henüz 3.denemen bu bişey değil ben 8.ayımda elde ettim ilk meleğimi ama şimdi sana böyle söylüyorum ya bi de kendime anlatabilsem bunu pöffffffffffff dimi kız didoş
tam tamına 10 gün var daha geçer mi :) bugün çalışma yapsam diyorum bnmde bugün akıntım başladı yineYine mi yumurtluyorum ne
Anlamadim bn nasil yani aslinda adetin gecikmedimi senin sen nasil hesapladin onunkini
aynı bat benimde beraber bekleyeceğiz bu aydaBende de akıntılar başladı ama hiç heveslenmiyorum bu ay temkinliyim
kız bende her ay ümitlenmiyorum diyorum ama adet olunca bir üzüntü görmelisin :) zaten bende psikoloji falan kalmadı alt üst ne güldüğüm belli ne ağladığım paranoya oldum vallaBebeğim olursa deli bir annesi olacak diye korkuyorum
kız bende her ay ümitlenmiyorum diyorum ama adet olunca bir üzüntü görmelisin :) zaten bende psikoloji falan kalmadı alt üst ne güldüğüm belli ne ağladığım paranoya oldum vallaBebeğim olursa deli bir annesi olacak diye korkuyorum
tamm bekleyelim bakalim canim25 i olarak hesaplıyorum canım yum gününü sayma yarın senin bat büyük ihtimal olursun neyse sen üzülme boşver şimdi hemen reglin gelsin ve yeni çalışmalara başla temmuzda inşallah pozitifleri görmek bizlerede nasip olur..
Anlamadim bn nasil yani aslinda adetin gecikmedimi senin sen nasil hesapladin onunkini
Bende ay içinde normalim ama adet yaklaşınca bastırıyor heyecan Bizimkiler çok nazlı canım bizi uğraştırmayı seviyorlar şimdilik bi belirti yok zaten daha yeni yumurtladık sayılır aslında heveslenmek için erken
cnm ben bu ay ilk defa ovi testi kullanddım ve 11. Gün yumrtladım ama tabi o günü kaçırdım salak ben 10. Ve 12. Gün oldu bakalım kısmet
henüz 3.denemen bu bişey değil ben 8.ayımda elde ettim ilk meleğimi ama şimdi sana böyle söylüyorum ya bi de kendime anlatabilsem bunu pöffffffffffff dimi kız didoş
kaçak uhibbuke nerelerdesin. sabahtan beri seni bekliyoz valla
o zaman senin yumurtlama erken olmuş benimki bu haftasonu oldu geçen ayda aynı zamanda olmuştu :) olsun siz bi öncesini değerlendirmişsiniz o da iyi sadece o gün olmamış canım kötü değil yani durumunuz
canım aslında bunlar fasa fiso biz kendimizi boşa yırtıyoruz allahım kısmet edecekse korunurken bile oluyo yeter ki rabbim istesin inşallah hepimiz için en kısa zamanda ol der ve oluverir minikler
cnm ben bu ay ilk defa ovi testi kullanddım ve 11. Gün yumrtladım ama tabi o günü kaçırdım salak ben 10. Ve 12. Gün oldu bakalım kısmet
haksızmıyım cnm deli gibi bişi oldum valla
orası öyle tabi ki o ol demeden imkansız ama biz elimizden geleni yapıyoruz işte yum döneminde şans daha fazla olduğu için takip edip değerlendirmeye çalışıyoruz sadece :)
canım aslında bunlar fasa fiso biz kendimizi boşa yırtıyoruz allahım kısmet edecekse korunurken bile oluyo yeter ki rabbim istesin inşallah hepimiz için en kısa zamanda ol der ve oluverir minikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?