- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
evet ya ders moduna girdim girmek zorundaydım kaldı 29 gün ve 2 güne bi kitap bitirsem ancaa:18::18:
sancım ara ara oluyo bi vuruyo "aha adet oldum" diyorum...
gögüslerimde şişti sanki ve sadece uçlarında hafif bi sızı var ama bunlar psikolojik mi gerçekmi inan ayırt edemiyorum :26:
Bu akşam yatmadan bi ovu testi denesem mi yoksa yarına mı bıraksam ?
Bi decemre az özele bakar mısın bişey sorcam
şimdiii mesajında demişsinkiiiekrana şöyle baktığını görür gibiyim:))) şaka şaka yazdım cevabı canım
Allah şifa versin inşallah agrı kesici içmediniz mi?
Doktora git bi ağrı kesici iğne vursun hemen ayağa kalkarsın
Ictim icmemmi yok dua ederken.banada edin.olurmu hem kanamam var hem cok kotuyum katilmam mumkun degil sey bide bana sen dersen cooik sevinirim
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
sevgili can yoldaşları hepimiz bebiş yolunda azimle ilerlerken birbirimize destek olmak ne de güzel :)) aranızda yeni sayılırım fırsat buldukça okuyup bi şeyler yazmaya çalışıyorum:)) kendim gibi burda bebiş isteyenleri gördükçe ne güzel yalnız değilim diyorum iyki varız yahuhepimize bol bol sabır ve bebiş dolu göbüşler diliyorum.dualarım sizinle
:)))
Gördüm canım çok saolasıınnnn bitanesin sen yaaaa
Yok cnm gidemem araba kaynimda esimde yok evde kizla basbasayiz mumkundiil
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
geçmiş olsun baş ağrısının nasıl olduğunu çok iyi bilirim. ışığı kapatıp gözlerini dinlendirmeye çalış. ekrana bakma pek canım. bu gece de erken yatmaya çalış. şimdi yat hatta mümkünse.
sevgili can yoldaşları hepimiz bebiş yolunda azimle ilerlerken birbirimize destek olmak ne de güzel :)) aranızda yeni sayılırım fırsat buldukça okuyup bi şeyler yazmaya çalışıyorum:)) kendim gibi burda bebiş isteyenleri gördükçe ne güzel yalnız değilim diyorum iyki varız yahuhepimize bol bol sabır ve bebiş dolu göbüşler diliyorum.dualarım sizinle
Sende bnm gibisin bi tam diyorum olmali bi diyorum eşime yok sana bebek fln ama artık uzmuyor bni bnde vazgecmiyorum kismet artik..
asıl sen bitanesin, herkesin sevgisini kazanıyosun burda maşallah
ovu testini yarın gündüz yap bence. bu gece yapma artık. gün bitti sayılır.
Günaydııınnn kızlarrr :)
Haftasonu diye herkes uykuda sanırım :))
Aslında bende bu sabah geç kalktım :)
Umarım çoookkkk güzel bi haftasonu olurrr
Günaydın canım.
6.30'da kalktım ben.
Kafamı kurcalayıp duran çeviri ödevimi tamamladım sonunda sabah sabah.
oooo maşallah derinim :)
Benimde ilk kitabımdan 2 ünite vardı bu sabah yapacaktım güya erken kalkamadım hayırlısı bakalım :)
Günaydııınnn kızlarrr :)
Haftasonu diye herkes uykuda sanırım :))
Aslında bende bu sabah geç kalktım :)
Umarım çoookkkk güzel bi haftasonu olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?