Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

kızlar bizler de birgün böyle heyecanlar yaşayacak mıyız ne güzel şeyler Allah ım çok sabırsızım hemen olsun istiyorum bende yaaaaaaaaa çok şey mi istiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Uhibbuke inş sen hamilesindir kendimin kadar sevinmiş olcam Canim insallh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

cnm üzülme diyemem ama kısmetten ötesi yoktur bi daha ki aya inşallah

canım aaaaaaaaaaaaaa şok oldum çizgi görmemişmiydin sen testte sabah öyle bişey okudum sanki ben kesin gözüyle bakmıştım ama sen benim sana yazdığımı dikkate al bundan sonra olur mu batını yumuna göre hesapla senin dr seni yanlış bilgilendirmiş ve sen büyük bir umutla gittin kan testine aslında gününe var canım benim yanlış anlama ne olur ama sadece buna göre hesap yapman için uyarmak istedim seni.çok üzüldüm çünkü sen çok istekliydin ve kesin gözüyle bakıyodun bi kere bana da böyle olmuştu kendini suçlama sakın tmm ALLAH hayırlısıyla versin tez zamanda inşallah..

canım ağlamana gerek yok ki... çok gördük negatifleri. pozitifi 1 sene de yakaladım ben. sen sağlıklısın eşin sağlıklı. şimdi bu ay hiç bişey düşünmeden yine çalışma periyoduna döneceksin...

bir dahaki aya bekliyoruz hayırlı haberleri.

Uhibbuke inş sen hamilesindir kendinin kadar sevinmiş olcam Canim insallh

Belirtilerin nelerdir bende yaptrcm test korkuyorum 8 gün oldu bwnimde

kızlar bizler de birgün böyle heyecanlar yaşayacak mıyız ne güzel şeyler Allah ım çok sabırsızım hemen olsun istiyorum bende yaaaaaaaaa çok şey mi istiyorum

yaşayacaksınız elbette. diyorum ya, ben bir sene buradaki mutlulukları paylaşarak geldim bugüne. 2 ay önce çok kasmıştım kendimi. geçen ay dedim takmıycam, çok da düşünmedim. idrarda da çok geç yakaladım zaten çizgiye benzer bişey :), kan testiyle doğrulayabildik.

sıkıntı yok çalışmalara hız kesmeden devam

Belirtilerin nelerdir bende yaptrcm test korkuyorum 8 gün oldu bwnimde

Canim hamile değilim adet görmemek bulanti hamilelerde ne ararsan istee hepsi vardi durup durup agliyordum bilee

Kıyamam yavrum ya.
Dik dur lüften ağlama. Demek ki hayırlı zaman değilmiş.

Canim hamile değilim adet görmemek bulanti hamilelerde ne ararsan istee hepsi vardi durup durup agliyordum bilee

henüz 3.denemen bu bişey değil ben 8.ayımda elde ettim ilk meleğimi ama şimdi sana böyle söylüyorum ya bi de kendime anlatabilsem bunu pöffffffffffff dimi kız didoş

Çok sulugozum ben ondan :) kismet Canim ya ne desem bos çok alismamak lazimmis..
Çok çok silik çizgi fotoyu atmistim buraya da kizmadim sana ayrıca ndn kizayim dediğinde hakliysan adetim bugün gelmeli dimi 11 inde yumurtladim ben tekrar hesapla bakalim smdi :)

25 i olarak hesaplıyorum canım yum gününü sayma yarın senin bat büyük ihtimal olursun neyse sen üzülme boşver şimdi hemen reglin gelsin ve yeni çalışmalara başla temmuzda inşallah pozitifleri görmek bizlerede nasip olur..

Cnm hayirlisi olsun ins onumuzdeki ay verirsin haberi kismet degilmis demkki ama gun gecince insan umutlaniyo nedesek bos kismetten oteye yol yok derler ya aynen oyle

Anlamadim bn nasil yani aslinda adetin gecikmedimi senin sen nasil hesapladin onunkini

Bu uhi nerde ya heralde haberi alinca kocasiyla kutluyolar haberi sanirim unttu bizi

sen de benim sıra sana geliyo didem kaç gün var bata gelmeyesice

tam tamına 10 gün var daha geçer mi :) bugün çalışma yapsam diyorum bnmde bugün akıntım başladı yine Yine mi yumurtluyorum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…