Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ayy ewet yaaa bir diplomamız eksik bu nedir herşeyden haberimiz var ama icraat yok

Haklisin cnm daha çok yol var onumdee bak uhibbukeye dile kolay 11 ay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu arada Allah sağlıkla nasip etsin herkese çünkü 8.ay sonunda elde ettiğim meleğimi malesef kaybettim 4 ay önce bu ay ilk çalışmamızı yaptık ve bugün regl oldum bende senin gibi bekliyorum yani ilk meleğimi

11 inde yumurtladı 11+14 olarak hesapladım canım geç yumurtlamış sanırım bu ay normalde regl döngüsü 22 si imiş neyse dr u yanlış bilgilendirmiş sanırım
Simdi anladim tmmdir zaten doktor kadar olduk heralde bilgimiz falan arastirmktean duydugumuzu denemkten hesaplamktan

bnmde az kaldı ya onun stresi sardı geçmez artık bu 10 gün

geçmez valla inşallah sonu güzel olsun da şaka maka ne kadar yorulduk hepimiz ne günler geçirdik aklımızda olmayanlar başımıza geldi annelik böyle bişeymiş demek ki insanın içine bebek hasreti girince herşeyi konuşur ve yapar olduk ama buradaki insanlar bence çok kutsal bebek için çırpınıyolar dualar edip birbirlerine destek oluyolar bu çok güzel bişey kızlarrrrrrrrrr

Bugun nasil gecti anlamadim esim evde bugunn gece hic uyumadi rahatsizdi sabah onda yatti ve kalkmadi hala bnde gec kalktim simmdide yemk leri koydum geldim bu arada bnde cok duydum korunurken hamile kalan

İnş kavusuruz canm arkadsm hepimizzz

Bu aydan sonra yumurtlama adet hiçbirini hesaplamicam hep hayal kırıklığı yaşıyorum

Akintin devam etmezse yerleşme akintisi olabilir cnm bekleyelim bakalim en iyisi takip etmemek ama yapamiyorum iste bende..

haklısın cnm gerçekten öyle çünkü hepimizin derdi aynı nasıl bir hasret özlem olduğunu hepimizde yaşayarak görüyoruz ve güzel bir haber alınca hepimizde seviniyoruz ne güzel

Kızlar benim dünden beri su gibi akıntım var.
Bildiğiniz su gibi kıvamsız, kokusuz.
Bu ne olabilir bileniniz var mı acaba?

Kızlar benim dünden beri su gibi akıntım var.
Bildiğiniz su gibi kıvamsız, kokusuz.
Bu ne olabilir bileniniz var mı acaba?

arada bende de oluyo cnm normaldir herhalde :) sadece şunu biliyorum akıntı rahimin sağlıklı olduğunun belirtisiymiş akıntım var diye korkmamalıymışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…