Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ozgem gebelik testi yapsana belki ustune gormusundur.

Canim arkadasim vaarsa bebis cikar artik testte. Alip hemen yapiver sabahi bekleme. Benim batim 14 temmuz canimmm
ayrica mezun olmussun tebriklerrr

herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

kızlar çok tuhaf ama bu sabah test yaptım ve silik çizgi çıktı sanırım hamileyim yani sanırım diyorum emin olamıyorum çünküüüü ayy çok tuhaf yaaaaa :))))

Saglik ocaginda seninle ilgili olan ebeyle gorusuosun zaten canim benim :) doktorla isin olmuo..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimle ilgilenmesi gereken ebe kim onu bile bilmyorum hem eşimde benimle gelmek istiyor yarın gidicem işte hayırlısı bakalım :)

Rica ederim canım yaa ben yokkende topigimde oldıgınız için ben teşekkür ederiimm
bence hiiçç kafana takma bu ay beni biliyosunuz ovu da pozitifi görmedim üstüne çalışa bile olmadı adete 10 gün kala çalışmaları bile bırakmıştık bence tamamen nasip yaaa:)

yeni hamişlerimizi canı gonulden tebrik ediyorum.Allah saglıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin inş.

uhibbike yeni batım 14 temmuz canım ekleyiver :)

güncelledim inşallaaah son bat ın olurr

Sagol canim darisi basina insaallah bu arada sende mezun olmusunn hayirli olsun

teşekkür ederim hem mezun oldum hem de sanırım hamileyim

kızlar çok tuhaf ama bu sabah test yaptım ve silik çizgi çıktı sanırım hamileyim yani sanırım diyorum emin olamıyorum çünküüüü ayy çok tuhaf yaaaaa :))))

Oleeeyyyyy :) cepten yaziyorum cok smiley yapamiyorum ama cok sevindim inan canim yaaaa hqrika bi haber masaalllaahhhh Allah tamamina erdirsiiiinnnn:)))))

bat ını güncelledim inşallah son bat ın olur
ve hç ümitsiz olma nasip olduktan sonra bir iki ilişki ile bile olur:)

cnm acilde yapmıolar bende gitmiştim yapmadılar maleseff

zaten bugün gitmicem yarına inşallaah

Enaaaaam Uhi :) Sonunda döndün mü :)

deriniimmmm döndüm ben yaaaaaaaaa

Eheheh tahmin ediyorum canımcım.
Olsun keyifli bir tatil yapmışsın ve tekrar bizimlesin

evet güzel bi tatildi yaaa bomba gibi döndüm :))

ii ol canım hoşgeldin

hoşbuldum özgeciimmm nasılsııınn:)

Oleeeyyyyy :) cepten yaziyorum cok smiley yapamiyorum ama cok sevindim inan canim yaaaa hqrika bi haber masaalllaahhhh Allah tamamina erdirsiiiinnnn:)))))

çoookkkk teşekkür ederim cemreciimmm :))))
biliyorum sevindiğini arkadaşım inan ben şuan o kadar tuhafım ki hamile gibi hissetmyorum şaka gibi inanamıyorum sanırım halaaa

Herkese günaydınnn :) Musmutlu bir haftamız olsun inşallah ..

Günaydıınnnn:)))
Evet güzel bi hafta olsun inşallaaaahh

Günaydın kızlarrrrrr hayırlı ve çokkkkkkk mutlu bir hafta olsun hepimiz için öpüldünüz

Günaydıın :)
inşallahh yaa musmutlu huzurlu bi afta oluuurrrrrr

öncelikle tebrik ederim canım. mezun olmuşsun

o meraklı melahatlere "yoo biz bebek düşünmüyoruz şimdilik. bebek yapıp da eve mi kitleneyim." dersen daha beter dumur oluyorlar haberin olsun

teşekkür ederim mezun olmama bende cok sevindim acayp rahatladım yaaa :)
evet o dediğini desem donar kalırlardı heralde

tatlım allah sana da tattırsın. ctesi günü de dr randevum var kesemizin büyümesine bakıcak. Allah'ım kısmet ederse bebişimizi de görürüz belki.

sanırım bende hamileyim bu sabah test yaptım ve silik çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bence de bekle ve hiç stres yapma rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah

oleeeyyyyy :) cepten yaziyorum cok smiley yapamiyorum ama cok sevindim inan canim yaaaa hqrika bi haber masaalllaahhhh allah tamamina erdirsiiiinnnn:)))))

kızzz gerçek mi ayyyyy çok mutlu oldummmmm

Rabbim saglıcaklaa kucagına almayıda nasip etsin o zaman tüm bu süreç unutulup gidiceeeekk inşalaah:))
özletme kendini sık sık ugra arkadaşım

Kan testine yetisemedim 9.30da sonmus geç kaldim dönerken eczaneden test aldim ve sonuç negatif

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence erken gebelik testi ya da kesin sonuç için kan yaptır...
ama ben kanda negatif çıksa bile kırmızıyı görene kadar umudun devam etmesinden yanayım hayırlısı olsun senin çin inşallah

hiiçç korkma kan testi yaptır...en kötü karar kararsızlıktan iyidir bu belirsizlik sende daha çok stres yapar ve adet olucaksan boşuna onu da geciktirir her türlü zarar stres yani...

üstüne görüyo olabilir misin özgecim ?
aynı gün adet olduk sanırım benim o gün 2 kere lekenmem oldu sökülücem sandım devamı gelmedi...

du bi netten bakıyım adette yumurtlama olurmu?

Canim arkadasim vaarsa bebis cikar artik testte. Alip hemen yapiver sabahi bekleme. Benim batim 14 temmuz canimmm
ayrica mezun olmussun tebriklerrr

teşekkür ederim bu aralar hayırlı haberleri peşpeşe alıyorum yaaa rabbim bozmasın inşallaaaahhhhhh

Bi dakka bi dakka ben kaçırdım noluyo
Hamile misin Uhiiiii

bilmiyorum yaaaa ama sanırım öyleeee ayyyyyyyyyyyyyy şaka gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Hadi inşallah bebeğimmmm
Kaç gün geçti adetin?

bugün 8.gün işte geçen pazartesi olmam gerekiyodu perşembe lekelendim adet oldum sandım ama sökülmedim :))))

ay canım çok sevindim darısı başımıza

amin inşallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbim herkese nasip etsin yaaaaa

kızzz gerçek mi ayyyyy çok mutlu oldummmmm

bende çok mutlu oldum ama inanamıyorum halaaaa şaka mı buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ŞAKA DEĞİL ÇIKSINDA SİLİK ÇIKSIN OLEYYYY :118:

uhibbuke kıyamam sana çok şükür rabbime çok sevindim yemin ederimki çok sevindim hemen kan testi yaptır allahım ne büyüksün yaa bitti çektiğin çileler ayy yemin ederim çok mutlu oldum gözün binlerce kez aydın olsun bitanemm

ciddi misin kız inanmıyorum ya hayırlı olsun canım benim çok sevindim hem de çalışma yapmadık demiştin sen dimi ay süper bir haber canım cidden çok sevindim demek ki çıkmayan candan ümit kesilmezmiş bi de regl oldum demiştin hay Allah :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…