Uhibbukemmmm ins Allah gonlundekini verir canim benim.. :) benim de bulantilar artti kusmalarim da basladi..zor olmaya basladi az biraz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anne adayları canım arkadaşlarım..neler yapıosunuz bakalımm
ahhh hocalar yaaaaa :)
tek çare harıl harıl çaışmaakkkk:129:
Canimmm cok tesekkur ederim.. :) Rabbim sizlere de en kisa zamanda nasip etsin ins..bulantinizin olmasini istemem hic bi zaman ki umarim olmaz ama midenizin bulanmasini bile cok istiorum inanin :)
Kızlar merhaba, bisey sormak istiyorum size. Batım dündü adet olmadim bugun de daha olmadim (insallah hic olmam) ama yaklasik 10 gun once pembe bi akintim geldi boyle kanla karisik. Oyuzden cok sabirsizim idrar testi yapcaktm bu sabah hadi dedim bigun daha bekle ama cok zor tutuyorum kendimi :) sizce ne yapsam biraz daha beklesem mi yoksa yarin sabah yapsam mi??
Kızlar merhaba, bisey sormak istiyorum size. Batım dündü adet olmadim bugun de daha olmadim (insallah hic olmam) ama yaklasik 10 gun once pembe bi akintim geldi boyle kanla karisik. Oyuzden cok sabirsizim idrar testi yapcaktm bu sabah hadi dedim bigun daha bekle ama cok zor tutuyorum kendimi :) sizce ne yapsam biraz daha beklesem mi yoksa yarin sabah yapsam mi??
kızlar ovu testini yaptım az önce :)
yapar yapmaz da geldim :)
çok çok silik çıktı ikinci çizgi kiiiii bu hiç bi anlam ifade etmiyor çünkü kadınlarda her zaman az da olsa Lh hormonu var...
yani bişeylerden şüphlenenmem için 2.çizgininde 1.si kadar koyu olması lazımdı ki bugün gördüğüm çizginin hiç koyulaşmaya niyeti yoktu
Ne karışık anlattım yaa :)
Hakkımda hayırlısı beklemeye devaammm
cümlen karışık olsa da gayet anlaşılır :)
amiiiinnn inşallaahhhh o bulantılara hasretizz
Merhaba hoşgeldin aramıza :)
Öncelikle inşallah hamilesindir kii anlattıklarına bakılırsa da öyle gözüküyor :)
Ben senin yerinde olsam yarın yapardım yine iyi sabretmişsin bana göre
Eger pozitif çıkarsa ne güzeelll (ki inşallah çıkar)
Çıkmazsa da kırmızıları görene kadar umudunu kaybetme sonuçta idrarda çok geç belli olanlar var :)
uhibbuke bence hamilesin bak görürsün çünkü formda birini duymuştum gebelik testi die yanlışlıkl ov.testini yapmış ikinci çizgi silik çıkmıştı hatta oda farkedince üzülmüş ov.tesi yapmışım die sora bi kaç gün geçtikten sora gebelik testini yapmış ikinci çizgisi yine soluk çıkmış....ayrıca 3 gün önce yaptığında hiç çizgi çıkmamıştı tek çizgiydi ozamn nie algılamamış bu lh hormonunu var işte var kesinlikle sende bişiler varrrrrrrr
Canimmm cok tesekkur ederim.. :) Rabbim sizlere de en kisa zamanda nasip etsin ins..bulantinizin olmasini istemem hic bi zaman ki umarim olmaz ama midenizin bulanmasini bile cok istiorum inanin :)
cümlen karışık olsa da gayet anlaşılır :)
amiiiinnn inşallaahhhh o bulantılara hasretizz
Merhaba hoşgeldin aramıza :)
Öncelikle inşallah hamilesindir kii anlattıklarına bakılırsa da öyle gözüküyor :)
Ben senin yerinde olsam yarın yapardım yine iyi sabretmişsin bana göre
Eger pozitif çıkarsa ne güzeelll (ki inşallah çıkar)
Çıkmazsa da kırmızıları görene kadar umudunu kaybetme sonuçta idrarda çok geç belli olanlar var :)
Hosbuldum canim :) Insallah yaa cok sagol ne guzel seyler yazmissin oyle :) Aynen ben de onceden yapiodum testi beklemeden negatifi gorunce kotu oluyodum bu sefer dedim beklicem iyice geciksin ama yine de zor duruyorum ! Sanirim yarin sabah yapicam testi haber veririm size de insallah Rabbim hepimizin yüzüne güler :))
valla kızlar bende reflü olduğu için ben hep bulantı çekiorum şahsen hiç hasret deilim bulantıya :)
canım bence yarın sabah yap
özgeeeeeeeeeeeeeeeee ne güzel konusuyorsuun sen böyleeee ayyyy heyecandan kalp atışım hızlandıııııııı
inşallah özge yaa inşallaahhhhh
ama inan silik çizgiyi görünce tamam yok bişey dedim ve o an kasıklarıma sancı vurdu bak dedim kendime adette olabilirim fazla kaptırma kendini
bence deee testi yapr yapmaz haber ver sevinelim seninle beraber :)))
inşallaahhh minigin seninledir veeee doya doya mutlulugunu yaşarsın yarın sabah :)
çok çok silik çıktı ikinci çizgi kiiiii bu hiç bi anlam ifade etmiyor çünkü kadınlarda her zaman az da olsa Lh hormonu var...
yani bişeylerden şüphlenenmem için 2.çizgininde 1.si kadar koyu olması lazımdı ki bugün gördüğüm çizginin hiç koyulaşmaya niyeti yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?