- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
kizlar simdi geldim eve sonuç kocaman bir negatif vücudum bunyem bana oyun oynuyor yolda gelirken agladim oysaki anlamadan hamile olduğuma alismisim öyle hissetmisim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar simdi geldim eve sonuç kocaman bir negatif vücudum bunyem bana oyun oynuyor yolda gelirken agladim oysaki anlamadan hamile olduğuma alismisim öyle hissetmisim..
Kizlar simdi geldim eve sonuç kocaman bir negatif vücudum bunyem bana oyun oynuyor yolda gelirken agladim oysaki anlamadan hamile olduğuma alismisim öyle hissetmisim..
Uhibbuke inş sen hamilesindir kendinin kadar sevinmiş olcam Canim insallh
kızlar bizler de birgün böyle heyecanlar yaşayacak mıyız ne güzel şeyler Allah ım çok sabırsızım hemen olsun istiyorum bende yaaaaaaaaa çok şey mi istiyorum
kızlar bizler de birgün böyle heyecanlar yaşayacak mıyız ne güzel şeyler allah ım çok sabırsızım hemen olsun istiyorum bende yaaaaaaaaa çok şey mi istiyorum
Belirtilerin nelerdir bende yaptrcm test korkuyorum 8 gün oldu bwnimde
Belirtilerin nelerdir bende yaptrcm test korkuyorum 8 gün oldu bwnimde
Canim hamile değilim adet görmemek bulanti hamilelerde ne ararsan istee hepsi vardi durup durup agliyordum bilee
Çok sulugozum ben ondan :) kismet Canim ya ne desem bos çok alismamak lazimmis..canım ağlamana gerek yok ki... çok gördük negatifleri. pozitifi 1 sene de yakaladım ben. sen sağlıklısın eşin sağlıklı. şimdi bu ay hiç bişey düşünmeden yine çalışma periyoduna döneceksin...
bir dahaki aya bekliyoruz hayırlı haberleri.
Çok çok silik çizgi fotoyu atmistim buraya da kizmadim sana ayrıca ndn kizayim dediğinde hakliysan adetim bugün gelmeli dimi 11 inde yumurtladim ben tekrar hesapla bakalim smdi :)canım aaaaaaaaaaaaaa şok oldum çizgi görmemişmiydin sen testte sabah öyle bişey okudum sanki ben kesin gözüyle bakmıştım ama sen benim sana yazdığımı dikkate al bundan sonra olur mu batını yumuna göre hesapla senin dr seni yanlış bilgilendirmiş ve sen büyük bir umutla gittin kan testine aslında gününe var canım benim yanlış anlama ne olur ama sadece buna göre hesap yapman için uyarmak istedim seni.çok üzüldüm çünkü sen çok istekliydin ve kesin gözüyle bakıyodun bi kere bana da böyle olmuştu kendini suçlama sakın tmm ALLAH hayırlısıyla versin tez zamanda inşallah..
Çok sulugozum ben ondan :) kismet Canim ya ne desem bos çok alismamak lazimmis..
Çok çok silik çizgi fotoyu atmistim buraya da kizmadim sana ayrıca ndn kizayim dediğinde hakliysan adetim bugün gelmeli dimi 11 inde yumurtladim ben tekrar hesapla bakalim smdi :)
Cnm hayirlisi olsun ins onumuzdeki ay verirsin haberi kismet degilmis demkki ama gun gecince insan umutlaniyo nedesek bos kismetten oteye yol yok derler ya aynen oyleÇok sulugozum ben ondan :) kismet Canim ya ne desem bos çok alismamak lazimmis..
Çok çok silik çizgi fotoyu atmistim buraya da kizmadim sana ayrıca ndn kizayim dediğinde hakliysan adetim bugün gelmeli dimi 11 inde yumurtladim ben tekrar hesapla bakalim smdi :)
canımsınnn
25 i olarak hesaplıyorum canım yum gününü sayma yarın senin bat büyük ihtimal olursun neyse sen üzülme boşver şimdi hemen reglin gelsin ve yeni çalışmalara başla temmuzda inşallah pozitifleri görmek bizlerede nasip olur..
sen de benim sıra sana geliyo didem kaç gün var bata gelmeyesice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?