Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ozgem gebelik testi yapsana belki ustune gormusundur.

yok kuzum yaa gebe deilim aynı günümde oldum gayet bol ama arada duran yoğun kanamayla adet oldum üstelik çok şiddetli adet ağrısı çektim biliosun rahim filmi çektirdim dengesizlik ondan olmuştur sadece benim merak ettiğim galiba ben adet zamanı yumurtluorum ya adetliykende ilişkiye girilmezki çok günah yaaa

iiyim kuzum hamile haberini aldım daha ii oldum

Oleeeyyyyy :) cepten yaziyorum cok smiley yapamiyorum ama cok sevindim inan canim yaaaa hqrika bi haber masaalllaahhhh Allah tamamina erdirsiiiinnnn:)))))

cemrem yaaa şaka gibi kendime gelemiyorummmmmmm
rabbim sana da yaşatsın bu şaşkınlıgııııııııı inşallaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ŞAKA DEĞİL ÇIKSINDA SİLİK ÇIKSIN OLEYYYY :118:

inanamıyorum ki halaaa silik çizgiye ovu da o kadar alıştım kiii şimdi dönüp dönüp bakıyorum :)))))

özgem yaaaaaaaaaa inan çok tuhafımmmmmmmm çoook çoookk teşekkür ederim en az benim kadar sevindigini biliyorum inşallaaahhh tez zamanda sende yaşarsın bunu da sevincimiz tam olur bitaneeemmmmmm

gerçekten öyleeee çalışma yapmadık hatta hiç özenmedim bu ay çünkü ovu da pozitif görmedim üstüne köyde bi dünya iş yaptım koştum atladım çünkü emindim hamile olmıcagımaaa tuhaf yaaaaaaaaaaa :))
rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallaahh

hamileler çoğaldıkça bizlere de umut oluyo gerçekten olmayacak gibi düşüncelere kapılabiliyoruz zaman zaman ama Allah işte nasip ettiyse geliyo her şekilde bizlere sağlıklı ve hayırlısıyla nasip etsin inşallah uhibbuke canım sen geç yumurtlamışsın demek ki :))))))) kaçıncı gün bırakmıştın ovüyü canım?

belirti var mı kasıklarda batmalar regl sancısı ya da başka bişey??

yok bitanem yaa ben gayet adet oldum lekelenme falan deildi adet olduğuma çok eminim sadece ogün çift çizgiyi görmek kafamı bulandırdı üstelik eşimin zoruyla dün beraber olduk leke tarzındageliodu ama ilişkiden sora biraz yoğun geldi çok kötü oldum allah affetsin beni kendimi çok kötü hissediyorum yaaa çok günah yaa

iiyim kuzum hamile haberini aldım daha ii oldum

saollll canım yaaaaaa sizin haberlerinizi aldıgımızda çok daha iyi olucazzzz inşallaahh

ovu testini 23 ya da 24 .gün falandı sanırım bıraktım zaten adetime 10 gün kalmıştı bırakıktan sonra bi kere ilişki oldu öylesine...sonra zaten tatile gittim hiiçç bi ilişki falan olmadı :)
cidden tamamen nasipppp başka bişey degil

belirti var mı kasıklarda batmalar regl sancısı ya da başka bişey??

hiiiiiiiiiiiççççççççççç bişey yok tuhaf olanda buuu :)))

rahim filminden iyice dengen karıştı sanırım
ama yine adet olduguna eminsen birlikte olmayın canım sonuçta haram ve Allahın yasak kıdıgından hayır gelmez ki

öyle valla nasip kısmet herşey bazısı korunuyo ama kalıyo kimisi de çalışıyo çalışıyo ama olmuyo işte herşey nasip kısmet canım benim Allah sağlıkla devamını sağlasın inşallah testin resmini koysana çok heyecanlı

ewet canım bende öle düşünüyorum ama adet günü yumurtluosam benim çağrem ne yaaa ozamn ne olcak çok morelim bozuk

Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah demek ki çok üstüne düşmeyincede oluyormuş canlı kanıtı sensin işte Zamanı geldi ve oldu çok şükür canım çok sevindim herkese seviniyordun bak sıra sana da gelmiş ne mutlu sana

İnşallah Rabbim devamini getirir. Hayirli olur...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim yav sende buay için hic umut yok mu..

Arkadaşlar bi gün buraya hamile oldugumu yazacagım hiç inandırıcı gelmıyodu ama şuan sanırım yani hala inanamasamda hamileyim :))

Herkes gibi size kafanızdan atın rahat bırakınca oluyo demicem çünkü bunun ne kadar zor oldugunu bende iyi kimse bilemez zira bi ay sonra tam bi sene olcaktı bekleyeli...İnsanın elinde degil ve düşünmeden edemiyor....

ama teslimyet şart....geçen ay nasıl hayallere dalıp nasıl dibe vurdugumu burda sizinle paylaştım sonra bu ay herşeyi öylesine saldım kiiii ovu testi yapıyordum 14.gün başladım 10 gün yaptım bi türlü pozitif olmadı hatta bazı testler bulanık bozuk çıktı....incir yiyordum onu bile unuttum 5 aydır kullandıgım folik asiti bile bu ay bırakmıştım unutuyodum içmeyi....

zaten bu ay yumurtlamadım diye ilişkiden sonra öle uzun uzunda yatamadım...ve hatta 3 günde bi falan oldu ki son 10 gün zaten hiç ilişki olmadı...
tatilde dag tepe gezdim koştum atladım...temizlik yapıp alı bile yıkadım....

geçen ayy gögüslerm çok hassastı sancım vardı...
bu ay adetim geceli bi hafta oldu ne sancı ne hassaslık hiiiiççççç bişey yok sıfır belirtisizim yani belki de ondan inanamıyorum....

Bunca şeye ragmen rabbim bu ay bunu bana nasip ettiyse hakkaten tam teslimiyet lazım....

Biraz uzun oldu biliyorum ama her anımda yanımda olan sizlere hem çok teşekkür ediyorummmm hem de tez zamanda rabbim size de yaşatsın diye dua ediyorum.....

Umudumuz hep daim olsun inşallaaahh

ewet canım bende öle düşünüyorum ama adet günü yumurtluosam benim çağrem ne yaaa ozamn ne olcak çok morelim bozuk

tıppı olarak açıklaması nedir blmiyorum özgecim ama rabbimi emrine itaat edersen inşallah pişman olmazsın arkadaşım...senin teslimiyetin çok güçlü maşallah mükafatında büyük olur umarım

aminnn inşallah rabbim tez zamanda size de nasip etsin yaaaaaaaa
aynen öyle zamanı şimdiymiş demekkiiii :))
Bende hamileyim yazacagım diye düşünmek hayal gibiydiii :)

Bu arada senin bat ı güncelleyelim mi yazmamışıszda

İnşallah Rabbim devamini getirir. Hayirli olur...

İnşallah hayırlısı olur yaaa şuan bile ne eminim ne de çok mutlu kırk tilki var aklımdaaaa:18:

Caniiimmmmm hamis misinn sennnn :) coook ama coook sevindimm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins canim benimm...Rabbim nasip ettikten snra bir iki iliskiyle bile oluo yeter ki zamani gelsin demistim ben sana hamile kaldigimi ogrendigimde hatirlio musun?bak senin de ayni oldu..Rabbim ol dedi ve oldu..arkadaslar sakin ama sakin dilinizden duayi ve kalbinizden Allah inancini bi an olsun birakmayin..O herseyin en dogru zamanini bilirr..uhibbukem tekrardan tebrikler canimmm...benim topigimin ilk ziyaretcisi :)

çoookk teşekkür ederimmmmmmmmmmmm :)))
evet dün gibi hatrlıyorum mart ortası ve umudum tamamen nisana kaldı diye foruma üye olup senin konuna girmiştim bak nisan mayıs derken haziranda nasip oldu :)

ve haklsın bi iki ilişki ile bile oluyormuşş inşallah saglıklı bi şekilde devamı gelir onu dşünüyorum şuaaann :)

Benim bat 5 temmuz canım söylemeyi unuttum sanırım :44:
Hayalin çok şükür gerçek oldu Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mutluluğunu çok iyi tahmin edebiliyorum Allahım bozmasın inşallah hep daim olsun çok ama çok sevindim gerçekten. Bi kan tahlili yaptır istersen canım 1 saate çıkar zaten emin olmuş olursun hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…