli hayit tohumu regli duzenlermis
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Eşimin sayısı da iyi sıkıntı yok ama infertilite ultrasonunda normalde 2,5 olması gerekirken 3 çıktı o yüzden de umutluyum aslında bu aralar tekrar bi test yaptırıp durumu görmek de istiyorum hani. Bende bi şey görünmedi testlerde ama bende soğan kürü yapmayı düşünüyorum bu ay
yani bencedecanım çok çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin inşallah
Maalesef oldum evet 4 hazirana kaldı artık :/ Bizim ay sonları çok yoğun oluyor ne yazık ki o yüzden girememiştim canım bi süredir. Bi de bu ay ben de soğan kürüne başlamayı düşünüyorum epey faydasını gören olmuş
Bana PKO'sun demedi ama ilacı yazdığı reçetede PKO yazıyor ona ne demeli...
uhibbuke nabersinnnn görüşemedik bugün
bizimde 10 canım ama benim eşimin sperm değerleri normolin üstünde 70 milyon morfoloji düşük 3 ama morfoloji 5 olsa hareketlilikte 25 olsa yırttık :)
canım valla ben geçen ay soğa kürü yaptım bi işe yaramadısonuçta ortada tam olarak hamile bırakacak sperm olmayınca ne yapsakta bi işe yaramıo die düşünüyorum inş sende bi işe yarar
Soğan kürünü bende çok duydum ve gecen ay öylesine yaptım herhangi sorunum olmadıgı halde:)
sadece erken adet oldum :)
bakalım belki bu ay hamileyimdir :)
bat ını güncelledim inşallah son bat ın olur :)
Amiiin inşallah isteyen herkesin son bat ı olur canım :) Benim testlerimde bişey görünmedi ama olsun belki bi faydası olur ki inşallah da olur :)
Uhibbke nerelerdesin yahu ozlettin kendini ne var ne yok
Belirti melirti yok diyen beeennn sancılara hoşgeldin demiş bulunmaktayım :))
Hadi sonu hayra çıksın inşallaaahh
inşallah canım, umudu kaybetmek yooookkk
Soğan kürünü bende çok duydum ve gecen ay öylesine yaptım herhangi sorunum olmadıgı halde:)
sadece erken adet oldum :)
bakalım belki bu ay hamileyimdir :)
bat ını güncelledim inşallah son bat ın olur :)
hımmm bilemedim ki şimdiii:26:
Bence de özge haklı başka bi doktora daha görün sen
evet özgem yaaaa bugün ara ara kaçamak gelip bakıp çıkıyorum :)
ders çalışmaya başladım ve dün bi hesap yaptım kiiiiiii 2 günde bi kitap bitirmem lazım((
bunun içinde yemek içmek dışında kitaplarla bütünleşmem gerekiyor resmen :)
ama ben dayanamayıp geliyorum :)
Bugün burda müthiş yağmur vardı şimdi bi saattir güneş açtı miss gibi toprak kokusu:)
ordada var mı yagmur sen neler yapıyorsun :)
(ne uzun anlattım sormanı bekliyormuşum)
Bu yazdıklarınızdan bişey anlamadıgım için profösörü dinleyen talebe gibi bakıyorum size
Evet orası öyle ama hani belki kullanırsam destek olmuş olurum ne bileyim işte herşeyden medet umar oldum :) Belki ben kendimde zemin hazırlarsam hareketliliği azda olsa yolu bulur :))
tabi kiiii yok kahverengiyi görene kadar hamileyim havasında gezerim beenn
görünce de önümüzde ki aya inşallah der devam ederim nasip artık
ii yaptın :) canım ozamn senn derseeee yani iki günde bi kitap bitirmek ne demek baya bi zor allah kolaylık verrsin inşaallah ewet canım burdada aynıydı nasıl yağmur yağdı sora güneş açtı zaten yakın sayılırız :)
bu arada aman anlama zaten allah kimseye vermesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?