Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

cemr adetmi olduuuuuuuuuuuuu

yooooooooooo kim dedi ki onu :)

sen adetten ne kadar önce yapmıştın ?
Bende de silik çıktı heveslenmiyim diyorum ama heveslenmeye de yer arıyorum :)

Ay ilahi tatlım
Hevesini kırmak istemem inşallah hamilesindir ama ovü testinde silik ikinci çizgi sadece yumurtlama günün olmadığını gösteriyor.
Allah isteyen herkese versin inşallah hamilesindir sen de canım

yok yok hevesimi kırmıyosun merak etme :) acı gerçekleri de hep hatırlamalıyım
silik çzgi normal zamanlarda da çkarmış çünkü kadında her zaman az da olsa Lh hormonu varmış...

Lh ile hcg hormonu yapısal olarak benzermiş ve gebe kalındıgında test kiti hcg yı Lh gibi algılayp koyu çıkıyomuş :)
Doğruluk payı ve bununla ögrenenler hayli çok bakalm hayırlısı :))

Bunu yeni öğrendim canım ayrıntısını bilmiyordum.
İnşallah hamilesindir tatlım çok isterim gerçekten senin adına.

Canim ben bi hafta kala yapmistim galiba..cikmadi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok aynen böyle yaptım saatler sonra bi çizgi gibi bişey belirdi ama o cizgiler koyulaştıkça yeri çıkıyo yaa onun gibi :)
canımcıııımmmm, hadi inşallah güzel haberler alırız sendeeeennnnn
silik de olsa çizginin varlığı umut teşkil ediyorrrrr
yarın da ovumu yapçan yoksa sabah gebelik mi yapçan

Son düzenleme:
Ateş..açık sarı uzayan akıntı karın ağrısı var..bklm hayırlısı..bugün bisürü de vokeybol oynadım varsa bişey olmaz inşş

:)) bu msjdan yani adrt oldu kayboldu yszmissnya gozlerim fal tasi gibi acildi birden yanlis anladm galiba:))

:)) bu msjdan yani adrt oldu kayboldu yszmissnya gozlerim fal tasi gibi acildi birden yanlis anladm galiba:))

mms adet oldu diyo kız orda. zaten bugün adet olcam gibi belirtiler hissetmeye başladım moralim bozuldu biraz. yumurtanın çatlamasına göre hesaplarsak taaa 18 olması gerekiyo, ama geçen ay da 4 gün erken olmuştum, yine erken gelirse de 14 ünde gelirse diye çok korkuyorum:18::18::18::18:

Canim ben bi hafta kala yapmistim galiba..cikmadi :)

Hayırlısı bakalım denedim şansımı :)
Ama genelde bat günü ya da bigün önce deneyen herkeste çıkmış bi de onu yaparım artık :)

canımcıııımmmm, hadi inşallah güzel haberler alırız sendeeeennnnn
silik de olsa çizginin varlığı umut teşkil ediyorrrrr
yarın da ovumu yapçan yoksa sabah gebelik mi yapçan

umut etmem için silik çizgiye bile gerek yok ki ben çoşmuş durumdayım :)))
yarın hiçbişey yapmım diyorum pazartesi ovu denicem bat a i gün kalmış oluyo o zaman :)

İnşallah hayırlı bi haberin müjdesidir bunlar ama dikkat et sen kendine yine de:)

yok yaa mmsssss vardı yaaa ögretmen onun için dedim adet oldu kayboldu diyeeee

bende geçen ay 5 6 gün erken oldum öyle düşünme cemrem yaaa benimde sancılar gelip gidiyo arada aklıma adeti getiriyoum ama sonra bi kenara bırakıp umuda devam diyorum

Insallah adetin hic gelmez canim ama gelecegi varsada erkn gelmesi daha ii bosa umutlammassn ama ins gelmezzz 9 ay boyunca innnnsallahhhhh

:)) ewet canim farkettm sora

veeee 1.kitabım bitti kaldı 8 kitaappp :)
heytttt bee azime bak bende kii

(kendini gaza getirmeye çalışan ögrenci replikleri )

bende geçen ay 5 6 gün erken oldum öyle düşünme cemrem yaaa benimde sancılar gelip gidiyo arada aklıma adeti getiriyoum ama sonra bi kenara bırakıp umuda devam diyorum

off çok erken benim için bu belirtiler yaaa, eğer bu ay da erken olursam doktordan bunu çözmesini isticem
yine başladı şu günden itibaren korkulu ve stresli günler...
yarın bişi yapmadan durcan demek valla bravo:))

evet yaaa daha yumurtlama döneminden stresli bekleme günlerine giriyoruz sonra geçmiyooorrr günlerrrr :))))
şimdilik niyetim o yönde inşallah yarın hormonlarım çoşup beni yoldan çıkarmaz
pazartesi test yapsam mı diyorum özge erken dedi bence de erken ama duramıyorum
neyse bata kadar test yok demiştim sözümde duruyım bari :)

bence 13 sabahı patlat bi gebelik testi be uhibbukemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…