bence 13 sabahı patlat bi gebelik testi be uhibbukemmm
İnşallah bklm haftaya test yaparım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
seninde son 7 günün resmen cemreee :)
belirti falan başlamadı mı sende de :)
ayyy peşpeşe verelim müjdeleri inşallaaahhh
insallah gelmez kırmızılar cnmmm
benim kırmızılarla 4.günüm bugün :2::2:
dedeciğimi kaybettikte cenaze vs..
arkadaşım başınız sağolsun allah mekanını cennet eylesin inşallah.bu arada benim de 4. günüm gelecek ay birlikte gün sayarız artık
battaş ehehee çok hoşuma gitti bu kelime
inşallahhhhhhh canım benimsen kaç güne bir adet oluyosun şekerim ki inşallah olmazsın bi daha
inşallahhhhhhh canım benim
28 günde bir oluyorum şuanda
cemre hiç görünmedi bugün gezmelere miii gitti acabaa
mms de adet oldu kaybolduu
*Pirelideve................10 Mayıs..........19 yaşında / 11 aylı evli / Öğretmen / 2 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)
sen nerdesi acabaaa bugün bat ın dıııı
Günaydın kızlar.
Bugün ALES'e giriyorum 9.30'da dua edin bana.
Günaydın kızlar.
arkadaşlarım benim de batımı ekleyebilir misiniz 7 haziran diyegerçi benim adetim 35-40 arası sürüyor ama olsun
tamammm battaşımmm
ohh ohhh ne güzeellll aman hiç gelmesin :)))Ben bugün gezmelerdeydim valla kırmızılar gelmedi :) henüzbeklemekteyim bakalım. Umutluyum geçen aydan daha fazla.
Günaydın kızlar.
Bugun anneler gunu bugunu yasamayi cok isterdim hediye falan degil bn anne olmak isterdim anne diyerk bna kosan bna sarilip uyuyan gunden gune buyuttugum baktigim evladim olsun gercekten cok isterdim cok mucizevi bisey evlat sahibi olmak bu anneler gununde olmadi ama ins bidahakine kadar rabbm nasip eder isteyene hepimize rabbim aratmasin ins bizede versin meleklerimizi kizlar isim dusundunuzmu hic bnim isimlerim bile hazir kiz olursa zeynep kucuklugumden beri hep hayalmdir zeynep ismini cok severim erkek olursa eren :) allahim yarabbim sen buyuksun bizede mnasip et yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?