Uhibbuke canim ben 6 haftalik oldum ama benim dongum kisaydi biliyosun ben muhtemelen adetten hemen sonra hamile kaldım canim seni stresli gördüm birazcik sakin bunlara takilma herkesin ayri cunku hem dun doktor baba dediki beslenmeden bile önemli olan sey annenin mutlulugu sıkı sıkı temihledi mutlu anne mutlu bebek rahat ol
bugün bi ara ciddi ciddi tedirgin oldum bayaga kafamı da taktım hatta ama sonra rahatladım şuan gayet keyfim yerinde yani :)
normalde yarın gitsem mi testi tekrarlamaya dyordum vazgectim haftaya gidicem hem üstünden de bi hafta geçmiş olur...
sende kalbini duydun sanırım inşallah saglıcakla kucagımızada alırız
Bnim bu ayda olmadi galiba belirtiler basladi napalim kismet degilmis hayirlisi artik:44:
Cnm napiyon kimlete soyledin annene falan kv soyledinmi bide merakla bekleyrn melahatlar vardir onlara
Hayirlisi a bakalim kirmizilar gelmz ins eher ikisindende olabilir calismiyosun nasilsa yat aksama kadar bosverdaha dur yaa bat ına var kırmızılaı görene kadar umudumuzu kaybetmiyoruz :)
evde tembellik yapıyorum yaa öyle halsizim ki hamilelikten mı sıcaktan mı anlamıyorum ama paso yatıyorum :)
kardeşime söyledim anneme o dedi :))) herkes bayaga sevindi :)
kaınvalidemin henüz haberi yok
görümceme söyledik ama doktora gidene kadar yayılmasın dedik :))
Hayirlisi a bakalim kirmizilar gelmz ins eher ikisindende olabilir calismiyosun nasilsa yat aksama kadar bosversevinir rabi insan sevinmezmi hele anneler daha cok sevinir hayirlisiyla kucaginada al ins
Günaydın kızlarr
Günaydııınn :)
Nasılsın mooncuuummm bat a iki gün kalmış resmeeenn
Stresliyim uhibbukem yabu ayda olmadı sanırım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın kızlarr hepinize hayırlı cumalar diliyorum Allah kalbinizde ne geçiyosa nasıp etsin.Amin.
Amiiiiin ne güzel dua etmişsin inşallah hepimizin duaları kabul olur
daha dur yaaa niye olmadı diyorsun ki hem biliyosun stres bize yasaaaaakkk
Yapman gereken ilk şey ne biliyor musun "Rabbim hayırlı zamanda nasip et" diye dua etmek..
Bu ay adet olursanda ilk söyleyecegin demekki hayırlı zaman şimdi degilmiş..
ama şu mübarek günlerde duanın acamayacagı kapı yoktur dua edelim bol bol nasip olacak inşallaaahh
Yumurtlama zamanını kaçırdım gibi geliyor bana o yüzden böyleyim, Zaten hep dua ediyorum canım sende dua et lütfen
günaydın kızlarr hepinize hayırlı cumalar diliyorum Allah kalbinizde ne geçiyosa nasıp etsin.Amin.
ederim tabi kiiiii etmez miyiimm
Rabbim gönlünüzü evinizi hayatınızı sevince bogacak bu müjdeyi tez zamanda almayı nasip etsin inşallaaahhh
ama lütfen olmazlara odaklanma
beni biliyorsun ovu testi yaptıgım halde pozitifi bulamadm bu ay yumurtlamıyorum boşuna 10 tane test harcadım diye de hayıflandım düşün :)
nasip olduktan sonra zamana falan bakmaz verir mevlam
Doğru söylüyorsun canım çok sağol
rica ederim canıımmm :)))
hai başka şeylerden konuşalım :)
ne yapıyorsun nasıl gidiyor hayat ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?