Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

seninde son 7 günün resmen cemreee :)
belirti falan başlamadı mı sende de :)
ayyy peşpeşe verelim müjdeleri inşallaaahhh

neyse ben gideyim biraz daha ders çalışıyım bari :)
yarın görüşürz kızlar herkese hayırlı gecelerrrrr

seninde son 7 günün resmen cemreee :)
belirti falan başlamadı mı sende de :)
ayyy peşpeşe verelim müjdeleri inşallaaahhh

tamam 13 sabah büyük gün ozaman
bugün akşam üstü belirti başladı işte, ama adet belirtisi
bugün iştahım kesik, kasıklarımda ince ince bi regl olmuşum gibi ağrı.
göğüsler dolgunlaştı. ama bunlar hep regl belirtisi işte ve hepsi bugün başladı.

Salı normalde de bilmiommm..nefatif olursa üzülmek istemiommm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bugün gezmelerdeydim valla kırmızılar gelmedi :) henüz beklemekteyim bakalım. Umutluyum geçen aydan daha fazla.

Bugun anneler gunu bugunu yasamayi cok isterdim hediye falan degil bn anne olmak isterdim anne diyerk bna kosan bna sarilip uyuyan gunden gune buyuttugum baktigim evladim olsun gercekten cok isterdim cok mucizevi bisey evlat sahibi olmak bu anneler gununde olmadi ama ins bidahakine kadar rabbm nasip eder isteyene hepimize rabbim aratmasin ins bizede versin meleklerimizi kizlar isim dusundunuzmu hic bnim isimlerim bile hazir kiz olursa zeynep kucuklugumden beri hep hayalmdir zeynep ismini cok severim erkek olursa eren :) allahim yarabbim sen buyuksun bizede mnasip et yarabbim

arkadaşlarım benim de batımı ekleyebilir misiniz 7 haziran diye gerçi benim adetim 35-40 arası sürüyor ama olsun

Ekledim arkadaşım inşallahson bat ın olur

tamammm battaşımmm

eses bat ını söylersen seni de listeye ekleyelim

Ben bugün gezmelerdeydim valla kırmızılar gelmedi :) henüz beklemekteyim bakalım. Umutluyum geçen aydan daha fazla.
ohh ohhh ne güzeellll aman hiç gelmesin :)))
test ne zaman yapmayı düşünüyorsun ??
Günaydın kızlar.
Bugün ALES'e giriyorum 9.30'da dua edin bana.

Allah zihin açıklıgı versin inşallaahhhh....
Bütün soruları ezbere bilir gibi bi çırpıda dosdogru yaparsıııınnn inşalllaah

Ne güzel yazmışsın yüreginden gecenleri ama ben inanıyorum rabbim hepimize nasip edecek tez zamanda inşallah

İsim konusunda eşimin şimdiden düşündgü isimler var ama hele bi olsunda birlikte karar veririz inşallah
ama ben hep iki isim istiyorum bakalım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…