gelmesin söyle ona akıntı için erken hem belki hamileliktendir ama ben regl olacağımı akıntımdan anlayabiliyorum jel kıvamında hafif sulu bir akıntım oluyo benim hamile kaldığım ay jel kıvamında değildi sulu ve çok az akıntım olmuştu artık çözdüm ben olayı
Kızlarrr bugün çok sıcakkkk yaaa öldümmmmm beeee çalışamıorumm, ilkindi okunsaydı gidip hemen abdest alıp serinliycektimm
evet burası da sıcak bugün canım totom terledi
kizlarr nasilsinizz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sıcak olmasa daha ii olucam sen nabersin şekerrr
iyi diyelim iyi olalım canım ya ne olsun yuvarlanmaca kız didoş bana dedin sandımda cvp verdim eylülçilek yok zaten ben konuşayım senle
İyiyim bende cnm kahrolasica adeti bekliyorum yok halaaasıcak olmasa daha ii olucam sen nabersin şekerrr
Burdayim kiz ask olsun. Sen bana bakma telefondan olunca pat pat hep buradayim yatak odasini temizledim mis gibi koktu valla perdeleri yikadim cam sildim oh mis yemegimde vardi dunden bi size bakiyorum bide TV de fatih harbiyeye :)iyi diyelim iyi olalım canım ya ne olsun yuvarlanmaca kız didoş bana dedin sandımda cvp verdim eylülçilek yok zaten ben konuşayım senle
İyiyim bende cnm kahrolasica adeti bekliyorum yok halaaa
Burdayim kiz ask olsun. Sen bana bakma telefondan olunca pat pat hep buradayim yatak odasini temizledim mis gibi koktu valla perdeleri yikadim cam sildim oh mis yemegimde vardi dunden bi size bakiyorum bide TV de fatih harbiyeye :)
kaç gün oldu cnm?
İyiyim bende cnm kahrolasica adeti bekliyorum yok halaaa
Burdayim kiz ask olsun. Sen bana bakma telefondan olunca pat pat hep buradayim yatak odasini temizledim mis gibi koktu valla perdeleri yikadim cam sildim oh mis yemegimde vardi dunden bi size bakiyorum bide TV de fatih harbiyeye :)
6. Bu gün 4. Günde beta baktirmistm 0.100 ama hala adetim yok
kahrolsun bu adetler gelsin bebişler çıkıcam bende şimdi gideyim evime tıpış tıpış öpüyorum ikinizi de kendinize iyi bakın beni de sakın unutmayın
kahrolsun bu adetler gelsin bebişler çıkıcam bende şimdi gideyim evime tıpış tıpış öpüyorum ikinizi de kendinize iyi bakın beni de sakın unutmayın
geçen ay bende 7. gün oldum hiç olurmuydu böyle gecikme peki?
Yok en fazla 3 gün oluyordu bel agrimda cok var ama bebis yok
kadın doğuma git ultrasonla bi baktır bakalım geç yumurtlama olmuşsa adetinde sarkar gebeliğinde geç belli olur biliyosun yarın git bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?