Bizde hareketlilik sorunu olduğu için proxeed kullanıyoruz 3.aya girdik işte bekliyoruz olmadı çok da fazla uğraşmayıp aşılama düşünüyorum açıkçası. Eşim ameliyat olunca da kesin çözüm olmayabiliyormuş çünkü. Bi de erkekler bizim gibi değil biz daha güçlüyüz onlara göre eşim daha fazla kafasına takıp üzülüyor
pardon ya
herkese diyoruz ya inşallah olur diye sana da diyesim geldi
yaaa sorma uhibbuke bizdede aynı yaa çıldırıorum ankarada yılda bi kez anca giderdi burda çok sık gidio çünkü kaçak kullanıo bu doğu bölgesi trafo dayanırmı bunlara
Kahverengiyi gorsen bile yerleşme kanamasimi acaba dicen ben öyle yapiyorumm :))
Slm kizlar, sagolun hepiniz.
Doktordan geldik. Doktor pek olumlu konusmadi. Asilama filan biseye yaramaz diyor. Tup bebek yapabiliriz birtek dedi. o da dusarda bitlestirip iceri yerlestirne seklinde ama 20-25% tutma ihtimali var dedi..
Biz de dusunduk simdilik bi sigortaya basvuru yapacsgiz. Sigorta eger kabul ederse fiyati ustlenmeyi denemeyi dusunuyoruz. Acaba diyorum turkiyeye gelip istanbulda mi yaptirsam. Siz ne dixosunuz. Beklemek bi ise yaramaz dogal yollardan sans yuzdesi hic yok sayilirmis
bencede harika olur bende çok istiyorum seninle tanışmayı bu arada mardinin hangi ilçesindesin sen geçen ablamlarla midyata gitmiştik çok beğendim yine misafirlerim gelirse mardine gelmeyi düşünüorumm o zamn yakın olursa uğrarım valla sanada seninde yolun düşerse gel yaa
2 buçuk ünite yaptım yemegimi yedim geldim :)))
kimsecikler yok amaaa nerdesinizz :)
cemreee bugün hiç gözükmediiinnnnnnn
mms sende adet olunca firar ettiinnnn aşk olsun yaniiiiii
Birkaç gün öncesine kadar deseydin sıkıntı yoktu canım
Hayırlısı hakkımızda :)
Ben burdayimmmm sen ders dedikce BN korkuyorum calismadim napcm bklm calisasimda yok bebek dusunmekten
sende mi aöf tün :26:
belki daha önce sormuşumdur ama inan aklımda deil
Benimde aklım fikrim batta ama ders çalışmak zorundayım başka çarem yoookkk:18:
:)) bebek olmasın sakın:)
Canım benim kıyamam olacak seninde olacak inşallah bebeğin buna çok inanıyorum
Evt gecen sinavlardan önce konusmustuk Aöf yim bndee of napcax valla yandikk
kızlaaaar napyonuuuuzzzz:126:
:))
aaaa cemrem gelmiş aynı anda geldik resmen cemre :)
ben dersten kaçamak yaptım sen ne yapuyorsun bugün gözükmedin pek?
bugün iş biraz yoğundu. eve gelince de yemek derdi falan anca işte:)))
sen de derse vermişsin kendini. Allah zihin açıklığı versin. maşallah azimlisin
belirtilerin ne durumda, sancılarım başladı demişsin. başka belirti yok mu yaw. kaldı 3 gün.
Kizlar ben kendimi cok kotu hissediyorum....feci bir basagrim var,bel ve kasik agrim cok ama basim olduruyor beni
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Kizlar ben kendimi cok kotu hissediyorum....feci bir basagrim var,bel ve kasik agrim cok ama basim olduruyor beni
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
:))
aaaa cemrem gelmiş aynı anda geldik resmen cemre :)
ben dersten kaçamak yaptım sen ne yapuyorsun bugün gözükmedin pek?
Derinmavix noldu yaw test filan diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?