İnşallah en tez zamanda çift çizgileri görürsün
slm kızlar ben geldimmmmmmANNELER gününüz kutlu olsun, inşallah birdaha ki anneler gününü bebeklerimizle kutlarız görüşmeyeli nasılsınız ne var ne yok uhubbike ne alemdesin, hatin ne yaptın gebeliğin netleştimi? benim adetim bitti bakalım bu ay ne olacak.
Kızlar selam, bisey sorcam size bu kan testini sabah ac karnamı yaptırmak zorundayım?
Biliorum canim..sadece burda kendime yakin buldugum bi kac arkadasim var belki onlar biliolardir die yazdim..ayrica burasi hamile kalamayanlarin topigi deil..zamaninin gelmesini umutla bekleyenlerin topigi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aleste nedir
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Basarilar allah kolaylik versin hayirlisi olsun
Ekledim arkadaşım inşallahson bat ın olur
eses bat ını söylersen seni de listeye ekleyelim
ohh ohhh ne güzeellll aman hiç gelmesin :)))
test ne zaman yapmayı düşünüyorsun ??
Allah zihin açıklıgı versin inşallaahhhh....
Bütün soruları ezbere bilir gibi bi çırpıda dosdogru yaparsıııınnn inşalllaah
Ne güzel yazmışsın yüreginden gecenleri ama ben inanıyorum rabbim hepimize nasip edecek tez zamanda inşallah
İsim konusunda eşimin şimdiden düşündgü isimler var ama hele bi olsunda birlikte karar veririz inşallah
ama ben hep iki isim istiyorum bakalım :)
Canım istanbula gelme imkanınız varsa orda yaptırın Türkiyede çok daha güzel tüp bebek uygulaması inşallah emeğinizin karşılığını alırsınız
canım bunlar gebelik belirtisine çok benziyor ben nasıl üşüyorum bir görsen:) hırkayla yatıyorum:)inşallah bebektendir
ayy inşallah hayaliniz gerçek olur canım
canım inşallah güzel sonuçlanır
Canım benim inşallah tez vakitte gelir yavrun bu güzel yürekli annesini bekletmez
Tabi yap test inşallah pozitif yazarsın buraya
Canım ama adet günü yapsaydın koyu olması lazımdı var sende bir şey gör bak
Canım bende yumurtlama gününden sonra 4. gün başladı adet sancısı kasık ağrısıdiğer iki gebeliğimde de aynısı oldu
maşallah sana, görümcemde açıköğretim ilahiyat okuyor ikinci sınıf
bunların hepsi gebelik belirtisi aynı zamanda
kolay gelsin canım eşimde giriyor:)
Canım inşallah tadarsın bu duyguyu inşallah tez vakitte
Kizlarrr mide bulantim icin nane sekeri kullaniorum alio bulantimi biraz..ama bi zarari olur mu sizce?
Evet bayaa bi kaynak var hangisibi sayayım ama pegem başta
Geleceğin cici anneleri anneler gününüz kutlu olsun , bidahaki yılı bebişlerinizle geçirmeniz dileğiyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm kızlar ben geldimmmmmmANNELER gününüz kutlu olsun, inşallah birdaha ki anneler gününü bebeklerimizle kutlarız görüşmeyeli nasılsınız ne var ne yok uhubbike ne alemdesin, hatin ne yaptın gebeliğin netleştimi? benim adetim bitti bakalım bu ay ne olacak.
Hayır günün istediğin saatinde aç veya tok yaptırabilrsin :)Kızlar selam, bisey sorcam size bu kan testini sabah ac karnamı yaptırmak zorundayım?
Anneler gunuumuz kutlu olsuuunnn:)
Teşekkür ederim canım. Geçti gitti şükür...
İnşallah en tez zamanda çift çizgileri görürsün
Huuuu nasilsin bugunu de atlattik sayiliraz kaldiiiii yarin bi ovu yaparsin artik, ama cok gece kalma merak ediyoom
:))
İnşallah hayırlısı ile olmam yaaa :)
bu sabah bi arkadaş aradı geçen ay erken olmuştun şimdiye kadar olmadıysan yapmışsındır belki test dedi :)
öyle deyince yapsam mı dedim ama vazgectim :)
yarın 1 de su içmeyi bırakır 5 de testi yaparım inşallah :)
yine ovu testinden o kadar ümitli deilim ya :)
:))
İnşallah hayırlısı ile olmam yaaa :)
bu sabah bi arkadaş aradı geçen ay erken olmuştun şimdiye kadar olmadıysan yapmışsındır belki test dedi :)
öyle deyince yapsam mı dedim ama vazgectim :)
yarın 1 de su içmeyi bırakır 5 de testi yaparım inşallah :)
yine ovu testinden o kadar ümitli deilim ya :)
Başkalarından da duymuştum bunu naneli şekeri bi zararı da olcagını sanmam afiyet olsuuunnn :))
Bende ihtiyacı denicem bu sene :)
Hayırlısı bakalım :)
İnşallaaahhhhhhhh
ben aynı beklemedeyim :)
bata 2 günvar hatta 13 ü saymazsak sadece yarın var
Hayır günün istediğin saatinde aç veya tok yaptırabilrsin :)
bende yarın akşam ovu testi denicem :)
İnşallah umutlarımız boşa çıkmaz cemre yaa :)))Yaa aslinda gebelik bile cikar yarin varsa da, biz bigun daha bekliyelim :) umudumuz buyuk seninle ilgili, hayirlisi olsun ..
arkadaşım inşallah olmazsınben hala ovulasyon testi almadım hala kararsızım.ovulasyon testi kullanırken hiç strese girdiniz mi yani tek çıktı silik çıktı ne zaman çift çıkacak diye
Uhibbukecim gelsin bebislerrrr:))))
İdrar testini ne zaman yapıyorsun peki: ) senin batada bayagı az kalmıs:) ya ben son gunlerde hic giremiyorum, cok yogunum aklım burda ama yazılanların cogunu okuyamadım
Batlarımız yakındı sanırım benm normalde salı 28gün oluyo ama 17.gün çatladı bu da 30güne sarkıtabilir hafif hasta olcak gibi ağrım var üstümde bi mutsyzluk..az da ara ara şeffaf beyaz akıntı..tani pek belirti yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?