günydn arkadaşlar...adetime 9 gün var ama sivilcelendim gögüs ağrım başladı bu aydanda umudum gitti çok üzgünüm...
dün eşime bi arkadaşı msj atmıs baba oluyorm die çok morali bozuktu hç sesi çıkmadı akşm boyunca...
Herkeze selam kizlar nasilsiniz ben ankaradayim ailemle hasret gideriorum:)bu arada yarin rahim filmi cekilcek bana dualarinizi esirgemeyin helinizi opuorum
tabiki cnm kıskanmak değil allah herkesin evladına sağlık versin...ilk denemlerinde olmuş çocukları bizim beşinci deneyişimiz bizim nie olmadı bir sorunumuzmu var acaba die kafasına takıyo...birazda vesveselidir eşimDur bakalim canim ya daha 9 gun varmis belli mi olur ne umitlen ne de umudunu kes. Ah o cevredekiler hic dusunmuyorlar boyle haberleri verirken bu sene cevremde en az 10 arkadastan hamilelik haberi aldim insan tuhaf oluyor asla kiskanma degil Allah saglik versin hepsine ama ici burkuluyor insanin.
günydn arkadaşlar...adetime 9 gün var ama sivilcelendim gögüs ağrım başladı bu aydanda umudum gitti çok üzgünüm...
dün eşime bi arkadaşı msj atmıs baba oluyorm die çok morali bozuktu hç sesi çıkmadı akşm boyunca...
yani bir nevi şanslısın :))
hadi hayırlısı bakalım :)
darısı diger finalleri kolayca hazırlayıp vermeyeee
roman okumak zevkli olsa gerek
şimdiden umutsuzluga kapılıp hormonların dengesini şaşırtmaaa :))
hayırlı zamanda gelicegine göre bebişlerimiz biz bilemeyiz belki de bu aydırrrinşallaah taaa bu aydırr
ay eşlerimizde hep içinde yaşıyor yazık, bizden çok üzülüyorlar belkide :/ Rabbim tez zamanda kavuştursun hepimizi bebişlerimize
ay inş canım ne bileyim, bi belirti falanda yok.. hamilelerin kirpikleri ve gözleri değişirmiş diye bir belirti okudum, sabahtan beri aynada kendime bakıyorum hiçbir şey olduğu yok
kaç gün kaldı:)
2 gün kaldı canım ya..ama hiç bişi yok.. okuyorum hep millet kramplar giriyor adet olacakmışım gibi falan diyor hep..ne göğüs ne kasık ağrısı bişi yok yani..
hadi hayırlısı güzel haberlerini alırız inşaallah hayırlısıyla.
Merhabalar güzel arkadaşlarımm
Bugün keyifleriniz nasıl iyisinizdir inşallah
valla ben burdayım:) kimse yok sabahtan beri pek. bugün doktora gitçem yumurta takibi için. sen nasılsın canım, durumlar nasıl?
:) O zaman bu ay tam isabet olacak inşallahBen de iyiyim ama mide yanması var sabahtan beri bi de belim ağrıyor ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırmaktan oldu herhalde Batımda 4 haziran gelmesin diye dua ediyorum
az kalmış bi de bu ay bebiş geliyomuymuş oooh miiiss olur valla:)))
İnşallah canım inşallah bu aydan çok umutluydum nedense ama sonra üzülmemek için kendimi kaptırmıyorumKandilde hepimiz için dua ettim Rabbim kimseyi evlat hasreti ve acısıyla sınama dedim inşallah dualarım kabul olur herkes miss kokulu bebişlerine kavuşur :) Yalnız ben eşimde sorun çıktığından beri kendi dr hiç gitmedim yaklaşık 4 ay oldu gerek var mı ki bu ay testte çift çizgiyide yakaladım ama :26:
kendinle ilgili testleri yaptırdıysan ve herşey yolundaysa, gitmenin bi anlamı yok. doktorun zaten gerek görseydi çaarırdı son gittiğinden sonra tekrar.
umarım bi daha hiç bişeye gerek kalmaz kavuşursun bu ay bebişine:))) bu ay çok titizlendin, umarım karşılığı bebişle olur.
benim de yumurtlamadan sonra adetim 10. gün geliyo. normalde 14. gün beklenirmiş adet. geçen ay progestan kullandım süreç uzasın diye. daha kullanırken yine regl oldum ki normalde o ilaç içildiği sürece regl gelmezmiş. doktor bile şaşırdı. bu ay da klomen verdi. yumurtamı erken çatlatıp çatlamadan sonraki süreci uzatmak için. ama milletin 13-14. günde klomenle yumurtası çatlar. benim bugün 16. gün oldu. bakalım ne durumda yumurtalar. normalde de yumurtam gelişiyodu ve geç çatlıyodu 20-21. gün falan. gerçi bugün çatlarsa en azından 3-4 gün öne çekmiş olcas. karışık yani benim durumlar da:))) ama yine de ilk defaklomen kullanmanın verdiği bi heyecan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?