oo maalesef pek kolay degil yaaa hani gezmek tozmak
mardin merkeze bayaga uzagım neyse bende sınavlara taktım bu ara onlarla kafamı dagıtıyorum bi de şehir dışına falan çıkıcaz tam bata yakın hatta iki kere sehir dışına çıkma ihimalim varrrr belkide böylece dagılıp gider tüm endişeler :))
ama bi yandan da bu ay cidden olmıcak hissediyorum bakalım hayırlısı :))
kısmet nasip herşey ya..rabbim öyle güzel planlıyorki herşeyi...sen yinede derslerine oadaklan bişeyler yap işte
teşekkür eederriim inşallah nasip olur bekleyen herkeseee
Kalp atışını falan duydun mu sen ?
Nasıl ögrendin ilk :)
çok meraklıyıımmm
geçen hafta cuma günü testlerde koyu çizgi çıkınca hem gebelik hem ovulasyonda koyu çizgiler görünce kan verdim 153 çıktı sonra dün yaptık yine 422 çıktı.ilk bilgisayrdan gördüm ama bakamadım hayırlısını diledim bi açtım gözümü 153Ağladım tabiki elim ayağıma dolandı bide işyerindeydim bişeyde yapamıyorum. Kalp atışı kese falan onlar için daha çok erkenmiş.7.haftadan sonra görünürmüş.eşim ve annem dışında kimse bilmiyo daha
oyy oyyy maşallah yaaa :))
inşallah saglıcakla kucagına da alırsın
Bende ilk ögrenecegim anın hayalini kurup duruyorum allahım tez zamanda nasip eder inşallaaahh
allah razı olsun canım benim.canı gönülden diliyorum bunu ve en kısa zamanda güzel haberler alacağız senden inşallah
İnşallaaahhhhhhh hepimiz tez zamanda vereliim
ayy yine aşka geldim beeennn
allah razı olsun canım benim tez zamanda darısı başına
Kizlar bu gün yeni ayimin 5.günü yumurtamin büyümesi ve gelişmesi için neler yapabilirim yardimci olurmsnz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ordadır tabi kiiii annesiiiiii hiç stres yapma bi bakmışsın hoooppp 9 ay geçmiş o minik heyecan kucagında :))
zaten bütüm hamileler aynısını diyo hamileyken günler geçmez ama dogurunca dersin ki bişey anlamaım ne zaman geçti ya da hamileliğimi özledim :))
ama sabırsızlanmakta haklısın bende olsam delicesine çoşardım sabırsızlıktan
gidince onu da görürsün kalbinide duyarsın ohhhhh
senin sat kaçtı ?
bence önce ki düzene göre 30 dan hesapla her ihtimale karşı ihtiyatlı davranmış olursun :)
bende bazen 35 bazen 32 oluyo ben ovu testine 32 ye göre başladım hatta daha da nce ne olur ne olmaz
ooooo ne güzel bi haber buuu hadi maşallah :))
inşallah hemen ilk ayında hamile kalırsın yaaa
Elhamdülillah ümidimi hiç kaybetmiyorum ama stres yapmamak nasıl oluyo onu bilmiyorummm
stressiz olmakkk??? o ne kiiiiiiii
ordadır tabi kiiii annesiiiiii hiç stres yapma bi bakmışsın hoooppp 9 ay geçmiş o minik heyecan kucagında :))
zaten bütüm hamileler aynısını diyo hamileyken günler geçmez ama dogurunca dersin ki bişey anlamaım ne zaman geçti ya da hamileliğimi özledim :))
ama sabırsızlanmakta haklısın bende olsam delicesine çoşardım sabırsızlıktan
gidince onu da görürsün kalbinide duyarsın ohhhhh
senin sat kaçtı ?
bence önce ki düzene göre 30 dan hesapla her ihtimale karşı ihtiyatlı davranmış olursun :)
bende bazen 35 bazen 32 oluyo ben ovu testine 32 ye göre başladım hatta daha da nce ne olur ne olmaz
ooooo ne güzel bi haber buuu hadi maşallah :))
inşallah hemen ilk ayında hamile kalırsın yaaa
Elhamdülillah ümidimi hiç kaybetmiyorum ama stres yapmamak nasıl oluyo onu bilmiyorummm
stressiz olmakkk??? o ne kiiiiiiii
hep beraber inşallah patlatalım topiğişaka bir yana hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin inşallah en önemlisi bu
Evet canım haklısın:) insallah saglıklı sıhhatli gelir, sat 12 nisan:)
bence de en önemlisi o rabbim o zorlu imtihani kimseye yaşatmasın inşallaaahh
ayyy 6 hafta 3 günlük müymiş senin minigiiinnn :)
hadi gittginde güzelce kalp atısını da duyarsın inşallaaahhh
kızlar dün dr a gittim kist gitmiş rahim temiz dedi çalışmalara başlıyorum bu ay hayırlısıyla
hatta bugünde bitti sayılırrr :)
ayy kromozom çok heyecanlı bişey hissetmiyormusun belirti falaaann
Evet teyzesi daha cok minik:)) insallah canım, kalp atısını duyma zamanı gelmeden doktora gitmiyim dedim, insallah gittigimde goruruz yada duyarız:)
inşallah yaa iyi sabrediyosun tebrikler
ay canımmmm ne güsell hayırlısı inşallahhh sevindim kistinin gittiğine.... ne güzel başa bakalım çalışmalara... bende start verdim canım..
Amin canım insallah, seninde guzel haberlerini bekliyoruz:) ama bu kk bana pek yaramıyor, hamileler topicine girince herkes endiseli ve cok pimpirikli sonra bende korkmaya baslıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?