Anneler gününe hamiş olarak girmek isterdim((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınlaaarr
aynen biz de öyle yapıcaz:)))
canımcım nasılsın, bugün durumlar nasıl kaldı 2 gün
Anneler gününe hamiş olarak girmek isterdim((
Kizlar sabah test yaptim ve negatif yinee(( cok umutluydum bu ay yaa hala adet olmadim ama bilmiyorum acaba daha kaliteli bi test alip tekrar mi yapsam off bilemiyorummm...
Günaydın geleceğin anneleri hepinizin anneler günü kutlu olsun.
bekarken bir öğrencim anneler gününde bir buket çiçek hediye etmisti cok sevinmistim şimdi onu hatırladım :)
kızlar bakmayın guldugume ben hiç iyi değilim.4 gündür sırt ağrım vardı sanki ciğerlerim ağzıma geliyor gibi hissediyordum bıçak gibi bir batma oluyordu.
bugun acile gittim.meğer bronşit olmuşumdun dersim vardı anlatırken cok fenalastım zaten.bugunde dersim vardı hastaneden sonra işe gidecektim ama rapor aldım suan evde dinleniyorum.dr 20 yıl sigara içenlerinki gibi olmus dedi cigerin ((((
hamilelik var mı diye sordu dr.bende bilmiyorum 10 gun sonra belli olur dedim.hafif ilaçlar yazdı.iğnede vuracaktı ama ben vurdurmadım.
yarın baska hast gidip detaylı baktırcm.çunku bronşitten ziyade zature gibi ağrılarım var.hemde tedavisi ağır oldugu içinde once gebelik testi yaptrcam.
eğer hamileysem gercekten zor olacak benim için.bu ay olmaması daha hayırlı gorunuyor.ilaçlarla bebeğime zarar vermem istemem cunku
eşim nöbetçi eczane bulabilirse bugun yapcam bulamazsa yarın kan tahlili vercem inş.salı günüde sonuç. çok heyecanlıyım ilk defa adetim bittikten sonra 20 gün geçti. normalde 15 de tık olurdum son iki defadır 17 olmuştu bu sefer 20 oldu.
Biraz geç oldu amaaa günaydıınnn :)
öncelkleee çok geçmiş olsuuunnnn
Nasıl bu kadar fena oldun kiiiii(
Ve hamile olsan bile şimdiden belli olur mu kiii?
canım bunlar gebelik belirtisine çok benziyor ben nasıl üşüyorum bir görsen:) hırkayla yatıyorum:)inşallah bebektendir
tesekkur ederim canım.aslında hiç biliyorum cıkıp cıkmayacagını..dr a bi sorarım test yaptır derse yaptırırım bende.
10 yıl once yine bronşit gecirmistim 1 sene tedavi gordum.dua edin banaAllah korusun yine boyle tedavim uzarsa bebek için çalısmaları rafa kaldırırız
Biraz geç oldu amaaa günaydıınnn :)
vayyy evde oturup ders çalışan bi beniimmm
iyiyim cemrecim sabah bi arkadaş aradı, gecen ay erken oldum ya bu ay hala olmadıysam belki test yapmışımdır diye sormak isteiş :)
İçime bi heves geldi hakkaten yapsam mı diye sonra vazgeçtim bat ı beklicem bakalım :)
ya huu duurrr belki de hamilesindir haberin yokturrr hemen asma yüzünüüü :)
senin bat ne zamandı ?
madem bu sabah negatifti en azından yarın ya da salı sabahını bekle bence
Öncelkleee çok geçmiş olsuuunnnn
Nasıl bu kadar fena oldun kiiiii(
Ve hamile olsan bile şimdiden belli olur mu kiii?
ayyyyy ne heyecanlı yaaa :)
yarın özelde yaptırsan 1 saatte alırsın sonucuuu:18:
Ben senin yerine heyecanlandım en tez ne zaman ögrenirsin diye düşüdndümdee
Bat 9 mayisti canim ve hala adet olmadim insallah bakalim yarin sabah yada sali dedigin gibi denicem yine..kismet hersey sagol canim
Ben de varım cnm kpssss
Anne olamasakta ,anne adayı olarak hepimizin anneler günü kutlu olsun.
Dilerim ki bir dahaki anneler gününde kucaklarımız boş kalmasın.
Sevgiler
Kizlarrr mide bulantim icin nane sekeri kullaniorum alio bulantimi biraz..ama bi zarari olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?