Tebrik ederim cnaım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
gülümmm ne kadar incesin senhamdolsun kardeşlreim annem eşim hepsi yapıyorlar bana iş kalmıyor
yapma zaten canım o mınıge ne zor sahıp oldun Allahım saglıkla kucagına koysun ınsallah evınde hayırlı olsun
haklısın canım benim allah razı olsun inşallah konu açanlar hep gebe.sıra sende ve uhibbuke de
selam kızlar ben buralardayım hep bakıyorum guzel haberler var mı diye, insallah uhibbuke, cemrecınar,.ddmgrhn ve diger tum arkadaslar hayırlı haberleri vericekler. Bu arada ozgekuafor nerelerde en son adet olmamıstı ama simdi ne durumda acaba. Yoksa yazdıda ben mi unuttum ya:)
Selam kızlar ben buralardayım hep bakıyorum guzel haberler var mı diye, insallah uhibbuke, cemrecınar,.ddmgrhn ve diger tum arkadaslar hayırlı haberleri vericekler. Bu arada ozgekuafor nerelerde en son adet olmamıstı ama simdi ne durumda acaba. Yoksa yazdıda ben mi unuttum ya:)
Benimle neden kimse ilgilenmiyoooooooooooonasılsınız kızlar ? regl başladı ama (ki zaten dün ve önceki günde kahve leke geliyordu) çok çok az ya ,normal mi bu söyleyebileceğiniz bir şey var mı bana ?
haklısın canım benim allah razı olsun inşallah konu açanlar hep gebe.sıra sende ve uhibbuke de
mrb canım bnm sağol ii dileklerin için :) sen nasılsın minik nasıl, kalp atışları duyuldumu ? Sen nasılsın mide bulantım varmı?
merhaba hatiniimm :))
İnşallah tez zamanda hepimiz hayırlı haberi veririz :)
Hani senin hamilelik takvimin imzanda hemeen koyyy ya huuu gözümüz gönlümüz şenlensin :)
Özge adet olmuştu bat ı yenilendi zaten ve bugün ankaraya gidicekti yogundu son dönemde :)
Bi de bu ay o da ovu testi denicek :)
Canım ben iyiyim cok sukur, mide bulantım ac kalınca hafif oluyor ama bi cok yiyecekten tiksindim yiyemiyorum.. daha doktora gitmedim canım insallah bu pazar gunu gitmeyi dusunuyorum, insallah hersey yolundadır kese, kalp atısı hayırlısıyla doktor saglıklı oldugunu soylese..
Canım telefondan giriyorum o yuzden koyulmuyor sanırım 😒 insallah hayır haber verirsinz kızlarr. Sanada gecmis olsun canım iyilesip geri geldin nihayet:)
Amin canım insallah, seninde guzel haberlerini bekliyoruz:) ama bu kk bana pek yaramıyor, hamileler topicine girince herkes endiseli ve cok pimpirikli sonra bende korkmaya baslıyorum:):) İİ DURUYOSUN CANIM MAŞALLAHGÜZEL HABERLERLE GEL İNŞALLAH
hım tamam bakalım:)
saol canım teşekkür ederim yaz gribi de bayaga zor oluyormuş ya hu :)
ama şimdi daha iyiyim hamdolsun bi bogazlarım biraz agırıyo ama o da gecer bi iki güne inşallah :)
eee hamile olmak nasıl bi duygu yani nasıl gidiyor hayaaattt bebişleee
merhaba hatiniimm :))
İnşallah tez zamanda hepimiz hayırlı haberi veririz :)
Hani senin hamilelik takvimin imzanda hemeen koyyy ya huuu gözümüz gönlümüz şenlensin :)
Özge adet olmuştu bat ı yenilendi zaten ve bugün ankaraya gidicekti yogundu son dönemde :)
Bi de bu ay o da ovu testi denicek :)
ayyyyy ilgilenmez miyizzzz ben dün seslendim sanaa nerelerdesin diye görmedin sanırıııımmm :))
Normalde adetlerinde kahverengi gelmez mi ?
belkide stresle gecikti yaa ondan dengen degişmiştir tamamen olamaz mı ?
sonuçta kistinde yok ki başka sebeb olamaz yani :)
Bismillahirrahmanirrahim... Hamileyim.
Cumartesi günü bir test yapayım dedim koyu çift çizgi ile karşılaştım adet günüm halbuki bugün. Hemen hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım 216,6 çıktı. Doktoruma gittim, tebrik etti daha çok küçük 3 hafta 4 günlük dedi ve iki hafta sonra gel dedi. (Kese o zaman görünürmüş, bir sürü ilaç yazdı ve sağlık ocağından tahliller yaptıracakmışım onları yazdı)
Size benim geçirdiğim Süreci Anlatmak istiyorum belki faydası olur.
Çabalarım:
Eşime 4 gün keçiboynuzu kürü yaptım.
Kendim düzenli beslenmeye dikkat ettim. Kan ilacı ve folik asit içtim
ilişkiden sonra sadece ayağımı değil, belimi de havaya kaldırdım. Eşim bacaklarımdan kaldırdı hafiften salladı (silkeleme usulü yaptık yani )
Bir de en önemlisi Sabah namazımızı kıldık abdestli namazlı niyetli oldu.
Tabii ki En en en en en önemlisi Rabbim böyle istedi.
Belirtilerim:
İlk belirtim gözlerim rengi açıldı gözlerim ela renk, geçen hafta aynaya bir baktım gözümün rengi bal rengine dönmüş :) hala bakıyorum bal renginde.
Çok sivilcem çıktı, Hayatımda karnımda sivilce çıktığını hatırlamam karnımda sivilce çıktı.
Ateş basması çok oldu.
Sık idrara çıktım, idrarın rengi koyulaştı
Adet sancısında olur gibi bel ağrım oldu, kasığımda ise bir gerginlik hissettim.
En çok dikkatimi çeken ise, damarlarım oldu, bacağımın arkasına baktımki kılcal damarlarım belirginleşmiş ve diğer damarlarımda belirgindi.
imdilik aklıma gelen bunlar. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin ( Amin)
ayyy inşallah ama ben konuyu geçen ay açtım ve adette oldum bakalım bu ay ne olur :)))
yok yok ben cok tukendım vallahı tüp bile olsa yaptıramma iş uerş falan açtık .. Ayrıca okadar iyi dokt yok sanırım burada baksana git gel başka birşey yok
Canım suan pek anlamıyorum belirtilerim hafif, tabi guzel bi duygu ama onceden hamilemiyim diye sabırsızlık vardı simdide cinsiyeti ne acaba, 9 ay nasıl gecicek filan diye sabırsızlanıyorum:). Daha doktora gitmedim ne keseyi gordum ne kalp atısı.. insallah ordadır yani:))
Görmemişim canım :) bi gün kahve leke gelir ardından normal başlardı ama lekelenme uzun sürdü,şuanda çok az geliyor neyse bakalım akşama kadar normale döner belki.Bide ben şimdi ovülasyon testine ne zaman başlayacağım ???? Normalde 30 gün olan adet dönemim bu ay 40 gün oldu ona göre mi yapacağım ?
kızlar dün dr a gittim kist gitmiş rahim temiz dedi çalışmalara başlıyorum bu ay hayırlısıyla
allah büyük kızlar siz sabredin yeterki ve stres yapmayın
Elhamdülillah ümidimi hiç kaybetmiyorum ama stres yapmamak nasıl oluyo onu bilmiyorummm
stressiz olmakkk??? o ne kiiiiiiii
mesela tüp bebektede stres yasak ne yapmalıyım dedim hemen kafamı oyalayacak şeyler yaptım mangala gittim gezdim tozdum.yaz geldi zaten eve girme kız mardinde gez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?