Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

yapma zaten canım o mınıge ne zor sahıp oldun Allahım saglıkla kucagına koysun ınsallah evınde hayırlı olsun

haklısın canım benim allah razı olsun inşallah konu açanlar hep gebe.sıra sende ve uhibbuke de

haklısın canım benim allah razı olsun inşallah konu açanlar hep gebe.sıra sende ve uhibbuke de

Yok yok ben cok tukendım vallahı tüp bile olsa yaptıramma iş uerş falan açtık .. ayrıca okadar iyi dokt yok sanırım burada baksana git gel başka birşey yok

mrb canım bnm sağol ii dileklerin için :) sen nasılsın minik nasıl, kalp atışları duyuldumu ? Sen nasılsın mide bulantım varmı?

merhaba hatiniimm :))
İnşallah tez zamanda hepimiz hayırlı haberi veririz :)
Hani senin hamilelik takvimin imzanda hemeen koyyy ya huuu gözümüz gönlümüz şenlensin :)
Özge adet olmuştu bat ı yenilendi zaten ve bugün ankaraya gidicekti yogundu son dönemde :)
Bi de bu ay o da ovu testi denicek :)

Benimle neden kimse ilgilenmiyoooooooooooo nasılsınız kızlar ? regl başladı ama (ki zaten dün ve önceki günde kahve leke geliyordu) çok çok az ya ,normal mi bu söyleyebileceğiniz bir şey var mı bana ?

ayyyyy ilgilenmez miyizzzz ben dün seslendim sanaa nerelerdesin diye görmedin sanırıııımmm :))
Normalde adetlerinde kahverengi gelmez mi ?
belkide stresle gecikti yaa ondan dengen degişmiştir tamamen olamaz mı ?
sonuçta kistinde yok ki başka sebeb olamaz yani :)

mrb canım bnm sağol ii dileklerin için :) sen nasılsın minik nasıl, kalp atışları duyuldumu ? Sen nasılsın mide bulantım varmı?

Canım ben iyiyim cok sukur, mide bulantım ac kalınca hafif oluyor ama bi cok yiyecekten tiksindim yiyemiyorum.. daha doktora gitmedim canım insallah bu pazar gunu gitmeyi dusunuyorum, insallah hersey yolundadır kese, kalp atısı hayırlısıyla doktor saglıklı oldugunu soylese..

Canım telefondan giriyorum o yuzden koyulmuyor sanırım 😒 insallah hayır haber verirsinz kızlarr. Sanada gecmis olsun canım iyilesip geri geldin nihayet:)

:) İİ DURUYOSUN CANIM MAŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞALLAH

Canım telefondan giriyorum o yuzden koyulmuyor sanırım 😒 insallah hayır haber verirsinz kızlarr. Sanada gecmis olsun canım iyilesip geri geldin nihayet:)

hım tamam bakalım:)

saol canım teşekkür ederim yaz gribi de bayaga zor oluyormuş ya hu :)
ama şimdi daha iyiyim hamdolsun bi bogazlarım biraz agırıyo ama o da gecer bi iki güne inşallah :)

eee hamile olmak nasıl bi duygu yani nasıl gidiyor hayaaattt bebişleee

:) İİ DURUYOSUN CANIM MAŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞALLAH
Amin canım insallah, seninde guzel haberlerini bekliyoruz:) ama bu kk bana pek yaramıyor, hamileler topicine girince herkes endiseli ve cok pimpirikli sonra bende korkmaya baslıyorum:)

Canım suan pek anlamıyorum belirtilerim hafif, tabi guzel bi duygu ama onceden hamilemiyim diye sabırsızlık vardı simdide cinsiyeti ne acaba, 9 ay nasıl gecicek filan diye sabırsızlanıyorum:). Daha doktora gitmedim ne keseyi gordum ne kalp atısı.. insallah ordadır yani:))

Görmemişim canım :) bi gün kahve leke gelir ardından normal başlardı ama lekelenme uzun sürdü,şuanda çok az geliyor neyse bakalım akşama kadar normale döner belki.Bide ben şimdi ovülasyon testine ne zaman başlayacağım ???? Normalde 30 gün olan adet dönemim bu ay 40 gün oldu ona göre mi yapacağım ?

kızlar dün dr a gittim kist gitmiş rahim temiz dedi çalışmalara başlıyorum bu ay hayırlısıyla

hayırlı olsun canım Allah devamını sağlasın sağlıkla inşallah kucağına alırsın darısı başımıza

ayyy inşallah ama ben konuyu geçen ay açtım ve adette oldum bakalım bu ay ne olur :)))

yok yok ben cok tukendım vallahı tüp bile olsa yaptıramma iş uerş falan açtık .. Ayrıca okadar iyi dokt yok sanırım burada baksana git gel başka birşey yok

allah büyük kızlar siz sabredin yeterki ve stres yapmayın

ordadır tabi kiiii annesiiiiii hiç stres yapma bi bakmışsın hoooppp 9 ay geçmiş o minik heyecan kucagında :))
zaten bütüm hamileler aynısını diyo hamileyken günler geçmez ama dogurunca dersin ki bişey anlamaım ne zaman geçti ya da hamileliğimi özledim :))

ama sabırsızlanmakta haklısın bende olsam delicesine çoşardım sabırsızlıktan

gidince onu da görürsün kalbinide duyarsın ohhhhh

senin sat kaçtı ?

bence önce ki düzene göre 30 dan hesapla her ihtimale karşı ihtiyatlı davranmış olursun :)
bende bazen 35 bazen 32 oluyo ben ovu testine 32 ye göre başladım hatta daha da nce ne olur ne olmaz

kızlar dün dr a gittim kist gitmiş rahim temiz dedi çalışmalara başlıyorum bu ay hayırlısıyla

ooooo ne güzel bi haber buuu hadi maşallah :))
inşallah hemen ilk ayında hamile kalırsın yaaa

allah büyük kızlar siz sabredin yeterki ve stres yapmayın

Elhamdülillah ümidimi hiç kaybetmiyorum ama stres yapmamak nasıl oluyo onu bilmiyorummm
stressiz olmakkk??? o ne kiiiiiiii

Elhamdülillah ümidimi hiç kaybetmiyorum ama stres yapmamak nasıl oluyo onu bilmiyorummm
stressiz olmakkk??? o ne kiiiiiiii

mesela tüp bebektede stres yasak ne yapmalıyım dedim hemen kafamı oyalayacak şeyler yaptım mangala gittim gezdim tozdum.yaz geldi zaten eve girme kız mardinde gez

mesela tüp bebektede stres yasak ne yapmalıyım dedim hemen kafamı oyalayacak şeyler yaptım mangala gittim gezdim tozdum.yaz geldi zaten eve girme kız mardinde gez

oo maalesef pek kolay degil yaaa hani gezmek tozmak
mardin merkeze bayaga uzagım neyse bende sınavlara taktım bu ara onlarla kafamı dagıtıyorum bi de şehir dışına falan çıkıcaz tam bata yakın hatta iki kere sehir dışına çıkma ihimalim varrrr belkide böylece dagılıp gider tüm endişeler :))
ama bi yandan da bu ay cidden olmıcak hissediyorum bakalım hayırlısı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…