- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Evet o yeterki gelsin ben ondan gelecek herşeye razıyım canm :))
Çakşırı aslında annem almış aktar çok tavsiye etmiş bende zaten öncedende görmüştüm ama almamıştım. Kadın ev erkeği varmış yalnız ona dikkat etmek gerekliymiş aktara onu sormak lazım erkek erkeği kullanmalıymış. Sperm hızını ve kalitesini arttırıyomuş. Bende ne duysam merak salıyorum herşeyi dayıyorum adama yesin diye o da sağolsun sesini çıkarmıyor çakşırın tadı epey kötüymüş ama içiyor ses etmeden
benimki bi ton laf ediyor ama içiyor e mecburrrrrrrrrrrrrrrrrrr hahaaaa
Hiç sorma hiç sorma neler yaptım bu ay bende kendime şaşırdım bi de eşime ekstradan çakşır suyu aldım onu da içiyor bu ay o yüzden umutluydum ama hayırlısı artık haftaya belli olacak olup olmadığı :)) O ayakları dikmeler belkide bende bel ağrısı yaptı ara ara iğneler batıyor belimede kendimi heba ettim bu uğurda
Çakşır; yurdumuzun güney (genellikle Hatay) bölgesinde bolca yetişmektedir. Bu bitkinin meyvelerini bölgede bolca yiyen keçi ve koyunlar; bol miktarda ikiz ve üçüz doğurmaktadır. Bunu gören Alman ve Amerikalı bilim adamları bu bitkinin bileşimini araştırmaktadır. Bölgede afrodizyak ve sperm artırıcı olarak kullanılmaktadır. Çakşır'ın köklerinden su buharı distilasyonu ile damıtılmış çakşır suyu elde edilmektedir.
Bilinen bir yan etkisi yoktur. Sperm artırıcı özelliği için minimum düzenli olarak 5 Litre tüketilmesi önerilir.
naapsak işe yaramaz:))) bizi ancak tatlı mı tatlı bi bebiş durdurur. yoksa freni boşalmış kamyon gibi duvara toslayıp toslayıp durcas her ay
freni boşalmış kamyon güzel nick olur bundan
ben de keçiboynuzu aldım geçen eve geldik bi baktım almış eline bi tane kemiriyo. gülesim geldi:)) ben de hiç çaktırmadım onu kaynatıcas suyunu içicen demedim. bi tane bi tanedir belki faydası olur dedim:))) gerçi hoş benim yumurtlama dönemi geldi geçicek ben hala kaynatıp da içiremedim. bugün kaynatayım bari geç kaldık ama, olsun:))
Bi zararı yokmuş aslında deneyebilirsiniz canım günde 3 kere içiyor daha yeni başladı 1 hafta oldu ama işe yarıyormuş inşallah bize de faydası olur takviye takviyedir
Çakşır; yurdumuzun güney (genellikle Hatay) bölgesinde bolca yetişmektedir. Bu bitkinin meyvelerini bölgede bolca yiyen keçi ve koyunlar; bol miktarda ikiz ve üçüz doğurmaktadır. Bunu gören Alman ve Amerikalı bilim adamları bu bitkinin bileşimini araştırmaktadır. Bölgede afrodizyak ve sperm artırıcı olarak kullanılmaktadır. Çakşır'ın köklerinden su buharı distilasyonu ile damıtılmış çakşır suyu elde edilmektedir.
Bilinen bir yan etkisi yoktur. Sperm artırıcı özelliği için minimum düzenli olarak 5 Litre tüketilmesi önerilir.
günde 5 litre miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
olur mu hiç yaw:))) Alemsın uhibbukem
bende güya bu ay bol bol havuç yedircektim ona ama nerdeeeeeeeeeeeeee:))
unuttum gitti :)
he yaa bence de denemekde fayda var :))
çakşır suyunda da belli bi zaman söz konusu mu hani şu kadar zaman içilcek falan ?
ayy bilemedim ne biliimm görmedin mi benimde gözler pörtledii
yani 5 litre iççek o kadar daha yok muuuu :)
ayy bilen biri tam anlatsa yaaa
ya da ben bi ara bunu da araştırıyım
5 LT diyorlar ama hemen sonuç alanda varmış açıkçası bizim daha 1 lt bitecek zaten günde 3 kere yarım çay bardağından az içiyor kısa sürede biter yani :)
canım toplamda 5 lt içildikten sonra yani 100 gün sonra falan sonuç alınıyormuş ama benim 2 arkadaşım ikinci aylarında sonucu aldılar viteanında dediği gibi takviye takviyedir iki ay sonra olmazsa bende hayıta başlamayı düşünüyorum
Çakşır Yaprağı Suyu ile doldurulmuş çay bardağını su ile tamamlayıp içiniz .Bu İşlemi günde aç karnına günde 3 defa yapınız.Kür halinde 45-60 gün devam edilmesi önderilir.Bilinen yan etkisi bulunmamaktadır.
internette buldum bunu :)
şimdi çay bardagına ne kadar çakşır konuyo ki üstü su ile tamamlanıyo :))
ay sanki yarın başlıcaam acelem neysee
cay bardağının 1/4 ü ne çakşır suyu kalanına su koyuyosun ve fondip :) eşine içir ama benimki günde bir kere içiyo onu da zorla içiyo bu ay gelmesin bebiş bi dahaki ay ağzından aşağıya boşaltıcam
Cidden son söylediğine sesli sesli güldüm yaa alemsin :)))
tadı çok mu kötü ondan mı içmiyo bi de bunun fiyatı ne kadar ?
Hazır suyu vardı bizimkiler 10 tl ye almışlar 1 ltsini pahalı değil yani :) İşe yaraması lazım çok övmüşler çünkü
Uhibbukecim cemrecm cok sagolun rahim filmi cok zor arkadaslar ama cektirmekte fayda var benim tek tupyum kapaliymis kizlar laparoskopi yapildi acildi cok sukur benimki herkezden zor gecti cunku kapali olan tupum vardi cektircek arkadaslar kendinizi kasmayin cok zor cok acio ama mecbur dayanilio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?