Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

benimki bi ton laf ediyor ama içiyor e mecburrrrrrrrrrrrrrrrrrr hahaaaa

benimki bi ton laf ediyor ama içiyor e mecburrrrrrrrrrrrrrrrrrr hahaaaa

Mecbur içecekler tatlım yaa biz bütün gün kafa patlatıp araştırma yapıyoruz bilgi alışverişi yapıyoruz okuyoruz buluyoruz gidip alıyoruz onlarda içsin artık bi zahmet

Çakşır; yurdumuzun güney (genellikle Hatay) bölgesinde bolca yetişmektedir. Bu bitkinin meyvelerini bölgede bolca yiyen keçi ve koyunlar; bol miktarda ikiz ve üçüz doğurmaktadır. Bunu gören Alman ve Amerikalı bilim adamları bu bitkinin bileşimini araştırmaktadır. Bölgede afrodizyak ve sperm artırıcı olarak kullanılmaktadır. Çakşır'ın köklerinden su buharı distilasyonu ile damıtılmış çakşır suyu elde edilmektedir.

Bilinen bir yan etkisi yoktur. Sperm artırıcı özelliği için minimum düzenli olarak 5 Litre tüketilmesi önerilir.

Evet bunu ben de okumuştum eşime de okuttum hatta o da güldü

bende güya bu ay bol bol havuç yedircektim ona ama nerdeeeeeeeeeeeeee:))
unuttum gitti :)

Bi zararı yokmuş aslında deneyebilirsiniz canım günde 3 kere içiyor daha yeni başladı 1 hafta oldu ama işe yarıyormuş inşallah bize de faydası olur takviye takviyedir

he yaa bence de denemekde fayda var :))
çakşır suyunda da belli bi zaman söz konusu mu hani şu kadar zaman içilcek falan ?

günde 5 litre miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bende güya bu ay bol bol havuç yedircektim ona ama nerdeeeeeeeeeeeeee:))
unuttum gitti :)

he yaa bence de denemekde fayda var :))
çakşır suyunda da belli bi zaman söz konusu mu hani şu kadar zaman içilcek falan ?

5 LT diyorlar ama hemen sonuç alanda varmış açıkçası bizim daha 1 lt bitecek zaten günde 3 kere yarım çay bardağından az içiyor kısa sürede biter yani :)

ayy bilemedim ne biliimm görmedin mi benimde gözler pörtledii

yani 5 litre iççek o kadar daha yok muuuu :)
ayy bilen biri tam anlatsa yaaa
ya da ben bi ara bunu da araştırıyım

canım toplamda 5 lt içildikten sonra yani 100 gün sonra falan sonuç alınıyormuş ama benim 2 arkadaşım ikinci aylarında sonucu aldılar viteanında dediği gibi takviye takviyedir iki ay sonra olmazsa bende hayıta başlamayı düşünüyorum

5 LT diyorlar ama hemen sonuç alanda varmış açıkçası bizim daha 1 lt bitecek zaten günde 3 kere yarım çay bardağından az içiyor kısa sürede biter yani :)

anladım hadi hayırlısı bakalım sen bu ay müjdeyi verirsen bi daha ki ay bende denerim

tamam bende bu ay adet olursam bi daha ki ay buna başlarım :))

Çakşır Yaprağı Suyu ile doldurulmuş çay bardağını su ile tamamlayıp içiniz .Bu İşlemi günde aç karnına günde 3 defa yapınız.Kür halinde 45-60 gün devam edilmesi önderilir.Bilinen yan etkisi bulunmamaktadır.

internette buldum bunu :)
şimdi çay bardagına ne kadar çakşır konuyo ki üstü su ile tamamlanıyo :))

ay sanki yarın başlıcaam acelem neysee

cay bardağının 1/4 ü ne çakşır suyu kalanına su koyuyosun ve fondip :) eşine içir ama benimki günde bir kere içiyo onu da zorla içiyo bu ay gelmesin bebiş bi dahaki ay ağzından aşağıya boşaltıcam

Cidden son söylediğine sesli sesli güldüm yaa alemsin :)))
tadı çok mu kötü ondan mı içmiyo bi de bunun fiyatı ne kadar ?

Cidden son söylediğine sesli sesli güldüm yaa alemsin :)))
tadı çok mu kötü ondan mı içmiyo bi de bunun fiyatı ne kadar ?

Hazır suyu vardı bizimkiler 10 tl ye almışlar 1 ltsini pahalı değil yani :) İşe yaraması lazım çok övmüşler çünkü

Hazır suyu vardı bizimkiler 10 tl ye almışlar 1 ltsini pahalı değil yani :) İşe yaraması lazım çok övmüşler çünkü

bence işe yarar yaa netten az bişey baktım daaaa kullanan herkes hamile :))
10 yıl sonra bunla hamile kalan varmış

Uhibbukecim cemrecm cok sagolun rahim filmi cok zor arkadaslar ama cektirmekte fayda var benim tek tupum kapaliymis kizlar laparoskopi yapildi acildi cok sukur benimki herkezden zor gecti cunku kapali olan tupum vardi cektircek arkadaslar kendinizi kasmayin cok zor cok acio ama mecbur dayanilio

Son düzenleme:

ayyyy o bugün mydü ben senin msj bu sabah gördüm yaa ondan yarın sanıyorduumm
geçmiş olsun özgeciiimmmmm
dediğin gibi zordur mutlaka ama için rahatlamıştır hem bak kapalı tüpünde varmış açıldı gerçekten büyük geçmiş olsun

laparoskopiden sonra hemen hamile kalanlar çok oluyomuş inşallah sende onlardan olursuuunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…