Ekledim arkadaşım inşallahson bat ın olur
eses bat ını söylersen seni de listeye ekleyelim
ohh ohhh ne güzeellll aman hiç gelmesin :)))
test ne zaman yapmayı düşünüyorsun ??
Allah zihin açıklıgı versin inşallaahhhh....
Bütün soruları ezbere bilir gibi bi çırpıda dosdogru yaparsıııınnn inşalllaah
Ne güzel yazmışsın yüreginden gecenleri ama ben inanıyorum rabbim hepimize nasip edecek tez zamanda inşallah
İsim konusunda eşimin şimdiden düşündgü isimler var ama hele bi olsunda birlikte karar veririz inşallah
ama ben hep iki isim istiyorum bakalım :)
6 haziran beklemede
Tamam ekliyorum inşallah son bekledigin tarih olur
ayy hadi inşallah gelsin bebişBelirti melirti yok diyen beeennn sancılara hoşgeldin demiş bulunmaktayım :))
Hadi sonu hayra çıksın inşallaaahh
ben orda uykuszluğu örnek verdim canım ayrıca sen beni anlayamazsn anlamak zorndada değilsn bnde seni anlyamam tabi benim içim acıyo öyle söyledklerii zaman tabiki şikayet edilr ama şükredeni görmedim henüz ben etmicem eminim çnkü yoklğnu biliyorm k.bakma
Tamam ekliyorum inşallah son bekledigin tarih olur
Canım istanbula gelme imkanınız varsa orda yaptırın Türkiyede çok daha güzel tüp bebek uygulaması inşallah emeğinizin karşılığını alırsınızSlm kizlar, sagolun hepiniz.
Doktordan geldik. Doktor pek olumlu konusmadi. Asilama filan biseye yaramaz diyor. Tup bebek yapabiliriz birtek dedi. o da dusarda bitlestirip iceri yerlestirne seklinde ama 20-25% tutma ihtimali var dedi..
Biz de dusunduk simdilik bi sigortaya basvuru yapacsgiz. Sigorta eger kabul ederse fiyati ustlenmeyi denemeyi dusunuyoruz. Acaba diyorum turkiyeye gelip istanbulda mi yaptirsam. Siz ne dixosunuz. Beklemek bi ise yaramaz dogal yollardan sans yuzdesi hic yok sayilirmis
canım bunlar gebelik belirtisine çok benziyor ben nasıl üşüyorum bir görsen:) hırkayla yatıyorum:)inşallah bebektendiryok hayatım yaaa keşke bebek olsa ama sanmam
dün çok üşümüştüm 10 adım atıyorum kasıklarımın şiştiğini hissediyorum
hemen sancı giriyor dizime kadar
midem bulanıyor
belimin ortasında sanki 2 karış boşluk var
birde koltuk altımdan ağrı giriyor arada
yel aldım sanırım
dün gece ev gelince sıcak su torbası koydum ayaklarımın altına
o biraz ısıttı
kucakladım onunla oturdum bütün gece
eşim tişört ve şortla oturuyor ben onu gördükçe daha sıkı sarılıyorum su torbasına
halen daha üşüyorum ama düne göre daha iyi
ayy inşallah hayaliniz gerçek olur canımBitanem benim tedavi olmadan bebis gelmiyo hos Rabbim istesin skan sular durur amenna ama tedbir alma istegi benimki...tedaviye basliycaz bugun insallah 😉 hatta az dvel cekirdek ailem ile bebis plani bile yaptik cekirdegim ben bez getiririm benim odamda uyuruz diye planlarini anlatta durdu
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
canım inşallah güzel sonuçlanırKizlar drdan ciktim 19 mayis 20 mayis ve devvaminda bekliyor bakalim duanizi esirgemeyin
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Canım benim inşallah tez vakitte gelir yavrun bu güzel yürekli annesini bekletmez]Eki Görüntüle 992738 Eki Görüntüle 992738 Eki Görüntüle 992738 Eki Görüntüle 992738
meleğim gell artıkk annemmmmmm :2::2:
yavrum artık yeter düş annenin göbüşüne
sana kavusabilmek için hergün dua ediyorum Allaha yalvarıyorum zaman cabuk geçsin diyorum ...:2:
meleğim gell artıkk annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Tabi yap test inşallah pozitif yazarsın burayaKızlar merhaba, bisey sormak istiyorum size. Batım dündü adet olmadim bugun de daha olmadim (insallah hic olmam) ama yaklasik 10 gun once pembe bi akintim geldi boyle kanla karisik. Oyuzden cok sabirsizim idrar testi yapcaktm bu sabah hadi dedim bigun daha bekle ama cok zor tutuyorum kendimi :) sizce ne yapsam biraz daha beklesem mi yoksa yarin sabah yapsam mi??
Canım ama adet günü yapsaydın koyu olması lazımdı var sende bir şey gör bakkızlar ovu testini yaptım az önce :)
yapar yapmaz da geldim :)
çok çok silik çıktı ikinci çizgi kiiiii bu hiç bi anlam ifade etmiyor çünkü kadınlarda her zaman az da olsa Lh hormonu var...
yani bişeylerden şüphlenenmem için 2.çizgininde 1.si kadar koyu olması lazımdı ki bugün gördüğüm çizginin hiç koyulaşmaya niyeti yoktu
Ne karışık anlattım yaa :)
Hakkımda hayırlısı beklemeye devaammm
Canım bende yumurtlama gününden sonra 4. gün başladı adet sancısı kasık ağrısımms adet oldu diyo kız orda.zaten bugün adet olcam gibi belirtiler hissetmeye başladım moralim bozuldu biraz. yumurtanın çatlamasına göre hesaplarsak taaa 18 olması gerekiyo, ama geçen ay da 4 gün erken olmuştum, yine erken gelirse de 14 ünde gelirse diye çok korkuyorum:18::18::18::18:
maşallah sana, görümcemde açıköğretim ilahiyat okuyor ikinci sınıfveeee 1.kitabım bitti kaldı 8 kitaappp :)
heytttt bee azime bak bende kii
(kendini gaza getirmeye çalışan ögrenci replikleri)
bunların hepsi gebelik belirtisi aynı zamandatamam 13 sabah büyük gün ozaman
bugün akşam üstü belirti başladı işte, ama adet belirtisi
bugün iştahım kesik, kasıklarımda ince ince bi regl olmuşum gibi ağrı.
göğüsler dolgunlaştı. ama bunlar hep regl belirtisi işteve hepsi bugün başladı.
kolay gelsin canım eşimde giriyor:)Günaydın kızlar.
Bugün ALES'e giriyorum 9.30'da dua edin bana.
Bugun anneler gunu bugunu yasamayi cok isterdim hediye falan degil bn anne olmak isterdim anne diyerk bna kosan bna sarilip uyuyan gunden gune buyuttugum baktigim evladim olsun gercekten cok isterdim cok mucizevi bisey evlat sahibi olmak bu anneler gununde olmadi ama ins bidahakine kadar rabbm nasip eder isteyene hepimize rabbim aratmasin ins bizede versin meleklerimizi kizlar isim dusundunuzmu hic bnim isimlerim bile hazir kiz olursa zeynep kucuklugumden beri hep hayalmdir zeynep ismini cok severim erkek olursa eren :) allahim yarabbim sen buyuksun bizede mnasip et yarabbim
Canım istanbula gelme imkanınız varsa orda yaptırın Türkiyede çok daha güzel tüp bebek uygulaması inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız
canım bunlar gebelik belirtisine çok benziyor ben nasıl üşüyorum bir görsen:) hırkayla yatıyorum:)inşallah bebektendir
ayy inşallah hayaliniz gerçek olur canım
canım inşallah güzel sonuçlanır
Canım benim inşallah tez vakitte gelir yavrun bu güzel yürekli annesini bekletmez
Tabi yap test inşallah pozitif yazarsın buraya
Canım ama adet günü yapsaydın koyu olması lazımdı var sende bir şey gör bak
Canım bende yumurtlama gününden sonra 4. gün başladı adet sancısı kasık ağrısıdiğer iki gebeliğimde de aynısı oldu
maşallah sana, görümcemde açıköğretim ilahiyat okuyor ikinci sınıf
bunların hepsi gebelik belirtisi aynı zamanda
kolay gelsin canım eşimde giriyor:)
Canım inşallah tadarsın bu duyguyu inşallah tez vakitte
Canım testi 13 üne mi yapacaksın, belirtilerin neler ne hissediyorsun merakla bekliyorum
benim topiğime de bekliyorum kızlar
İnfertiliteyi yeneceğiz inşallah topiğimiz
Mutlu pazarlar kızlar
Canım istanbula gelme imkanınız varsa orda yaptırın Türkiyede çok daha güzel tüp bebek uygulaması inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız
canım bunlar gebelik belirtisine çok benziyor ben nasıl üşüyorum bir görsen:) hırkayla yatıyorum:)inşallah bebektendir
ayy inşallah hayaliniz gerçek olur canım
canım inşallah güzel sonuçlanır
Canım benim inşallah tez vakitte gelir yavrun bu güzel yürekli annesini bekletmez
Tabi yap test inşallah pozitif yazarsın buraya
Canım bende yumurtlama gününden sonra 4. gün başladı adet sancısı kasık ağrısıdiğer iki gebeliğimde de aynısı oldu
bunların hepsi gebelik belirtisi aynı zamanda
kolay gelsin canım eşimde giriyor:)
Canım inşallah tadarsın bu duyguyu inşallah tez vakitte
inşallahhhhhhh rabbim hepimiz gönlündekini hakkimizda hayirli etsin inşallah
♡ ♧ ♣ □ ◇ ◆ ○ ● ○♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥
günaydınlaaarr
Evet 13 ü sabah idrar testi yapıcam inşallah:)
Belirti derken normal adet sancılarım oluyo ara ara ve özellikle sabahları gögüslerimde bayaga hassaslık hissediyorum ama sonra kayboluyo yani var mı yok mu tam anlamadım başka da belirti yok maalesef :))
İnşallah ugrıcam bi ara eses
Yarın battan 1 gün önce bi daha denicem bakalım :)
Bende ilahiyat 2.snıfım inşallah biterse temmuzda DGS var :)
bakalım hayılısı :)
nasılsın esescim
çok şükür canım sende iyisindir inşallah:1
Eşimle güzel bir kahvaltı ettik dolaşmaya çıkacağız
Evet 13 ü sabah idrar testi yapıcam inşallah:)
Belirti derken normal adet sancılarım oluyo ara ara ve özellikle sabahları gögüslerimde bayaga hassaslık hissediyorum ama sonra kayboluyo yani var mı yok mu tam anlamadım başka da belirti yok maalesef :))
İnşallah ugrıcam bi ara eses
Yarın battan 1 gün önce bi daha denicem bakalım :)
Bende ilahiyat 2.snıfım inşallah biterse temmuzda DGS var :)
bakalım hayılısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?