- 28 Şubat 2014
- 797
- 480
- 123
Bu aradaaa herkese hayırlı cumalaarrrrrr
Rabbim gönlümüzde ki hayırlı muradları nasip etsin inşallaaahhh
günaydınnnn lucimmmmm :) sanada hayırlı cumalar tatlım nasılsınnnnn ?
Valla Bodrum çok sıcak canım yanıyoruz resmen, çalışıyorum misafirlerim geldi İstanbuldan temizlik,hazırlık ağırlamayla geçti bu haftam.Şuanda işteyim ama hiç çalışasım yok evraklar bana bakıyor ben evraklara :)
iyiyim şükür canım sen nasılsın?
Valla Bodrum çok sıcak canım yanıyoruz resmen, çalışıyorum misafirlerim geldi İstanbuldan temizlik,hazırlık ağırlamayla geçti bu haftam.Şuanda işteyim ama hiç çalışasım yok evraklar bana bakıyor ben evraklara :)
Birde geçen hatırlarsan sol kasığım ağrıyor demiştim iki gün boyunca ağrımıştı geçti ama dün ilişkideyken yine bi sancı girdi neden olabilr ki anlayamadım ?
aynen ya hiç çalışasım yok benimde
ii diğilim bacaklarım ağrıyo varislerim azdı ne yapcaksam
ii diğilim bacaklarım ağrıyo varislerim azdı ne yapcaksam
bende burası sıcak diye dert yanıyodum daha şimdiden 40 derece yaa şaka gibi(
acil degilse evraklara bakma görmezden gel ama illa yapcaksan bugün hemen yap at kenaraaa :)))
annem derdi "sen işten degil iş senden korksun"
(not:benimde bugün bir sürü işim var hala duruyolar)
yumurtlama zamanı agırmış olabilir...
benim kuzenim şuan hamile o da ilişkiden sonra yumurtalıklarında sancı oldugunu söylüyordu belki de seninkide öyledir ve inşallaah hayırlı haberin müjdecisidr
Buün toplu kaçamak günü ilan edeliiiimmm
Bırakın işleriiiiiiiiiiii
Aynen bende 1 iş yapıyorsam 5 kaytarıyorum :)
Buün toplu kaçamak günü ilan edeliiiimmm
Bırakın işleriiiiiiiiiiii
geçmiş olsun yaa Allah şifa versin bende de var ve zor bi durum
Ayy gerçekten miiiiinşallah öyledir, hiç böyle bir sancı olmamıştı..
neden olmasın rabbimin hikmeti o ol dedikten sonra olur...
ama bu belirti olayı tuhaf herkeste farklı oluyo mesela bende hiç ama hiiiççççç belitri olmamıştı ne sancı ne gögüslerde hassaslık hiçbişey yani
Aynen bende 1 iş yapıyorsam 5 kaytarıyorum :)
:))))))) yaz aylarını artık hiç sevmiyorum ben sıcakta insanın çalışası gelmiyo valla pöfffffffff akşam sahile inicez çimlere yayılıcam ya deniz havası iyidir
Bekleyeyim bakalım şu bir kaç gün neler gösterecek bana :)
tebriklerrrr işte zeki çalışan diye buna derim
ben normalde de sevmiyodum yazı buraya geldim iyice sogudummm sonbahar olsuuun ne oluuurrrrr:)))
bu arada şuan bulundugum memleket düşünümce sahilde çimlere yayılıp deniz havası almak maldivlere tatile gitmek gibi cezbedici ve imkansıııızzzzzz
bence de beklerken de başka şeylerle ugraşşş :)
mesela bekleyen evraklarlaaaa
şaka şaka boşver onları muhabbet ediyoz şurda
annenler nerede canım git oraya 2 ay valla serin bi yerse hem iş yapmazsın annen bakar sana :))
Artık hep ordamı yaşayacaksınız ?Tayinle gitmiştiniz değil mi Mardine uyduruyor muyum ?
Annemler İstanbul da... hem temmuzda sınavım var hem de ramazanda eşimi tamamen yalnız bırakmak istemiyorum agustosda birlikte gitcez inşallaah ama şimdi gitsem annemin bakma fikri hiç fena degil zira acayip halsiziimmmm:26:
yok canım dogru hatırlıyosun tayinle geldik inşallahda zamanı gelince gidicez ama nasip bakalım hayırlısı
Evet hayırlısı canım :Mardin hep ilgimi çeken bir şehir olmuştur bir tatilimi değerlendirip Mardini göreceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?