Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

İnşallah hayırlısı olur yaaa şuan bile ne eminim ne de çok mutlu kırk tilki var aklımdaaaa:18:

Temkinli olmak güzel.. Herşey bizim için.. Bende daha sevincimi yasamadim bile.. Carsamba ilk muayene...İnşallah herşey güzel olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güncelledim son bat ın olur inşallaah

Amiinnnnnnn inşallaaahh
çook çook teşekkür ederim içten dua ve güzel temennilerin için rabbim tez zamanda size de yaşatsın bu mutlulugu şaşnkınlıgı inşallaahhh yaaaaaaaaaaaaaaaa:)

kan testine yarın gidicem ama inan bende çok sabırsızım kendimi hiiç hamile gibii hissetmiyorum.... sanki bi an bişey olucak bi yalnışlık oldu hamile falan deglim gibi olcak gibi hissediyorum :)

Temkinli olmak güzel.. Herşey bizim için.. Bende daha sevincimi yasamadim bile.. Carsamba ilk muayene...İnşallah herşey güzel olur.

kan testi yaptırmış mıydın ?
neden sevincini hiç yaşamadım anlamadım ?

kan testi yaptırmış mıydın ?
neden sevincini hiç yaşamadım anlamadım ?

Kan testi ile öğrendim.. Ama henüz Dr.a gitmedim. Bundan önce ki gebeligimde 9 haftalık kürtaj olma durumunda kalmistim. Kalbi durmuştu.. Şuan o yüzden sevincimi yasayamiyorum. Rabbim ne verirse hayirlisini versin. Ona emanetiz İ ne derse öyle olur tabi. Daha kimseye söylemedim bile ayni şeyi yasarsam diye. Hayirlisi...

Hayirli olsun canm Rabbim kucagina almmayi nasip etsin ins.
. Var tabi ya cikmis belli masallah cok sevindim Rabbim herkese bu duygu tatdirsin bizde 4 aylik olduk cinsiyetlerini ogrendik bi kizim bi oglum olcak ins.... bayadir yazamiyodum hamilelim Kotu gecti baya 5 kilo verdim ins.
Cok rahat hamilelik gecirirsin......

Uhibbuke hayirlisi olsun coookkk sevindim allah kucagina almayida nasip etsin kan testi ne zmn yptrcksn

Sağol canım amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama demek ki kafayı rahatlamak çok önemliymiş boşuna demiyorlar stres yapmayın hormonlar etkileniyor diye Testini de gördüm gayet açıkça belli yani canım hamileliğinde rahat olur inşallah ve doya doya tadını çıkartırsın :))
Korkma inşallah hiçbir şey olmayacak bizimde sınavımız buymuş Rabbim sağlıkla nasip etsin size o pıtırcığı :))

Eşine söyledin mi çok merak ettim yaaa

anladım rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin bende bundan önce 6 haftalık düşük yaşadım ve kürtaj oldum...hayırlısı rabbim dayanma gücü veriyo aynı şeyleri ikimizde yaşamayız inşallah tekrar....

bende dayanabilirsem bi müddet söylemicem en azından bi 8 9 haftalık olsun diyorum hayırlısı bakalım...

aminn inşallah çok teşekkür ederim :)
rabbim bekleyen isteyen herkese yaşatsın bu mutlulugu inşallah yaaaaaa
ne güzel yaaa iki sevincide aynı anda yaşıcan ilk hamilelikti dimi seninde ?
şimdi nasıl hamileliğin biraz daha iyi misn ?

Uhibbuke hayirlisi olsun coookkk sevindim allah kucagina almayida nasip etsin kan testi ne zmn yptrcksn

aminnn inşallaahh rabbim tez zamanda size de nasip etsin yaaa
yarın yaptırcam inşallaaahhh :)

evet rahat olmak önemli ama kafamdan atıcam diye kendini şartlandırdın mı hiç atamıyorsun daha da düşünüp duruyorsun...ben geçen ay dibe vurdum sanırım bu aya tamamen olmıcak gözüyle baktım ve doktora gidiicem diye de kafaya koymuştum ama herşeye ragmen rabbim ikram etti yaaa :))

inşallah tez zamanda rabbim size de nasip edecek hep birlikte sevinecez yaaa:)

evet söyledim sürekli inanmıyorum deyip sarıldı durduuu :)))))
sonra şükür secdesi yaptı

Canim yav sende buay için hic umut yok mu..

umut hep var canım benim de Allah sonuçta belli olmuyo ama yani belirtilerime göre reglim gelecek gibi zaten ben bu ayı sildim kafamdan olursa da artık sürpriz olur ama geç yumurtlamam olmuş olabilir bu ay şüpheliyim belirtim vardı çünkü ama kesinliği yok tutarsa o tutar tutmazsa da bugün yarın olucam bakalım hayırlısı ya artık

bence belirtilere hiiççç takılmaaa geçen ay kesin hamile belirtilerim vardı olmadı bu aysa hiç bişey yok ama pozitif...bence hormonlar çoook etkiliyor tamamen herşey nasip yaaa

sen sadece rabbim hayırlı zamanda vsaglıklı bi şekilde nasip et diye dua et inşallah verirs müjdeyi sendee

Evet canm ilk hamileligim cok istiyodum 1 bucuk yil bekledik Rabbim sabrin sonunda 2 sevinc yasaati elhamdulilallah 1 haftadir yemek yemeye basladim canm 2 bucuk ay tosy.yedim.sadece bugunume sukur biraz daha iyiyi
Gurbette olunca bide daha bi zor geciyo

*mms_01.............3 Haziran..........23 yaşında / / Psikolojik Danışman / 2 aydır ikinci bebeğini bekliyor(İstanbul)

*okyonus..................5 Haziran

*eses07....................6 Haziran

*buse4545................6 Haziran

*bebissizgobus...........7 Haziran

*şeker pembe...........8 Haziran...........27 yaşında / 2. bebegini bekliyor

*pamukprenses187....13 Haziran

*laleaslan..................15 Haziran..........25 yaşında / 2 yıllık evli / 13 aydır ilk bebeğini bekliyor(İstanbul)

*WaysOfMom............18 Haziran...........26 Yaşında / 1,5 yıllık evli /ilk bebeğini bekliyor

*eylulcilek..................20 Haziran.........23 yaşında / 22 aylık evli / Ev hanımı / ilk bebeğini bekliyor

*ozgekuaforr............21 Haziran

*FtmGn.....................22 Haziran..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)

*zahidem70..............22 Haziran..........26 yaşında / 3 yıllık evli / 2 yıldır ilk bebeğini bekliyor

arkadaşlarrrr bat güncellemek isteyen var mııııııııııııııııı

benimde temmuzda bir yıl olucaktı hamdolsun rabbim daha fazla bekletmedi...
inşallah bekleyen isteyen herkesede rabbim nasip etsin..

bende gurbetteyim...gurbetin zorlugu zaten var hele böyle hassas dönemde artıyodur eminim inşallah bundan sonrasında çok rahat gecirirsin isim düşündünüz mü :))
ne heyecanlı yaa hem kızın hem oglun olucaaak :))

Maşallah ya size mutluluğunuz hiç bozulmasın hep böyle mutlu olun inşallah o da havalara uçmuştur ne güzel
Bende geçen hafta rahim filmi çektirdim bişey çıkmadı çok şükür ama rahim filminden sonra biraz bende saldım sanırım ovü testlerini geç yaptım neyseki yakaladım ama bi rahatlama var yani belkide geçen hafta izne çıktığım için geldi bu rahatlık

Bnm daha adetim gelmedi gebelik testim negatif yrn kan testi yaptrcam canim

ayyyyyy teşekkür ederim yaa amin inşallaahhh rabbim hepimizin mutlulugunu daim etsin inşallaaahhhh

eşimde çok şaşkın hani yumurtlamamıştın bu ay kesin olmıcak diyodun falan diyoooo

ohh ohh ne güzel izne de çıkmışsın rahat olmak daha iyi cidden beklenti içinde olmazsan hayalkırıklıgıda olmuyo :)

dedim ya ben bu ayı başlamadan kafamdan çıkarmıştım sonra adetim 3 gün gecti acaba dedim ama testler negatifti sonra lekelend aha dedim adet oldum ve inan gecen ay ki gibi üzülmedim "demekki hayırlı zaman bu ay da degilmiş" dedim...sonra adet devam etmeynce sonuç buuu

Hayirlisi inşallah... Bende silmistim supriz oldu. Sende inşallah bu suprizi yasarsin...

ayy ewet cnm yaaa çok imrendimm valla ama inanıyorum birgün bizde vereceğiz müjdeyi gör bak

bende inanıyorummmmmm tez zamanda hamileyim diye haykıracaksınızzzzzz:)))

Bnm daha adetim gelmedi gebelik testim negatif yrn kan testi yaptrcam canim

3 gün geçmiş bat ı sanırım bence stres yapma benide ilk gecti butün testler negatifti 3 gün sonra lekendim de hatta bi hafta sonra çıktı testte o da bayaga silik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…