Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ama harbiden 3 gün önce hiç ikinci çizgi yoktu bunuda hesaba kat yok bişi diosun amaaaa

inşallah boşa ümitlenmiyorumdur özge yaa inan ne hayaller kuruyorum bi bilsennn offf

Amiiiin insallah canim benim :)) insallah sen de guzel haberi alirsin bu ay duam hepimize :)

İnşallah yaa rabbim bekleyen herkese nasip etsin tez zamanda

yaaaa özgem bu başka bulantı bende reflü vaarrr ama böyle bulantı olsun da olsun
ay benim hormonlar yine çoştu :)))

kıs ben o başka bulantıları hep çekiom inanki hele bi yağlı yiyim yada kızartmayı fazla kaçırım aynı hamile gibi kusmaya :))))oyuzden hiç onlara aldanamıorum valla ben kapı gbi idrar testini görmeden ikinci çizgiyi görmeden hiçbişiye inanmıorum gerçi allah banada o ikinci çizgiyi göstercekmi bilmiorum bazen diorum ov.testi alıyım sırf ikinci çizgiyi görmek adına egomu tatmin etmiş olurum :)

Aayy harika bi haber buu:)) idrar testini ne zaman yapıyorsun? :) bende hala gelen giden yokk

ya harika diyemiyorum tam sonucta herkes 2. cizgininde aynı koyulukta olması gerektiğini söylüyor ama tabi adet olana kadar umuda devam :)
ne güzel işte gelen giden yok olmasında :)
idrarda tekrar yaptın mı?

ben karar veremedim 13.de gidip direk kan testi mi yaptırsam yoksa 13 de idrar 15 de kan mı :)

tabii bu tarihlere kadar inşallah olmazsam :)

umuda devam canım daha 3 gün var batına hayırlısı nasılsa öyle olsun ..

inşallah yaa hakkımda hayırlısı olsun :)

Uhibbuke nedir bu ovü. testinde ikinci silik çizgi olayı canım?
Bu arada bat'ına da 3 gün kalmış, hayırlısı inşallah.

inşallah boşa ümitlenmiyorumdur özge yaa inan ne hayaller kuruyorum bi bilsennn offf

İnşallah yaa rabbim bekleyen herkese nasip etsin tez zamanda

ya bişi dicem sen o gün önceki testini yaptığında hiç ikinci çizgi yoktu dimi aynen böle yapmıştın dimi

Allaaaahh seni iyi etsin emiiiiiiiiiiiiiiii :))
bayaga güldürdün beni :)
tabi ki rabbim nasip edicek hiç ümidini kesmee güzel yürekli arkadaşım :)
ovu testini bence de al yaa zevkli bişeymiş :)
en güzeli de günü gününe yumurtladıgın zamanı biliyosun yaa :)

arkadasımın ve teyzemin bebisleri cnm ..
insallahh anne olmakta nasipp oluurrrr..

:))inşallah canım benim

Uhibbuke nedir bu ovü. testinde ikinci silik çizgi olayı canım?
Bu arada bat'ına da 3 gün kalmış, hayırlısı inşallah.

Ya forumda ovu testi ile gebeliğini ögrenenler diye bi konu var :)
Malum bende de bir sürü ovu testi olunca deneyeyim dedim :)
2.cizgi silik çıktı ama bu pek bişey ifade etmiyo çünkü gebeliği ögrenenlerde ilk cizgi gibi kopkoyu olması gerekiyomuş :)
Tabiii ben yine de heveslendim bakalım bekliyorum hayırlısı :)

Be bise Anlamadimmm

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

gecenlerde de ovu testi yapmıştım da ondan bahsediyorduk :)
Biraz karışık anlattım farkındayım :)

arkadasımın ve teyzemin bebisleri cnm ..
insallahh anne olmakta nasipp oluurrrr..

amin inşallah cümlemize...
Allah bagışlasın bu arada maşallah çok tatlılar

Uhibbuke inş hamilesindir cnm çok umutlandim bnde simdi senin adina..

İnşallaahh eylülcilek ama bu sadece ovu testi adet sancılarımda bugün ara ara git gel yaptı çok hayallere dalmasamda hevesleniyorum bende umarım hayal kırıklıgı yaşamam

cemre hiç görünmedi bugün gezmelere miii gitti acabaa

mms de adet oldu kaybolduu

*Pirelideve................10 Mayıs..........19 yaşında / 11 aylı evli / Öğretmen / 2 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

sen nerdesi acabaaa bugün bat ın dıııı

cemr adetmi olduuuuuuuuuuuuu

Uhibbukee ben de yaptik o ovu testini adetime yakin..bende de silik cikmisti canim..ama sonuc itibariyle 9 haftayi bitirdim yani ovu testiyle gebelik belirlenme olasiligi bende tutmadi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…