Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Amin canım insallah :). En sonki durumdan sonra yeni bir gelisme yok, adet olmadım hala ama idrar testi yapmayada fırsatım olmadı, yogundum biraz bu aralar. Yarın insallah yapcam eger koyu bi ikinci cizgi cıkarsa doktordan randevu alcam silikse kan testi:)

Kızlar selam, bisey sorcam size bu kan testini sabah ac karnamı yaptırmak zorundayım?

Sekerin bi zarari olcani sanmam canim anneler gunun kutlu olsuun

Teşekkür ederim canım. Geçti gitti şükür...

Eşinin sınavı nasıl geçmiş canım? Benimki güzeldi :)

iki gündür temizlik yapıyorum çoookkk yoruldum çok anneler günü nasıl geçti anlamadım aslında iyi oldu günün anlam ve öneminden biraz uzaklaşmış oldum sizler nasılsınız hamiş adayı arkadaşlarım

Kizlarrr mide bulantim icin nane sekeri kullaniorum alio bulantimi biraz..ama bi zarari olur mu sizce?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Başkalarından da duymuştum bunu naneli şekeri bi zararı da olcagını sanmam afiyet olsuuunnn :))

Evet bayaa bi kaynak var hangisibi sayayım ama pegem başta

Bende ihtiyacı denicem bu sene :)
Hayırlısı bakalım :)

Geleceğin cici anneleri anneler gününüz kutlu olsun , bidahaki yılı bebişlerinizle geçirmeniz dileğiyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallaaahhhhhhhh

ben aynı beklemedeyim :)
bata 2 günvar hatta 13 ü saymazsak sadece yarın var

Kızlar selam, bisey sorcam size bu kan testini sabah ac karnamı yaptırmak zorundayım?
Hayır günün istediğin saatinde aç veya tok yaptırabilrsin :)
bende yarın akşam ovu testi denicem :)

Anneler gunuumuz kutlu olsuuunnn:)

hepimizin tez zamanda anne olma duasıylaaaa
Nasılsın cemrecim nasıl gecti bugün ki gezmeee :)

Teşekkür ederim canım. Geçti gitti şükür...

iyi gecmesine sevindim sonuçta memnun edici olur inşallah :)

Huuuu nasilsin bugunu de atlattik sayilir az kaldiiiii yarin bi ovu yaparsin artik, ama cok gece kalma merak ediyoom

:))
İnşallah hayırlısı ile olmam yaaa :)
bu sabah bi arkadaş aradı geçen ay erken olmuştun şimdiye kadar olmadıysan yapmışsındır belki test dedi :)
öyle deyince yapsam mı dedim ama vazgectim :)
yarın 1 de su içmeyi bırakır 5 de testi yaparım inşallah :)
yine ovu testinden o kadar ümitli deilim ya :)

Yaa aslinda gebelik bile cikar yarin varsa da, biz bigun daha bekliyelim :) umudumuz buyuk seninle ilgili, hayirlisi olsun ..

arkadaşım inşallah olmazsın ben hala ovulasyon testi almadım hala kararsızım.ovulasyon testi kullanırken hiç strese girdiniz mi yani tek çıktı silik çıktı ne zaman çift çıkacak diye

İdrar testini ne zaman yapıyorsun peki: ) senin batada bayagı az kalmıs:) ya ben son gunlerde hic giremiyorum, cok yogunum aklım burda ama yazılanların cogunu okuyamadım

Batlarımız yakındı sanırım benm normalde salı 28gün oluyo ama 17.gün çatladı bu da 30güne sarkıtabilir hafif hasta olcak gibi ağrım var üstümde bi mutsyzluk..az da ara ara şeffaf beyaz akıntı..tani pek belirti yokkk

Yaa aslinda gebelik bile cikar yarin varsa da, biz bigun daha bekliyelim :) umudumuz buyuk seninle ilgili, hayirlisi olsun ..
İnşallah umutlarımız boşa çıkmaz cemre yaa :)))
benimde seninle ilgili umudum var laf olsun diye demiyorum heeee rüyamda görmüştüm testleri birlikte yapıyorduk yaaa ondan beri aklımda birlikte müjde vercez diye :)))

arkadaşım inşallah olmazsın ben hala ovulasyon testi almadım hala kararsızım.ovulasyon testi kullanırken hiç strese girdiniz mi yani tek çıktı silik çıktı ne zaman çift çıkacak diye

İnşallah yaaa :)
Ben uzun zamandır ovu testi al diyenlere hep " gerek yok daha çok takarım ben takıntılı biriyim stres yaparım " diyodum ama hiç öyle olmadı
hatta 18.gün çizgim git gide silikleşti bu ay yumurtlamıcam diye makara yapmaya başladım bi baktım bi anda 19.gün kopkuyu oldu kafana takmadıktan sonra oluyo yani :)
Bi de yaparken hergün aynı saate ve 4 saat öncesinde su içmemeye dikkat et :)

Uhibbukecim gelsin bebislerrrr:))))

İdrar testini ne zaman yapıyorsun peki: ) senin batada bayagı az kalmıs:) ya ben son gunlerde hic giremiyorum, cok yogunum aklım burda ama yazılanların cogunu okuyamadım

13.de eger hala olmadıysam idrar testi yapıcam hatincim :)
sen şimdi annenlerle zaman geçir bol bol döndüğünde hep bizimle olursun inşallaaahh

İnşallah bunların hepsi hamilelik belirtisidir bu ay müjdeler pespeşe gelrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…