Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Bu aradaaa herkese hayırlı cumalaarrrrrr
Rabbim gönlümüzde ki hayırlı muradları nasip etsin inşallaaahhh

Birde geçen hatırlarsan sol kasığım ağrıyor demiştim iki gün boyunca ağrımıştı geçti ama dün ilişkideyken yine bi sancı girdi neden olabilr ki anlayamadım ?

aynen ya hiç çalışasım yok benimde

bende burası sıcak diye dert yanıyodum daha şimdiden 40 derece yaa şaka gibi (
acil degilse evraklara bakma görmezden gel ama illa yapcaksan bugün hemen yap at kenaraaa :)))

annem derdi "sen işten degil iş senden korksun"

(not:benimde bugün bir sürü işim var hala duruyolar )

Birde geçen hatırlarsan sol kasığım ağrıyor demiştim iki gün boyunca ağrımıştı geçti ama dün ilişkideyken yine bi sancı girdi neden olabilr ki anlayamadım ?

yumurtlama zamanı agırmış olabilir...
benim kuzenim şuan hamile o da ilişkiden sonra yumurtalıklarında sancı oldugunu söylüyordu belki de seninkide öyledir ve inşallaah hayırlı haberin müjdecisidr

Ayy gerçekten miiii inşallah öyledir, hiç böyle bir sancı olmamıştı..

Buün toplu kaçamak günü ilan edeliiiimmm
Bırakın işleriiiiiiiiiiii

geçmiş olsun yaa Allah şifa versin bende de var ve zor bi durum

:))))))) yaz aylarını artık hiç sevmiyorum ben sıcakta insanın çalışası gelmiyo valla pöfffffffff akşam sahile inicez çimlere yayılıcam ya deniz havası iyidir

Ayy gerçekten miiii inşallah öyledir, hiç böyle bir sancı olmamıştı..

neden olmasın rabbimin hikmeti o ol dedikten sonra olur...
ama bu belirti olayı tuhaf herkeste farklı oluyo mesela bende hiç ama hiiiççççç belitri olmamıştı ne sancı ne gögüslerde hassaslık hiçbişey yani

Bekleyeyim bakalım şu bir kaç gün neler gösterecek bana :)

Aynen bende 1 iş yapıyorsam 5 kaytarıyorum :)

tebriklerrrr işte zeki çalışan diye buna derim

:))))))) yaz aylarını artık hiç sevmiyorum ben sıcakta insanın çalışası gelmiyo valla pöfffffffff akşam sahile inicez çimlere yayılıcam ya deniz havası iyidir

ben normalde de sevmiyodum yazı buraya geldim iyice sogudummm sonbahar olsuuun ne oluuurrrrr:)))
bu arada şuan bulundugum memleket düşünümce sahilde çimlere yayılıp deniz havası almak maldivlere tatile gitmek gibi cezbedici ve imkansıııızzzzzz

annenler nerede canım git oraya 2 ay valla serin bi yerse hem iş yapmazsın annen bakar sana :))

annenler nerede canım git oraya 2 ay valla serin bi yerse hem iş yapmazsın annen bakar sana :))

Annemler İstanbul da... hem temmuzda sınavım var hem de ramazanda eşimi tamamen yalnız bırakmak istemiyorum agustosda birlikte gitcez inşallaah ama şimdi gitsem annemin bakma fikri hiç fena degil zira acayip halsiziimmmm:26:

Artık hep ordamı yaşayacaksınız ?Tayinle gitmiştiniz değil mi Mardine uyduruyor muyum ?

yok canım dogru hatırlıyosun tayinle geldik inşallahda zamanı gelince gidicez ama nasip bakalım hayırlısı

Evet hayırlısı canım :Mardin hep ilgimi çeken bir şehir olmuştur bir tatilimi değerlendirip Mardini göreceğim inşallah

Evet hayırlısı canım :Mardin hep ilgimi çeken bir şehir olmuştur bir tatilimi değerlendirip Mardini göreceğim inşallah

kesinlikleeee tavsiye ederim buraya kadar geliyorsan sakın ama sakın urfayı görmeden de dönme :):)
tayinimiz ilk buraya çıktıgında üzülmüştüm uzak vs diye...şimdi diyorum iyi ki geldik nasibimizde varmış yoksa buralara kolay gelme imkanım olmazdı :)

Gunaydin kizlar nasilsinz ya gece dortte uyudum dizlerim acayip agridi yok boyle bi agri yaa uyutmadi bni ellerimn bilekleri nldu anlamadim bu arada hayirli cumalar ramazanda geldi artik simdiden hayirli ramazanlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…