Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

kısmet nasip herşey ya..rabbim öyle güzel planlıyorki herşeyi...sen yinede derslerine oadaklan bişeyler yap işte

kısmet nasip herşey ya..rabbim öyle güzel planlıyorki herşeyi...sen yinede derslerine oadaklan bişeyler yap işte

teşekkür eederriim inşallah nasip olur bekleyen herkeseee

kalp atışını falan duydun mu sen ?
nasıl ögrendin ilk :)
çok meraklıyıımmm

teşekkür eederriim inşallah nasip olur bekleyen herkeseee

Kalp atışını falan duydun mu sen ?
Nasıl ögrendin ilk :)
çok meraklıyıımmm

geçen hafta cuma günü testlerde koyu çizgi çıkınca hem gebelik hem ovulasyonda koyu çizgiler görünce kan verdim 153 çıktı sonra dün yaptık yine 422 çıktı.ilk bilgisayrdan gördüm ama bakamadım hayırlısını diledim bi açtım gözümü 153 Ağladım tabiki elim ayağıma dolandı bide işyerindeydim bişeyde yapamıyorum. Kalp atışı kese falan onlar için daha çok erkenmiş.7.haftadan sonra görünürmüş.eşim ve annem dışında kimse bilmiyo daha

oyy oyyy maşallah yaaa :))
inşallah saglıcakla kucagına da alırsın

bende ilk ögrenecegim anın hayalini kurup duruyorum Allahım tez zamanda nasip eder inşallaaahh

oyy oyyy maşallah yaaa :))
inşallah saglıcakla kucagına da alırsın

Bende ilk ögrenecegim anın hayalini kurup duruyorum allahım tez zamanda nasip eder inşallaaahh

allah razı olsun canım benim.canı gönülden diliyorum bunu ve en kısa zamanda güzel haberler alacağız senden inşallah

Kizlar bu gün yeni ayimin 5.günü yumurtamin büyümesi ve gelişmesi için neler yapabilirim yardimci olurmsnz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bu gün yeni ayimin 5.günü yumurtamin büyümesi ve gelişmesi için neler yapabilirim yardimci olurmsnz?

Bu sabah kızlarla inciri konuştuk bayaga işe yarıyormuş :)
bol bol incir ye ya da kaynatı su içilerek kür ü uygulanıyormuş onu da yapabilirsin

bol verimli bi ay olsun senin içindeeee

hep beraber inşallah patlatalım topiği şaka bir yana hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin inşallah en önemlisi bu

Evet canım haklısın:) insallah saglıklı sıhhatli gelir, sat 12 nisan:)

hep beraber inşallah patlatalım topiği şaka bir yana hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin inşallah en önemlisi bu

bence de en önemlisi o rabbim o zorlu imtihani kimseye yaşatmasın inşallaaahh

Evet canım haklısın:) insallah saglıklı sıhhatli gelir, sat 12 nisan:)

ayyy 6 hafta 3 günlük müymiş senin minigiiinnn :)
hadi gittginde güzelce kalp atısını da duyarsın inşallaaahhh

Kaldı 4 güüüünnn:))

Ya rutin kontrolleri yaptırıyım şurda 2 ay sonra bi sene dolcak zaten hiç hormon testi falan yaptırmadım beklemek cidden yorucu en azından bişey var mı yok mu bilirim:)

çok iyi olur canım hatta bende yaptırmak istiyorum.. en azından bir şey varsa hemen müdahale ederiz. inş güzel sonuçlarla döneriz artık.. evet benim son 4 gün canım

bence de en önemlisi o rabbim o zorlu imtihani kimseye yaşatmasın inşallaaahh

ayyy 6 hafta 3 günlük müymiş senin minigiiinnn :)
hadi gittginde güzelce kalp atısını da duyarsın inşallaaahhh

Evet teyzesi daha cok minik:)) insallah canım, kalp atısını duyma zamanı gelmeden doktora gitmiyim dedim, insallah gittigimde goruruz yada duyarız:)

kızlar dün dr a gittim kist gitmiş rahim temiz dedi çalışmalara başlıyorum bu ay hayırlısıyla

ay canımmmm ne güsell hayırlısı inşallahhh sevindim kistinin gittiğine.... ne güzel başa bakalım çalışmalara... bende start verdim canım..

Dra gittim 2yumoş olmuş 22mm yumoşum iyi dedi yrn çatlatma iğnesi yapcak göbekten korkutorummm umarım bu ay bebişim gelir belji de bebişlerim

Amin canım insallah, seninde guzel haberlerini bekliyoruz:) ama bu kk bana pek yaramıyor, hamileler topicine girince herkes endiseli ve cok pimpirikli sonra bende korkmaya baslıyorum:)

yok cnm kalbini ferah tut kötü düşünürsen kötü olu ii düşün ii olsun ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…