Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

İnşallah vardır..çok sıkıldım artık hayal kırıklığından salı bat

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın geleceğin anneleri hepinizin anneler günü kutlu olsun.
bekarken bir öğrencim anneler gününde bir buket çiçek hediye etmisti cok sevinmistim şimdi onu hatırladım :)

kızlar bakmayın guldugume ben hiç iyi değilim.4 gündür sırt ağrım vardı sanki ciğerlerim ağzıma geliyor gibi hissediyordum bıçak gibi bir batma oluyordu.
bugun acile gittim.meğer bronşit olmuşum dun dersim vardı anlatırken cok fenalastım zaten.bugunde dersim vardı hastaneden sonra işe gidecektim ama rapor aldım suan evde dinleniyorum.dr 20 yıl sigara içenlerinki gibi olmus dedi cigerin((((
hamilelik var mı diye sordu dr.bende bilmiyorum 10 gun sonra belli olur dedim.hafif ilaçlar yazdı.iğnede vuracaktı ama ben vurdurmadım.
yarın baska hast gidip detaylı baktırcm.çunku bronşitten ziyade zature gibi ağrılarım var.hemde tedavisi ağır oldugu içinde once gebelik testi yaptrcam.
eğer hamileysem gercekten zor olacak benim için.bu ay olmaması daha hayırlı gorunuyor.ilaçlarla bebeğime zarar vermem istemem cunku

eşim nöbetçi eczane bulabilirse bugun yapcam bulamazsa yarın kan tahlili vercem inş.salı günüde sonuç. çok heyecanlıyım ilk defa adetim bittikten sonra 20 gün geçti. normalde 15 de tık olurdum son iki defadır 17 olmuştu bu sefer 20 oldu.

günaydınlaaarr

Biraz geç oldu amaaa günaydıınnn :)

aynen biz de öyle yapıcaz:)))

vayyy evde oturup ders çalışan bi beniimmm

canımcım nasılsın, bugün durumlar nasıl kaldı 2 gün

iyiyim cemrecim sabah bi arkadaş aradı, gecen ay erken oldum ya bu ay hala olmadıysam belki test yapmışımdır diye sormak isteiş :)
İçime bi heves geldi hakkaten yapsam mı diye sonra vazgeçtim bat ı beklicem bakalım :)

Anneler gününe hamiş olarak girmek isterdim ((

ya huu duurrr belki de hamilesindir haberin yokturrr hemen asma yüzünüüü :)

Kizlar sabah test yaptim ve negatif yinee (( cok umutluydum bu ay yaa hala adet olmadim ama bilmiyorum acaba daha kaliteli bi test alip tekrar mi yapsam off bilemiyorummm...

senin bat ne zamandı ?
madem bu sabah negatifti en azından yarın ya da salı sabahını bekle bence

Öncelkleee çok geçmiş olsuuunnnn
Nasıl bu kadar fena oldun kiiiii (
Ve hamile olsan bile şimdiden belli olur mu kiii?

ayyyyy ne heyecanlı yaaa :)
yarın özelde yaptırsan 1 saatte alırsın sonucuuu:18:
Ben senin yerine heyecanlandım en tez ne zaman ögrenirsin diye düşüdndümdee

Biraz geç oldu amaaa günaydıınnn :)

öncelkleee çok geçmiş olsuuunnnn
Nasıl bu kadar fena oldun kiiiii (
Ve hamile olsan bile şimdiden belli olur mu kiii?

tesekkur ederim canım.aslında hiç biliyorum cıkıp cıkmayacagını..dr a bi sorarım test yaptır derse yaptırırım bende.
10 yıl once yine bronşit gecirmistim 1 sene tedavi gordum.dua edin bana Allah korusun yine boyle tedavim uzarsa bebek için çalısmaları rafa kaldırırız

canım bunlar gebelik belirtisine çok benziyor ben nasıl üşüyorum bir görsen:) hırkayla yatıyorum:)inşallah bebektendir

valla bende 1 haftadır altımda termal tayt çorap ve gecelik üzerimde uzun kollu gecelik ve geceliğimin hırkasıyla yatıyorum hatta 2 gecedir birde uyku setinin üstüne battaniye serdim eşim boğulacam dedikçe ben sarılıyorum
ama hamilelikten değil benimkiler
bugün karın ağrımda başladı
birde 3 adet sivilcem yüzümün uygun yerlerine konumlandı

İnşallah öyle bişey olmıcak ve sen çok hafif atlatıcaksın eminim...
olumsuz şeyler düşünme ve bol bol dua et emiii
bizimde dualarımızdasın

Bat 9 mayisti canim ve hala adet olmadim insallah bakalim yarin sabah yada sali dedigin gibi denicem yine..kismet hersey sagol canim

Anne olamasakta ,anne adayı olarak hepimizin anneler günü kutlu olsun.
Dilerim ki bir dahaki anneler gününde kucaklarımız boş kalmasın.
Sevgiler

Son düzenleme:
Ben de varım cnm kpssss

Temmuzda mı sınavın ?
Hangi kaynaklardan çalışıyorsun merak ettim ?

Anne olamasakta ,anne adayı olarak hepimizin anneler günü kutlu olsun.
Dilerim ki bir dahaki anneler gününde kucaklarımız boş kalmasın.
Sevgiler

İnşallaahhh yaaa rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin :)

Kizlarrr mide bulantim icin nane sekeri kullaniorum alio bulantimi biraz..ama bi zarari olur mu sizce?

Kizlarrr mide bulantim icin nane sekeri kullaniorum alio bulantimi biraz..ama bi zarari olur mu sizce?

canım bebeğin hayırlı olsun.sağlıklı bi sekilde kucagına almayı nasip etsin Rabbim.
bu ve benzeri sorularını "Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar" forumuna yazmalısın.zira burası hamile kalamayanların topiği.

Biliorum canim..sadece burda kendime yakin buldugum bi kac arkadasim var belki onlar biliolardir die yazdim..ayrica burasi hamile kalamayanlarin topigi deil..zamaninin gelmesini umutla bekleyenlerin topigi..

Evet bayaa bi kaynak var hangisibi sayayım ama pegem başta

Geleceğin cici anneleri anneler gününüz kutlu olsun , bidahaki yılı bebişlerinizle geçirmeniz dileğiyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldimmmmmm ANNELER gününüz kutlu olsun, inşallah birdaha ki anneler gününü bebeklerimizle kutlarız görüşmeyeli nasılsınız ne var ne yok uhubbike ne alemdesin, hatin ne yaptın gebeliğin netleştimi? benim adetim bitti bakalım bu ay ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…