- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
yaa kızlar ben bu ay çokla az arası bişi adet oldum ama adet oldum eminim hatta çok sancılı geçmişti nese kan gelmeyen 3.günü ölesine ovl.testi yaptım çift çizgi çıktı bu ne şimdi ben adetimin 3.günümü yumurtluorum yani böle bişi olabilirmi yaaa
Canim arkadasim vaarsa bebis cikar artik testte. Alip hemen yapiver sabahi bekleme. Benim batim 14 temmuz canimmmevettttttt sayfa 613 den başlayıp toplaaammmm 64 sayfa okuduummmmm
müjdeyi alan sevinen arkadaşları tebrik ederim tekrardaann:)
batları yaklaşanlarda inşallah hayırlı haberi alırlarrrr:)
veee son olarak listeyi bi güncelleyeyim diyorum bat güncellemek isteyen varsa söylesiin
cemrecinar naptın bat geçtiiiiiiii
Saglik ocaginda seninle ilgili olan ebeyle gorusuosun zaten canim benim :) doktorla isin olmuo..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnmmmm hosgeldin buralar neselendi yine neguzel hersayfayi okumussn ve ttek tek cvplamissin bn kndi adima teskkur ediyorm cnm ins hamilesindir hayirlisi ins bu arada mezun olmana sevindim bide kandil gecesi olmadi bizm esimde istedi sonraki gun oldu zatn her ay oldugu gibi sik sik deneme olmadi iki uc gune bir uc kere oldu bilmiyorm kafam cok karisik cok mutsuzm kimseye deedimi anlatamiyorm bi allahin kuluna burasida olmasa kafayi yerim heralde
yeni hamişlerimizi canı gonulden tebrik ediyorum.Allah saglıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin inş.
uhibbike yeni batım 14 temmuz canım ekleyiver :)
Sagol canim darisi basina insaallah bu arada sende mezun olmusunn hayirli olsun
herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
kızlar çok tuhaf ama bu sabah test yaptım ve silik çizgi çıktı sanırım hamileyim yani sanırım diyorum emin olamıyorum çünküüüü ayy çok tuhaf yaaaaa :))))
malesef canım ben kırmızı kartı gördüm yeni bat 9 temmuz ama malesef umut sıfır tam yumurtlama günlerindeyim ama benim zeki kocam denize güneş kremsiz gitmiş ve malesef yanmış yaklaşma malesef yok kısmet ağustosa artık:)
cnm acilde yapmıolar bende gitmiştim yapmadılar maleseff
Enaaaaam Uhi :) Sonunda döndün mü :)
Eheheh tahmin ediyorum canımcım.
Olsun keyifli bir tatil yapmışsın ve tekrar bizimlesin
ii ol canım hoşgeldin
Oleeeyyyyy :) cepten yaziyorum cok smiley yapamiyorum ama cok sevindim inan canim yaaaa hqrika bi haber masaalllaahhhh Allah tamamina erdirsiiiinnnn:)))))
Herkese günaydınnn :) Musmutlu bir haftamız olsun inşallah ..
Günaydın kızlarrrrrr hayırlı ve çokkkkkkk mutlu bir hafta olsun hepimiz için öpüldünüz
öncelikle tebrik ederim canım. mezun olmuşsun
o meraklı melahatlere "yoo biz bebek düşünmüyoruz şimdilik. bebek yapıp da eve mi kitleneyim." dersen daha beter dumur oluyorlar haberin olsun
tatlım allah sana da tattırsın. ctesi günü de dr randevum var kesemizin büyümesine bakıcak. Allah'ım kısmet ederse bebişimizi de görürüz belki.
bence de bekle ve hiç stres yapma rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallahGünaydın kızlar güzel mutlu haftalar dilerim hepinize.benimde bugün karın agrarim var biraz bugün 7 gün oldu günüm geceli 2 gün ince test yaptm negatif beklicem bakalım biraz daha
çoookkkk teşekkür ederim cemreciimmm :))))
biliyorum sevindiğini arkadaşım inan ben şuan o kadar tuhafım ki hamile gibi hissetmyorum şaka gibi inanamıyorum sanırım halaaa
kızlar çok tuhaf ama bu sabah test yaptım ve silik çizgi çıktı sanırım hamileyim yani sanırım diyorum emin olamıyorum çünküüüü ayy çok tuhaf yaaaaa :))))
oleeeyyyyy :) cepten yaziyorum cok smiley yapamiyorum ama cok sevindim inan canim yaaaa hqrika bi haber masaalllaahhhh allah tamamina erdirsiiiinnnn:)))))
Uhibbukeciimm, evet büyüdük yaa inşallah cinsiyetimizi öğrenmeye az kaldıiyi gidiyor diyeyim amaaa annesini arda zorlamıyor değil :) hamile kaldıktan sonra hayatın tadı kaçıyor gibi sanki, yani yemenden gezmenden keyif alamıyorsun halsizlik bulantı. . Ama onu düşününce hamdolsun Rabbime diyorum
Kan testine yetisemedim 9.30da sonmus geç kaldim dönerken eczaneden test aldim ve sonuç negatif
Kızlar merhaba adet günüm 1 hafta geçti biraz karin ağrısı ve krem rengi akıntı var hamilelik olabilirmi sizce test negatif çıktığı için Jan testini cesaret edemiyorum birkaç gün sonra yaptrcam benle ayni durumda olan varmiii
yaa kızlar ben bu ay çokla az arası bişi adet oldum ama adet oldum eminim hatta çok sancılı geçmişti nese kan gelmeyen 3.günü ölesine ovl.testi yaptım çift çizgi çıktı bu ne şimdi ben adetimin 3.günümü yumurtluorum yani böle bişi olabilirmi yaaa
Canim arkadasim vaarsa bebis cikar artik testte. Alip hemen yapiver sabahi bekleme. Benim batim 14 temmuz canimmm
ayrica mezun olmussun tebriklerrr
kızzz gerçek mi ayyyyy çok mutlu oldummmmm
Bi dakka bi dakka ben kaçırdım noluyo
Hamile misin Uhiiiii
Hadi inşallah bebeğimmmm
Kaç gün geçti adetin?
ay canım çok sevindim darısı başımıza
kızzz gerçek mi ayyyyy çok mutlu oldummmmm
bilmiyorum yaaaa ama sanırım öyleeee ayyyyyyyyyyyyyy şaka gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bugün 8.gün işte geçen pazartesi olmam gerekiyodu perşembe lekelendim adet oldum sandım ama sökülmedim :))))
amin inşallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbim herkese nasip etsin yaaaaa
bende çok mutlu oldum ama inanamıyorum halaaaa şaka mı buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Günaydıınnnn:)))
Evet güzel bi hafta olsun inşallaaaahh
Günaydıın :)
inşallahh yaa musmutlu huzurlu bi afta oluuurrrrrr
teşekkür ederim mezun olmama bende cok sevindim acayp rahatladım yaaa :)
evet o dediğini desem donar kalırlardı heralde
sanırım bende hamileyim bu sabah test yaptım ve silik çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bence de bekle ve hiç stres yapma rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?