Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

henüz 3.denemen bu bişey değil ben 8.ayımda elde ettim ilk meleğimi ama şimdi sana böyle söylüyorum ya bi de kendime anlatabilsem bunu pöffffffffffff dimi kız didoş

aynen şekerim başkasına çok güzel akıl verirriz kendimizi sorarsan feci umutsuz vaka

tam tamına 10 gün var daha geçer mi :) bugün çalışma yapsam diyorum bnmde bugün akıntım başladı yine Yine mi yumurtluyorum ne

Aynı bat benimde beraber bekleyeceğiz bu ayda Bende de akıntılar başladı ama hiç heveslenmiyorum bu ay temkinliyim

Anlamadim bn nasil yani aslinda adetin gecikmedimi senin sen nasil hesapladin onunkini

11 inde yumurtladı 11+14 olarak hesapladım canım geç yumurtlamış sanırım bu ay normalde regl döngüsü 22 si imiş neyse dr u yanlış bilgilendirmiş sanırım

aynı bat benimde beraber bekleyeceğiz bu ayda Bende de akıntılar başladı ama hiç heveslenmiyorum bu ay temkinliyim

kız bende her ay ümitlenmiyorum diyorum ama adet olunca bir üzüntü görmelisin :) zaten bende psikoloji falan kalmadı alt üst ne güldüğüm belli ne ağladığım paranoya oldum valla Bebeğim olursa deli bir annesi olacak diye korkuyorum

Bende ay içinde normalim ama adet yaklaşınca bastırıyor heyecan Bizimkiler çok nazlı canım bizi uğraştırmayı seviyorlar Şimdilik bi belirti yok zaten daha yeni yumurtladık sayılır aslında heveslenmek için erken

tamm bekleyelim bakalim canim

Anlamadim bn nasil yani aslinda adetin gecikmedimi senin sen nasil hesapladin onunkini

Ben 28 günde dongum hep ama 10 unde yumurtladim luckystar da bana dedi ki yumurtladıktan 14 gün sonra adetin gelir dedi bnde hyr dedim boylece 5 gün gecikti bnm hesaplamama gore ama sonuç negatif cikti böyle iste cnmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm ben bu ay ilk defa ovi testi kullanddım ve 11. Gün yumrtladım ama tabi o günü kaçırdım salak ben 10. Ve 12. Gün oldu bakalım kısmet

cnm ben bu ay ilk defa ovi testi kullanddım ve 11. Gün yumrtladım ama tabi o günü kaçırdım salak ben 10. Ve 12. Gün oldu bakalım kısmet

O zaman senin yumurtlama erken olmuş benimki bu haftasonu oldu geçen ayda aynı zamanda olmuştu :) Olsun siz bi öncesini değerlendirmişsiniz o da iyi sadece o gün olmamış canım kötü değil yani durumunuz

henüz 3.denemen bu bişey değil ben 8.ayımda elde ettim ilk meleğimi ama şimdi sana böyle söylüyorum ya bi de kendime anlatabilsem bunu pöffffffffffff dimi kız didoş

Haklisin cnm daha çok yol var onumdee bak uhibbukeye dile kolay 11 ay

o zaman senin yumurtlama erken olmuş benimki bu haftasonu oldu geçen ayda aynı zamanda olmuştu :) olsun siz bi öncesini değerlendirmişsiniz o da iyi sadece o gün olmamış canım kötü değil yani durumunuz

canım aslında bunlar fasa fiso biz kendimizi boşa yırtıyoruz allahım kısmet edecekse korunurken bile oluyo yeter ki rabbim istesin inşallah hepimiz için en kısa zamanda ol der ve oluverir minikler

Benimde 5. Denemem kızlar 8 gün geçmişti ama bugün adet oldum galiba pembe akintim geldi yine hayal kırıklığı çok stresli bi 10 gün geçirdim maddi açıdan ve psikolojim çok bozuktu sanırım hamile değilim bu akıntının devamı gelecek sanirim

Son düzenleme:
canım aslında bunlar fasa fiso biz kendimizi boşa yırtıyoruz allahım kısmet edecekse korunurken bile oluyo yeter ki rabbim istesin inşallah hepimiz için en kısa zamanda ol der ve oluverir minikler

Orası öyle tabi ki o ol demeden imkansız ama biz elimizden geleni yapıyoruz işte yum döneminde şans daha fazla olduğu için takip edip değerlendirmeye çalışıyoruz sadece :)

Bu aydan sonra yumurtlama adet hiçbirini hesaplamicam hep hayal kırıklığı yaşıyorum

bence süper olmuş 10.gün ama keşke 11 i de değerlendirseydin ama iyidir iyidir tutar inşallah hadı hayırlısı yakında kadın doğumcu olucam eee bu kadar uğraşmaya ya kadın doğumcu oluruz ya da haydar dümen

orası öyle tabi ki o ol demeden imkansız ama biz elimizden geleni yapıyoruz işte yum döneminde şans daha fazla olduğu için takip edip değerlendirmeye çalışıyoruz sadece :)

aynen cnm umut dünyası

korunurken hamilelik sen çıldırmış olmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…