Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Olsun tatlım yaparsın sen azimlisin maşallah :)
Sınavların ne zaman?

İnşallah yaaa yapmaktan başka şansım yok zaten :)
Sınavlar 7 8 haziran Bir aydan az var artık

Gunaydin kizlaaarrrrrrr

günaydıınnn cemrecim :)

uhıbbuke ov testini yaptınmıııı

sabah yapmıcaktım ki gün ortasında ovu testi gibi yapıcam :)
1 de su içmeyi bırakıp 5 de yaparım sanırım bakalım ne olacak :)
Ama dün akşam eşimde sende tuhaf haller var dedi :)

Hop hop aile var burda kıskanıyoruz ama :)))))))))))

oyy kıyamammm

günaydııınn :)
Ne güzel başlıyorsun güne maşallaaahhh rabbim bozmasın huzurunu

Yoldaslarim candaslarim doktora gidiyorumm dualarinizi esigemeyin

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

ayy inşallah yaaaa bilmiorum ama ben ssenden umutluyum allahım boşa çıkarmasın inşallah

canım geçmiş olsun neyin var

Bitanem benim tedavi olmadan bebis gelmiyo hos Rabbim istesin skan sular durur amenna ama tedbir alma istegi benimki...tedaviye basliycaz bugun insallah 😉 hatta az dvel cekirdek ailem ile bebis plani bile yaptik cekirdegim ben bez getiririm benim odamda uyuruz diye planlarini anlatta durdu

ayy kıyamam canım yaa ii yapıosun ol tedavini tabiki veren rabbim ama drlara aklı verende rabbim elbetteeki tedbirini al takdirini yüce mevlaya bırak allah yardımcınız olsun canım

ayy kıyamam canım yaa ii yapıosun ol tedavini tabiki veren rabbim ama drlara aklı verende rabbim elbetteeki tedbirini al takdirini yüce mevlaya bırak allah yardımcınız olsun canım

Amin arkadasim amin rabbim hayirli saglikli bi evlat daha nasib etsin insallah cumlesinevbanada amin

amin canım Allah kimsenin huzurunu bozmasın inş.

ohh maaşallahh cici kızımıza :))))) çok sevindim Allah sağlığınızı bozmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…