Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Kizlar drdan ciktim 19 mayis 20 mayis ve devvaminda bekliyor bakalim duanizi esirgemeyin

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

merhaba kızlar haftasonu temizliğine başlamadan önce bi bakayım dedim var mı temizlik yapacak olan? nerden başlasam acep her yer bana el sallıyor hadi gel burdan başlayalım diye

ayy inşallah yaaaa bilmiorum ama ben ssenden umutluyum allahım boşa çıkarmasın inşallah

İnşallah özgecim yaa inan bende de tuhaf bi umut var bu ay ama bi yandan da aklıma adet olma fikrini de alıştırıyorum ne olur ne olmaz :)

Benim de 3 haftam var çalışmaya başlamadım bile :)

Ya sen örgün okudugun için belki derslerden aklında bişey kalıyodur çalışmak zor olmuyodur ben bilmediğim konuları oku gec yapıyorum ve sadece okuyup soru çözüyorum neyse hayırlısı bakalım :)
yapcaz bişeyler artık

merhaba kızlar haftasonu temizliğine başlamadan önce bi bakayım dedim var mı temizlik yapacak olan? nerden başlasam acep her yer bana el sallıyor hadi gel burdan başlayalım diye

Kolay gelsin sana :)
ben büyük bahar temizligini yaptıgım için bu ara rahatım ufak tefek şeyler dışında pek bişey yok :)

selam kızlar ben geldim

a.s hoşgeldiinnnnnn :)
Nasılsın ??

Kolay gelsin sana :)
ben büyük bahar temizligini yaptıgım için bu ara rahatım ufak tefek şeyler dışında pek bişey yok :)

a.s hoşgeldiinnnnnn :)
Nasılsın ??

♡♡♡♥♥♥ ♡♡♡♥♥♥ ♡♡♡♥♥♥
hosbuldum cnm hamdolsun sen nasısın

♡♡♡♥♥♥ ♡♡♡♥♥♥ ♡♡♡♥♥♥

elbetteki o fikre kendini alıştır o ayrı bişi ama inşallah olmayacaksın zaten 3 gün kaldı senin ne kaldıki :)

Bende iyiyim bat a 3 gün kala heyecanlıyım işte :)
senin bat ne zaman ?
Gözükmüyorsun bayadır ?

elbetteki o fikre kendini alıştır o ayrı bişi ama inşallah olmayacaksın zaten 3 gün kaldı senin ne kaldıki :)

ayy evet yaaaa nasl bi heyecan anlatamam :)
eşime demeden mi test yapsam ona nasıl söylesem süpriz mi yapsam neler neler düşünüyorum bi bilsen :)

insallah gelmez kırmızılar cnmmm
benim kırmızılarla 4.günüm bugün :2::2:
dedeciğimi kaybettikte cenaze vs..

:))bana kalırsa eşine söleme pozitif test gördünmü süpriz yap canım bu arada b belirtin varmı gerçi ilk gebeliğinde varmıydı belirtin benim bildiğime göre adet fgecikmesinden sora belirtiler başlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…