Bende de bi bel ağrısı başladı anlamadım nedenini karnımdan böbreğime doğru uzanıo.Allah hayırlara çıkarsın tüm belirtileri
ayyy bu elektirikler git gellll bana da pc ye de kafayı yedirticek yaaa
tabi kiiii yok kahverengiyi görene kadar hamileyim havasında gezerim beenn
görünce de önümüzde ki aya inşallah der devam ederim nasip artık
ayyy evet yakınız inşallah bizzatta tanışırzzz ne güzel olurrr
amin canım. aynı ben. insanların ilk sorusu çocuğun var mı? yok diyorum bu defa siz mi istemediniz yoksa olmuyor mu diyor. tövbe estagfirullah çekiyorum içimden SANANE BE KADIN diyesim geliyor. yeni tanıştığım insanların bu soruları daha da üzüyor beni.
Düşüncesiz insanlar her zaman oluyor maalesef bana eşim askerdeyken yap diyorlardıtabi bir koşu gidip yapayım dedim en son ama canım çocuğu olup şikayet eden demişsin kusura bakma da alındım annelerde robot değil insan neticeden evet uykusuzluktan yeri geliyor şikayet ediyorum çünkü sabahın beşinde kalkan bir oğlum var 3 yaşında doğduğundan beri öyle, annelerde yorulabiliyor anne olduğun zaman anlıycaksın, şikayet etmek şükretmediğimiz anlamına gelmiyor Rabbim onun tırnağını taşa değdirmesin sağlıklı hayırlı uzun ömür versin katillerden sapıklardan korusun diye dua ederim yavruma, senin de olur inşallah uykusuz kalmazsın canım
ben orda uykuszluğu örnek verdim canım ayrıca sen beni anlayamazsn anlamak zorndada değilsn bnde seni anlyamam tabi benim içim acıyo öyle söyledklerii zaman tabiki şikayet edilr ama şükredeni görmedim henüz ben etmicem eminim çnkü yoklğnu biliyorm k.bakma
Var mi bisi
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
ne güzel çiçekler açmış msjınaaa
Kendi dr'umla konuştum o da Duphaston verdi kızlar.
Eczaneden geliyorum. Eczacı da adet düzensizliği için glifor verilmesine şaşırdı ilk defa duyuyorum dedi :S
eczacı kendini şaşırmış. PCOS olan hastalarda, vücuttaki şeker direncinin yumurta gelişmini etkilemesi dolayısıyla, bu etkiyi azaltmak için kandaki şeker düzeyini düzenlemek adına veriliyor. ben de Glukofen kullanıyorum. ama adet düzenleyici olarak değil. yumurta gelişimi düzenlensin diye.
selamlar. inşallah bebişin olur en kısa zamanda.
Kızlar spermiyogram testi için eşimizin hangi bölüme gitmesi lazım hastanede?
Ürolojiden randevu alıyorsun canım
Slm kizlar, sagolun hepiniz.
Doktordan geldik. Doktor pek olumlu konusmadi. Asilama filan biseye yaramaz diyor. Tup bebek yapabiliriz birtek dedi. o da dusarda bitlestirip iceri yerlestirne seklinde ama 20-25% tutma ihtimali var dedi..
Biz de dusunduk simdilik bi sigortaya basvuru yapacsgiz. Sigorta eger kabul ederse fiyati ustlenmeyi denemeyi dusunuyoruz. Acaba diyorum turkiyeye gelip istanbulda mi yaptirsam. Siz ne dixosunuz. Beklemek bi ise yaramaz dogal yollardan sans yuzdesi hic yok sayilirmis
Anladım canım. Ben de internette araştırıyorum şuanda.
İyi dileğin için sağol ama şimdilik istemiyorum bebek
Sigortadan faydalanmak için sanırım belli bi süresi vardı onun, siz kaç yıllık evlisiniz canım baktın mı internetten şartlarına falan. Eğer ilaçlar fayda vermezse ben de zaman kaybetmeden aşılama düşünüyorum
Doktor faydalanabilirsiniz dedi. 5 yillik evliyiz ama ben almanyadayim burada biraz farkli. Sigortalar farklu sirketler var. 50 % oduxorlardi simdi benimki yuzdeyuze cikarmis ama dondurma cözme dahil degilmis..
Sen ne ilaci kullaniyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?