Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

bnm de bir hafta öncesinde başlıyo akıntım ama bilmiorum hamileyken nasıl olmuştu ama karnım belim çok ağrımıştı hatırlıorum

Uhibbuke canim ben 6 haftalik oldum ama benim dongum kisaydi biliyosun ben muhtemelen adetten hemen sonra hamile kaldım canim seni stresli gördüm birazcik sakin bunlara takilma herkesin ayri cunku hem dun doktor baba dediki beslenmeden bile önemli olan sey annenin mutlulugu sıkı sıkı temihledi mutlu anne mutlu bebek rahat ol

Uhibbuke canim ben 6 haftalik oldum ama benim dongum kisaydi biliyosun ben muhtemelen adetten hemen sonra hamile kaldım canim seni stresli gördüm herkesin durumu fatkli sakın kafaya takma dun doktor bana sıkı sıkı tembihledi beslenmeden bile once anne mutlulugu mutlu anne mutlu bebek hersey güzel olcak

Kızlarrr bugün çok sıcakkkk yaaa öldümmmmm beeee çalışamıorumm, ilkindi okunsaydı gidip hemen abdest alıp serinliycektimm

iyi diyelim iyi olalım canım ya ne olsun yuvarlanmaca kız didoş bana dedin sandımda cvp verdim eylülçilek yok zaten ben konuşayım senle

sanada derim ki bebeğim sorular sana kurban olsunnnn lafımı olurr kuşumm

sıcak olmasa daha ii olucam sen nabersin şekerrr
İyiyim bende cnm kahrolasica adeti bekliyorum yok halaaa
iyi diyelim iyi olalım canım ya ne olsun yuvarlanmaca kız didoş bana dedin sandımda cvp verdim eylülçilek yok zaten ben konuşayım senle
Burdayim kiz ask olsun. Sen bana bakma telefondan olunca pat pat hep buradayim yatak odasini temizledim mis gibi koktu valla perdeleri yikadim cam sildim oh mis yemegimde vardi dunden bi size bakiyorum bide TV de fatih harbiyeye :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kaç gün oldu cnm?

kahrolsun bu adetler gelsin bebişler çıkıcam bende şimdi gideyim evime tıpış tıpış öpüyorum ikinizi de kendinize iyi bakın beni de sakın unutmayın

6. Bu gün 4. Günde beta baktirmistm 0.100 ama hala adetim yok

geçen ay bende 7. gün oldum hiç olurmuydu böyle gecikme peki?

kahrolsun bu adetler gelsin bebişler çıkıcam bende şimdi gideyim evime tıpış tıpış öpüyorum ikinizi de kendinize iyi bakın beni de sakın unutmayın

bende öptüm yarın görüşürüz cnmmm :)

Bizde öptük cnm gelsin bebislerimizz :) :thumbup: :):):):)

Son düzenleme:
Yok en fazla 3 gün oluyordu bel agrimda cok var ama bebis yok

kadın doğuma git ultrasonla bi baktır bakalım geç yumurtlama olmuşsa adetinde sarkar gebeliğinde geç belli olur biliyosun yarın git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…