Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Bende de bi bel ağrısı başladı anlamadım nedenini karnımdan böbreğime doğru uzanıo.Allah hayırlara çıkarsın tüm belirtileri

Bende bel agrısı var ama o daha çok yalnış oturma pozisyonunda ders çalışmadan :) artık kitap elimde bi masada bi yerde bi yatarak dolanıp duruyom :))

Neyse şimdi bi gidim 2 ünite bitrip gelirim :)
planladıgım kadarını bitirince burasını kendimi ödül koyuyoruummmm
Size kavusmak için hızlı hızlı calıscaaamm bekleyin benii

ayyy evet yakınız inşallah bizzatta tanışırzzz ne güzel olurrr

bencede harika olur bende çok istiyorum seninle tanışmayı bu arada mardinin hangi ilçesindesin sen geçen ablamlarla midyata gitmiştik çok beğendim yine misafirlerim gelirse mardine gelmeyi düşünüorumm o zamn yakın olursa uğrarım valla sanada seninde yolun düşerse gel yaa

aynen tanıdğn tanımadğn kim varsa soruyor YA SABIR demekten bşka çaremiz yok cnm Rabbim hayrlı zmnda nasiip etsin

Kendi dr'umla konuştum o da Duphaston verdi kızlar.
Eczaneden geliyorum. Eczacı da adet düzensizliği için glifor verilmesine şaşırdı ilk defa duyuyorum dedi :S

Kendi dr'umla konuştum o da Duphaston verdi kızlar.
Eczaneden geliyorum. Eczacı da adet düzensizliği için glifor verilmesine şaşırdı ilk defa duyuyorum dedi :S

eczacı kendini şaşırmış. PCOS olan hastalarda, vücuttaki şeker direncinin yumurta gelişmini etkilemesi dolayısıyla, bu etkiyi azaltmak için kandaki şeker düzeyini düzenlemek adına veriliyor. ben de Glukofen kullanıyorum. ama adet düzenleyici olarak değil. yumurta gelişimi düzenlensin diye.

selamlar. inşallah bebişin olur en kısa zamanda.

Anladım canım. Ben de internette araştırıyorum şuanda.
İyi dileğin için sağol ama şimdilik istemiyorum bebek

Slm kizlar, sagolun hepiniz.

Doktordan geldik. Doktor pek olumlu konusmadi. Asilama filan biseye yaramaz diyor. Tup bebek yapabiliriz birtek dedi. o da dusarda bitlestirip iceri yerlestirne seklinde ama 20-25% tutma ihtimali var dedi..
Biz de dusunduk simdilik bi sigortaya basvuru yapacsgiz. Sigorta eger kabul ederse fiyati ustlenmeyi denemeyi dusunuyoruz. Acaba diyorum turkiyeye gelip istanbulda mi yaptirsam. Siz ne dixosunuz. Beklemek bi ise yaramaz dogal yollardan sans yuzdesi hic yok sayilirmis

Sigortadan faydalanmak için sanırım belli bi süresi vardı onun, siz kaç yıllık evlisiniz canım baktın mı internetten şartlarına falan. Eğer ilaçlar fayda vermezse ben de zaman kaybetmeden aşılama düşünüyorum

Doktor faydalanabilirsiniz dedi. 5 yillik evliyiz ama ben almanyadayim burada biraz farkli. Sigortalar farklu sirketler var. 50 % oduxorlardi simdi benimki yuzdeyuze cikarmis ama dondurma cözme dahil degilmis..

Sen ne ilaci kullaniyordun?

Doktor faydalanabilirsiniz dedi. 5 yillik evliyiz ama ben almanyadayim burada biraz farkli. Sigortalar farklu sirketler var. 50 % oduxorlardi simdi benimki yuzdeyuze cikarmis ama dondurma cözme dahil degilmis..

Sen ne ilaci kullaniyordun?

Bizde hareketlilik sorunu olduğu için proxeed kullanıyoruz 3.aya girdik işte bekliyoruz olmadı çok da fazla uğraşmayıp aşılama düşünüyorum açıkçası. Eşim ameliyat olunca da kesin çözüm olmayabiliyormuş çünkü. Bi de erkekler bizim gibi değil biz daha güçlüyüz onlara göre eşim daha fazla kafasına takıp üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…