Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

şimdiii mesajında demişsinkiii ekrana şöyle baktığını görür gibiyim:))) şaka şaka yazdım cevabı canım

Allah şifa versin inşallah agrı kesici içmediniz mi?

Ictim icmemmi yok dua ederken.banada edin.olurmu hem kanamam var hem cok kotuyum katilmam mumkun degil sey bide bana sen dersen cooik sevinirim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Ictim icmemmi yok dua ederken.banada edin.olurmu hem kanamam var hem cok kotuyum katilmam mumkun degil sey bide bana sen dersen cooik sevinirim

ederim tabi ki rabbim şifa versin sana daa

sevgili can yoldaşları hepimiz bebiş yolunda azimle ilerlerken birbirimize destek olmak ne de güzel :)) aranızda yeni sayılırım fırsat buldukça okuyup bi şeyler yazmaya çalışıyorum:)) kendim gibi burda bebiş isteyenleri gördükçe ne güzel yalnız değilim diyorum iyki varız yahu hepimize bol bol sabır ve bebiş dolu göbüşler diliyorum.dualarım sizinle

Aramıza hoşgeldin evet bir arada olmak, aynı ruh halini yaşayan aynı süreçten geçenlerle dertleşmek cidden güzel...
Rabbim hepimize tez zamanda nasip eylesin inşallaahh

Yok cnm gidemem araba kaynimda esimde yok evde kizla basbasayiz mumkundiil

geçmiş olsun baş ağrısının nasıl olduğunu çok iyi bilirim. ışığı kapatıp gözlerini dinlendirmeye çalış. ekrana bakma pek canım. bu gece de erken yatmaya çalış. şimdi yat hatta mümkünse.

Esim erkenden yatti bugun cuma benim kiz uyumadi daha uyiss bende uyuycam tv izliyo hafta ici 9 da uyudugu icin bu gun boyle oturmaya izni var

Canim msj
Kutuna bak

asıl sen bitanesin, herkesin sevgisini kazanıyosun burda maşallah
ovu testini yarın gündüz yap bence. bu gece yapma artık. gün bitti sayılır.

Ayyyyy teşekkür ederim güzel düşüncelerin için :)
İnan bende herkesi öyle seviyorum halimi anlayan halinden anladıgım kişilerle olmak bence bi nimet

Günaydııınnn kızlarrr :)

Haftasonu diye herkes uykuda sanırım :))
Aslında bende bu sabah geç kalktım :)

Umarım çoookkkk güzel bi haftasonu olurrr

Günaydııınnn kızlarrr :)

Haftasonu diye herkes uykuda sanırım :))
Aslında bende bu sabah geç kalktım :)

Umarım çoookkkk güzel bi haftasonu olurrr

Günaydın canım.
6.30'da kalktım ben.
Kafamı kurcalayıp duran çeviri ödevimi tamamladım sonunda sabah sabah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…