Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Dur bakalim canim ya daha 9 gun varmis belli mi olur ne umitlen ne de umudunu kes. Ah o cevredekiler hic dusunmuyorlar boyle haberleri verirken bu sene cevremde en az 10 arkadastan hamilelik haberi aldim insan tuhaf oluyor asla kiskanma degil Allah saglik versin hepsine ama ici burkuluyor insanin.

tabiki cnm kıskanmak değil allah herkesin evladına sağlık versin...ilk denemlerinde olmuş çocukları bizim beşinci deneyişimiz bizim nie olmadı bir sorunumuzmu var acaba die kafasına takıyo...birazda vesveselidir eşim

ay eşlerimizde hep içinde yaşıyor yazık, bizden çok üzülüyorlar belkide :/ Rabbim tez zamanda kavuştursun hepimizi bebişlerimize

ay inş canım ne bileyim, bi belirti falanda yok.. hamilelerin kirpikleri ve gözleri değişirmiş diye bir belirti okudum, sabahtan beri aynada kendime bakıyorum hiçbir şey olduğu yok

Merhabalar güzel arkadaşlarımm

Bugün keyifleriniz nasıl iyisinizdir inşallah

valla ben burdayım:) kimse yok sabahtan beri pek. bugün doktora gitçem yumurta takibi için. sen nasılsın canım, durumlar nasıl?

:) O zaman bu ay tam isabet olacak inşallah Ben de iyiyim ama mide yanması var sabahtan beri bi de belim ağrıyor ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırmaktan oldu herhalde Batımda 4 haziran gelmesin diye dua ediyorum

:) O zaman bu ay tam isabet olacak inşallah Ben de iyiyim ama mide yanması var sabahtan beri bi de belim ağrıyor ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırmaktan oldu herhalde Batımda 4 haziran gelmesin diye dua ediyorum

az kalmış bi de bu ay bebiş geliyomuymuş oooh miiiss olur valla:)))

az kalmış bi de bu ay bebiş geliyomuymuş oooh miiiss olur valla:)))

İnşallah canım inşallah bu aydan çok umutluydum nedense ama sonra üzülmemek için kendimi kaptırmıyorum Kandilde hepimiz için dua ettim Rabbim kimseyi evlat hasreti ve acısıyla sınama dedim inşallah dualarım kabul olur herkes miss kokulu bebişlerine kavuşur :) Yalnız ben eşimde sorun çıktığından beri kendi dr hiç gitmedim yaklaşık 4 ay oldu gerek var mı ki bu ay testte çift çizgiyide yakaladım ama :26:

kendinle ilgili testleri yaptırdıysan ve herşey yolundaysa, gitmenin bi anlamı yok. doktorun zaten gerek görseydi çaarırdı son gittiğinden sonra tekrar.
umarım bi daha hiç bişeye gerek kalmaz kavuşursun bu ay bebişine:))) bu ay çok titizlendin, umarım karşılığı bebişle olur.
benim de yumurtlamadan sonra adetim 10. gün geliyo. normalde 14. gün beklenirmiş adet. geçen ay progestan kullandım süreç uzasın diye. daha kullanırken yine regl oldum ki normalde o ilaç içildiği sürece regl gelmezmiş. doktor bile şaşırdı. bu ay da klomen verdi. yumurtamı erken çatlatıp çatlamadan sonraki süreci uzatmak için. ama milletin 13-14. günde klomenle yumurtası çatlar. benim bugün 16. gün oldu. bakalım ne durumda yumurtalar. normalde de yumurtam gelişiyodu ve geç çatlıyodu 20-21. gün falan. gerçi bugün çatlarsa en azından 3-4 gün öne çekmiş olcas. karışık yani benim durumlar da:))) ama yine de ilk defaklomen kullanmanın verdiği bi heyecan var.

Amiiin canım inşallah Rabbim hayırlısını versin hepimize en kısa zamanda

Bende pko olduğu için açıkçası ilk 5 ay olmayınca dedim herhalde bende bişey var yumurtalıklarım çatlamıyor gelişmiyor sonra gittik testleri verdim ultrasonda da baktığında yumurtan çatlamak üzere demişti o ay olmadı işte sonra eşime baktırdık. Rabbim şifamızıda verir inşallah. O heyecan bende de oluyor olmaz mı her yeni bişey kullanmaya başladığımızda diyorum bunun kesin faydası olur diye diye umutlandırıyorum bat yaklaşmaya başlayıncada heves ediyorum :)) Bazen geç çatlamada oluyormuş ben netten hesapladımda ondan bi gün sonra oldu işte testte öyle çıktı zaten ağrıda yaptı hissettim çatladığınıda inşallah seninde yumoşlar büyümüştür de hemen değerlendirirsiniz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…