bence süper olmuş 10.gün ama keşke 11 i de değerlendirseydin ama iyidir iyidir tutar inşallah hadı hayırlısıYakında kadın doğumcu olucam eee bu kadar uğraşmaya ya kadın doğumcu oluruz ya da haydar dümen
Haklisin cnm daha çok yol var onumdee bak uhibbukeye dile kolay 11 ay
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
korunurken hamilelik sen çıldırmış olmalısın
aynen o cnm
didem yine çok konuştuk bugün hadi ben regl oldum da çeneme vurdu sana ne oldu kuzum
Al bendende o kadarrrrkesin esi ile kutlama yemeğine gittiler.
Simdi anladim tmmdir zaten doktor kadar olduk heralde bilgimiz falan arastirmktean duydugumuzu denemkten hesaplamktan11 inde yumurtladı 11+14 olarak hesapladım canım geç yumurtlamış sanırım bu ay normalde regl döngüsü 22 si imiş neyse dr u yanlış bilgilendirmiş sanırım
bnmde az kaldı ya onun stresi sardı geçmez artık bu 10 gün
İnşallah. :)
Sen de bi dahaki aya rezervasyon yaptır 3 kişilik dersin
bu arada Allah sağlıkla nasip etsin herkese çünkü 8.ay sonunda elde ettiğim meleğimi malesef kaybettim 4 ay önce bu ay ilk çalışmamızı yaptık ve bugün regl oldum bende senin gibi bekliyorum yani ilk meleğimi
Bu aydan sonra yumurtlama adet hiçbirini hesaplamicam hep hayal kırıklığı yaşıyorum
Benimde 5. Denemem kızlar 8 gün geçmişti ama bugün adet oldum galiba pembe akintim geldi yine hayal kırıklığı çok stresli bi 10 gün geçirdim maddi açıdan ve psikolojim çok bozuktu sanırım hamile değilimbu akıntının devamı gelecek sanirim
geçmez valla inşallah sonu güzel olsun da şaka maka ne kadar yorulduk hepimiz ne günler geçirdik aklımızda olmayanlar başımıza geldi annelik böyle bişeymiş demek ki insanın içine bebek hasreti girince herşeyi konuşur ve yapar olduk ama buradaki insanlar bence çok kutsal bebek için çırpınıyolar dualar edip birbirlerine destek oluyolar bu çok güzel bişey kızlarrrrrrrrrr
Kızlar benim dünden beri su gibi akıntım var.
Bildiğiniz su gibi kıvamsız, kokusuz.
Bu ne olabilir bileniniz var mı acaba?
Bendede var Canim aynisi adet oldum zannediyorum ama yok daha..
Kızlar benim dünden beri su gibi akıntım var.
Bildiğiniz su gibi kıvamsız, kokusuz.
Bu ne olabilir bileniniz var mı acaba?
Benim adetime de daha var canım ya bat 1 temmuz.
Bugün kasık ağrım var çok. Adet olacakmış gibi hissettim bütün gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?