cemr adetmi olduuuuuuuuuuuuu
Uhibbukee ben de yaptik o ovu testini adetime yakin..bende de silik cikmisti canim..ama sonuc itibariyle 9 haftayi bitirdimyani ovu testiyle gebelik belirlenme olasiligi bende tutmadi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya forumda ovu testi ile gebeliğini ögrenenler diye bi konu var :)
Malum bende de bir sürü ovu testi olunca deneyeyim dedim :)
2.cizgi silik çıktı ama bu pek bişey ifade etmiyo çünkü gebeliği ögrenenlerde ilk cizgi gibi kopkoyu olması gerekiyomuş :)
Tabiii ben yine de heveslendim bakalım bekliyorum hayırlısı :)
Ay ilahi tatlım
Hevesini kırmak istemem inşallah hamilesindir ama ovü testinde silik ikinci çizgi sadece yumurtlama günün olmadığını gösteriyor.
Allah isteyen herkese versin inşallah hamilesindir sen de canım
yok yok hevesimi kırmıyosun merak etme :) acı gerçekleri de hep hatırlamalıyım
silik çzgi normal zamanlarda da çkarmış çünkü kadında her zaman az da olsa Lh hormonu varmış...
Lh ile hcg hormonu yapısal olarak benzermiş ve gebe kalındıgında test kiti hcg yı Lh gibi algılayp koyu çıkıyomuş :)
Doğruluk payı ve bununla ögrenenler hayli çok bakalm hayırlısı :))
Bunu yeni öğrendim canım ayrıntısını bilmiyordum.
İnşallah hamilesindir tatlım çok isterim gerçekten senin adına.
amin inşallah cümlemize...
Allah bagışlasın bu arada maşallah çok tatlılar
aminnn kuzummm hayırlısı olsun cnmm inşallah hamiş kalırız♡♥♡♥♡♥♡♥
canımcıııımmmm, hadi inşallah güzel haberler alırız sendeeeennnnnyok aynen böyle yaptım saatler sonra bi çizgi gibi bişey belirdi ama o cizgiler koyulaştıkça yeri çıkıyo yaa onun gibi :)
cemre hiç görünmedi bugün gezmelere miii gitti acabaa
mms de adet oldu kaybolduu
*Pirelideve................10 Mayıs..........19 yaşında / 11 aylı evli / Öğretmen / 2 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
sen nerdesi acabaaa bugün bat ın dıııı
:)) bu msjdan yani adrt oldu kayboldu yszmissnya gozlerim fal tasi gibi acildi birden yanlis anladm galiba:))
Canim ben bi hafta kala yapmistim galiba..cikmadi :)
canımcıııımmmm, hadi inşallah güzel haberler alırız sendeeeennnnn
silik de olsa çizginin varlığı umut teşkil ediyorrrrr
yarın da ovumu yapçan yoksa sabah gebelik mi yapçan
Ateş..açık sarı uzayan akıntı karın ağrısı var..bklm hayırlısı..bugün bisürü de vokeybol oynadım varsa bişey olmaz inşş
:)) bu msjdan yani adrt oldu kayboldu yszmissnya gozlerim fal tasi gibi acildi birden yanlis anladm galiba:))
mms adet oldu diyo kız orda.zaten bugün adet olcam gibi belirtiler hissetmeye başladım moralim bozuldu biraz. yumurtanın çatlamasına göre hesaplarsak taaa 18 olması gerekiyo, ama geçen ay da 4 gün erken olmuştum, yine erken gelirse de 14 ünde gelirse diye çok korkuyorum:18::18::18::18:
mms adet oldu diyo kız orda.zaten bugün adet olcam gibi belirtiler hissetmeye başladım moralim bozuldu biraz. yumurtanın çatlamasına göre hesaplarsak taaa 18 olması gerekiyo, ama geçen ay da 4 gün erken olmuştum, yine erken gelirse de 14 ünde gelirse diye çok korkuyorum:18::18::18::18:
Hayırlısı bakalım denedim şansımı :)
Ama genelde bat günü ya da bigün önce deneyen herkeste çıkmış bi de onu yaparım artık :)
umut etmem için silik çizgiye bile gerek yok ki ben çoşmuş durumdayım :)))
yarın hiçbişey yapmım diyorum pazartesi ovu denicem bat a i gün kalmış oluyo o zaman :)
İnşallah hayırlı bi haberin müjdesidir bunlar ama dikkat et sen kendine yine de:)
yok yaa mmsssss vardı yaaa ögretmen onun için dedim adet oldu kayboldu diyeeee
bende geçen ay 5 6 gün erken oldum öyle düşünme cemrem yaaa benimde sancılar gelip gidiyo arada aklıma adeti getiriyoum ama sonra bi kenara bırakıp umuda devam diyorum
Insallah adetin hic gelmez canim ama gelecegi varsada erkn gelmesi daha ii bosa umutlammassn ama ins gelmezzz 9 ay boyunca innnnsallahhhhh
off çok erken benim için bu belirtiler yaaa, eğer bu ay da erken olursam doktordan bunu çözmesini isticem
yine başladı şu günden itibaren korkulu ve stresli günler...
yarın bişi yapmadan durcan demek valla bravo:))
bence 13 sabahı patlat bi gebelik testi be uhibbukemmmevet yaaa daha yumurtlama döneminden stresli bekleme günlerine giriyoruz sonra geçmiyooorrr günlerrrr :))))
şimdilik niyetim o yönde inşallah yarın hormonlarım çoşup beni yoldan çıkarmaz
pazartesi test yapsam mı diyorum özge erken dedi bence de erken ama duramıyorum
neyse bata kadar test yok demiştim sözümde duruyım bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?