Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

slm kızlar herkese güzel bir gün diliyorum cemreçınar inş.yum gelişmiştir hatta çatlamıştır canım özge seninde inş.rahim filmin temiz çıkar ne uğraştık be sonu güzel olur inşallah Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin..

Benim işim İngilizce sevmeme lüksüm yok ne yazık ki
Ay hadi inşallah. O özgüven nerden geliyorsa bende de var ders konusunda fazlasıyla.
Umarım çakılmam

İnşallah benim son 8 gün bugün ögleden sonra oturup adam akıllı çalışıcam inşallaah :)

Herkeze selam kizlar nasilsiniz ben ankaradayim ailemle hasret gideriorum:)bu arada yarin rahim filmi cekilcek bana dualarinizi esirgemeyin helinizi opuorum

Allah yardımcın olsun özgeciiimmm merak ediyordum seni :)
ovu testlerine ulaşabildin mi ?

Kizlar aklima takildi bn gecen dk.gittigimde dk.folik asit vrdi hamile kalana kadar ic dedi bnde aldm ama icsemmi ic.esemmi saglikli bebevim olmasi icinmis icmesem nolur
folik asit vitamin hamile kalmadan en az 3 ay önce başlanır ve hamileliğin ilk üç ayında devam edilir bebeğin beyin ve omirilik gelişimi için bayaga öenmli iç yani bende 3 aydır içiyorum :)

Günaydin arkadaşlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydıınn :)
ne kadar erkencisiiinn

Günaydın hayirli gunler herkese

günaydın keyifli bi gün olur inşallaah :)

9 gün hayli uzun bi zaman bence simdiden stres yapmaa( bunu demek kolay yapmamak zor biliyorum )
benimde geçen eşimin hayli yaşı olan bi hocasının hanımı 5.çocuga hamile kalmış eşim duyunca şok oldu
nasip yaaa bizimde vakti geldiginde olucak inşallaaahh

günaydın kızlarr

günaydıın cemreee nasılsın ?

ay inş canım ne bileyim, bi belirti falanda yok.. hamilelerin kirpikleri ve gözleri değişirmiş diye bir belirti okudum, sabahtan beri aynada kendime bakıyorum hiçbir şey olduğu yok

kirpiklerden anlamak için bence bayaga bi usta olmak lazım hani geçmiş büyükler misalii
bi bakışından anladım havasında olan teyzeler gibi :)))
çok ince bi erken belirti yaaa :))
takılma sen onaa

valla yumurtayı bilmiyorum ama ben çatladım artık cidden:))))
çok saol canım iyi dileklerin için, bakalım 4 gibi doktora gitçem, görces neler olmuş:)))

Merhabalar güzel arkadaşlarımm

Bugün keyifleriniz nasıl iyisinizdir inşallah

merhabaa vitaee :)
heyecan artıyo mu nasılsınnnn

valla ben burdayım:) kimse yok sabahtan beri pek. bugün doktora gitçem yumurta takibi için. sen nasılsın canım, durumlar nasıl?

aa senin kontrol bugün müydüüü
bi de bakmışsın kiii çatlamış bugün tam zamanında

aa senin kontrol bugün müydüüü
bi de bakmışsın kiii çatlamış bugün tam zamanında

:))) bakalım son 3 buçuk saat:))) sonra anyayı konyayı görcem. çatlama boyutuna gelmiş olsun bana yeter:)))
bu ne arkadaş, gelişti mi çatladı mı tuttu mu adet olcam mı olmıcam mı:))) ömür geçiyo ömüüüürrr

evet yaaaaaa adet oldugum ilk gün diger battt yıllar sonra gibi hissediyorm sonra bi bakıyoruuumm hoooopppp oda gelmiş ve böyle aylarca devam eden bi döngüüüüüüüüü ((

hayır her sabah uyanırkende sanki dün sabah bi saat öncesiydi rutine bagladım kalk şunu yap bunu yap hoppp akşam yat sonra kalk:))
günler öyle hızlı geliyo ki bazeeeennnn ve beklemekde öylesineee yorucuuuuuu (

ben de bu ay ilk defa bazen takmıyomuşum gibi hissediyorum. bazen de yine çok düşünüyorum araştırıyorum:))) bu ay çok dengesizim ben yaaa.
ama en çok bebek görünce bi yerlerde, iç geçiriyorum. ozaman çok artıyo isteğim. bu ara da reklamlara taktım. sanki hep bebeklerle ilgili reklamlar var gibi geliyo:)))

bende hamile fotolarına takıtııımm
bütün kuzenler kocamaan göbişlerlee face foto paylaşıyoooooo

Artmaz mı artmaz mı merak içindeyim bekliyorum Bugün ilk defa mide yanmam oldu bi de karnım 4 günden beri şiş kasıklarımda da ince bi sızı var ama ümitlenmek istemiyorum belkide soğan küründen olabilir yumurtalarım kıpır kıpır olmuş olabilir

ayyyyyy sen bu ayyy neler neler yapmışsııınnnnn
soğan kürü ovu testi ayakları dikmeler oooooooo maşallah azmineee

olur olur inşallah bu ayyyy

ayyyyyy sen bu ayyy neler neler yapmışsııınnnnn
soğan kürü ovu testi ayakları dikmeler oooooooo maşallah azmineee

olur olur inşallah bu ayyyy

Hiç sorma hiç sorma neler yaptım bu ay bende kendime şaşırdım bi de eşime ekstradan çakşır suyu aldım onu da içiyor bu ay o yüzden umutluydum ama hayırlısı artık haftaya belli olacak olup olmadığı :)) O ayakları dikmeler belkide bende bel ağrısı yaptı ara ara iğneler batıyor belimede kendimi heba ettim bu uğurda

facemi mi kapatsammmmm kimseyle görüşmesem miiiiiiiiii kendimi mi soyutlasammm ooooooyyy
ben iyi deilim

naapsak işe yaramaz:))) bizi ancak tatlı mı tatlı bi bebiş durdurur. yoksa freni boşalmış kamyon gibi duvara toslayıp toslayıp durcas her ay

oyy kıyamam yaa maşallaah sana :))
hele o bebiş bi gelsin bel agrısı falan hatırlamazsııınn :)
çakşır suyunu sen nerden adın ?
bi de buna meak sardım ben hadi bakalım hayırlısı

oyy kıyamam yaa maşallaah sana :))
hele o bebiş bi gelsin bel agrısı falan hatırlamazsııınn :)
çakşır suyunu sen nerden adın ?
bi de buna meak sardım ben hadi bakalım hayırlısı

Evet o yeterki gelsin ben ondan gelecek herşeye razıyım canm :))
Çakşırı aslında annem almış aktar çok tavsiye etmiş bende zaten öncedende görmüştüm ama almamıştım. Kadın ev erkeği varmış yalnız ona dikkat etmek gerekliymiş aktara onu sormak lazım erkek erkeği kullanmalıymış. Sperm hızını ve kalitesini arttırıyomuş. Bende ne duysam merak salıyorum herşeyi dayıyorum adama yesin diye o da sağolsun sesini çıkarmıyor çakşırın tadı epey kötüymüş ama içiyor ses etmeden

eminim benim eşimde ses etmeden içer
bi de onu mu deneseeekk

bi de onu mu deneseeekk

ben de keçiboynuzu aldım geçen eve geldik bi baktım almış eline bi tane kemiriyo. gülesim geldi:)) ben de hiç çaktırmadım onu kaynatıcas suyunu içicen demedim. bi tane bi tanedir belki faydası olur dedim:))) gerçi hoş benim yumurtlama dönemi geldi geçicek ben hala kaynatıp da içiremedim. bugün kaynatayım bari geç kaldık ama, olsun:))

bi de onu mu deneseeekk

Bi zararı yokmuş aslında deneyebilirsiniz canım günde 3 kere içiyor daha yeni başladı 1 hafta oldu ama işe yarıyormuş inşallah bize de faydası olur takviye takviyedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…