Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

bu ara hiç tadım yok canım ya hep yorgunum tek gayemm uyumak uyumak uyumakk Bebek falanda yok zati napayım kendimi bitkisel hayata verdim

bide ben bu halde ev taşıyorum biliyomusun..pazar temizlik yaptık bu pazarda taşınıyoruz.çok felaket kasık ağrısı çekiyorum bide çaalışıyorum ben.daha da zor geçecek :26:

tebrik ederim gözün aydıın :))
Rabbim saglıcakla kucagına almayı da nasip eylesin inşallaaahh

heraldeeeee hiç yoktan iyidir ve bence 2 yumurta çoook çooook iyidirrr

ay darısı başımaa bi iki incir yiyim bende barii

ayyyy listemiz günden güne artıyoooooo hadi maşallaaahhhhh :))

valla ben de ilk aldığım iki gün yedim incir. bende böyle şeylerde istikrar yok yaa. sonra yemedim bi daha. dün doktora gidip yumurtaların halini görünce:)) şimdi önümde incirler duruyo. şu bikaç gün yiyim de faydası olur inşaallah. bukadar yavaş gelişçeklerini bileydim suyunu içerdim.

Son düzenleme:
canım bende endometriozis var çikolata kisti o yüzden

Hadi hayırlsı arkadaşım sorunsuz sag salim kucagına aldıgın gününde haberini verirsin inşallaahh

Ben bu ay daha hiç yemedim dün akşam ovu testlerne başladım aslında erkende olabilir ama ne olur ne olmaz dedim dün 14. gün dü bugün 15. gün bakalım hayırlısı :)
İncir suyu da mı var yaaa

Incir kuru cok faydali gercekten netten bi bak özellikle bizim gibi adet dongusu uzun olanlar icin oneriyor ibrahim saracoglu

tabi, asıl inciri kaynatıp suyunu içince yumurtaları geliştiriyo çoğaltıyoo:)))

Incir kuru cok faydali gercekten netten bi bak özellikle bizim gibi adet dongusu uzun olanlar icin oneriyor ibrahim saracoglu

İnciri pek sevmiyoduummm yani bunu demek bile ayıp gibi geliyo bana ama yiyemiyordum şimdi yeni yeni başladım yemeye ama fena degil alıştım :))
incire hucüüüüüüümmm

ayy yokkk ben kendisini yiyim yeter :)))

Incir ve havuc kuru dene o zaman onun tadi daha hafif oluyor.kiz sifa niyetine ic gitsin bebis icin her sey:))

bide ben bu halde ev taşıyorum biliyomusun..pazar temizlik yaptık bu pazarda taşınıyoruz.çok felaket kasık ağrısı çekiyorum bide çaalışıyorum ben.daha da zor geçecek :26:

ayyy keske yakın olsan yardım ederdım bu halde ne evı ya varmı yardım edecek bırısı falan aman dıkkat et

Selam kızlar ben buralardayım hep bakıyorum guzel haberler var mı diye, insallah uhibbuke, cemrecınar,.ddmgrhn ve diger tum arkadaslar hayırlı haberleri vericekler. Bu arada ozgekuafor nerelerde en son adet olmamıstı ama simdi ne durumda acaba. Yoksa yazdıda ben mi unuttum ya:)

ayyy keske yakın olsan yardım ederdım bu halde ne evı ya varmı yardım edecek bırısı falan aman dıkkat et

gülümmm ne kadar incesin sen hamdolsun kardeşlreim annem eşim hepsi yapıyorlar bana iş kalmıyor

yaa orası öylee ben şifa niyetine burnumu tıkayııpp sogan suyu ble içmiş insanım heeyyt bee

Benimle neden kimse ilgilenmiyoooooooooooo nasılsınız kızlar ? regl başladı ama (ki zaten dün ve önceki günde kahve leke geliyordu) çok çok az ya ,normal mi bu söyleyebileceğiniz bir şey var mı bana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…