Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

İlk gebeliğimde ben hamile oldugumu bile anlamamıtım ki sadece gögüslerime dokunamıyordum o zaman onu hatırlıyorum...

Şimdi ise arada adet sancım oluyo o kadar gögüslerimde bazen hassaslık var hissediyorum ama şuan hiç bişey yok o yüzden emin olamıyorum var mı yoksa ben mi hayal ediyorum
Dün gece rüyamda habire test yapıyodum :))

Evet insan cidden kötü oluyo dedemi kaybettiğimde bende şok olmuştum hastaydı ama ani ölümle vefat etti

Rabbim tüm geçmişlerimizin mekanını cennet eylesin inşallah

seninde basın saolsun cnm ..
bizimki saglıklı gencti de ..
bi anda motordan düsmüs ..
beyin kanamasıyla öldü ..

canım ya bi kadının ilk gebeliğindeki belirti ikinci gebeliğinde bile değişiomuş hiç belli olmuo yani rüyandaa psikolojiktir aklın hep testte ama biliomusun saat 1 olsada bi test yapsan valla bende çok merak ediyorum :)

aynen öyle hayırlısı olsun :)
çay suyu bıraktım 4 saat sonra tam 5 de yapıcam testi ve hemen yazıcam merak etmeyin :))

Canım bizim de hocalar çoğu şeyi anlatmadan geçiyorlar ve sınavda sorumlu tutuyorlar /

anneler günümüz kutlu olsun kızcelerim
anne olamasakta,olsaydık en iyi anneler olurduk eminim :2:

varımdır,ben her yerde varım kk kolik oldum

:))
ne güzel buraya da ugraman sevindik :)

Canım bizim de hocalar çoğu şeyi anlatmadan geçiyorlar ve sınavda sorumlu tutuyorlar /

ahhh hocalar yaaaaa :)
tek çare harıl harıl çaışmaakkkk:129:

Bu bebekler tanıdık mmı yoksa netten mi aldın ?

anneler günümüz kutlu olsun kızcelerim
anne olamasakta,olsaydık en iyi anneler olurduk eminim :2:

Eki Görüntüle 1108910 Eki Görüntüle 1108910 Eki Görüntüle 1108910

bence dee:)
Herkesin anneler günü kutlu olsun :)

anne adayları canım arkadaşlarım..neler yapıosunuz bakalımm

Bugün haftasonu yaaa herkes firari :)
bende gecerken ugradım :)
ders çalışma moduna girmiş bulunmaktayım ve bat 3 gün kala heyecanlı bekleyiş içindeyim :)

Uhibbukemmmm ins Allah gonlundekini verir canim benim.. :) benim de bulantilar artti kusmalarim da basladi..zor olmaya basladi az biraz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…