Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

inşallah nasip olur da görürüm canım

Gunaydin kizlar nasilsinz ya gece dortte uyudum dizlerim acayip agridi yok boyle bi agri yaa uyutmadi bni ellerimn bilekleri nldu anlamadim bu arada hayirli cumalar ramazanda geldi artik simdiden hayirli ramazanlarr
Günaydıınnidicimm geçmiş olsun yaa rabbim acil şifa versin agrılarına
şimdi nasılsın peki?

inşallah nasip olur da görürüm canım

inşallah yaaa

Benimde merak ettiğim şehirler var Allah tan eşimde gezmeyi seviyor inşallah nasip olurda bizde gezerizz

inşallah canım :) Ülkemizin güzelliklerini görmek lazım ya.

inşallah canım :) Ülkemizin güzelliklerini görmek lazım ya.

bence deeee :))
listem hazır bile illleri sıraya koydum
tabiki herşey nasip bakalım :)

Saol cnm smdi iyiyim ama uykusz kaldim uykuyu cok seviyorm ya bukadar sevmk iyi degil kotu oluyo simdi kahve iciyorm kndime geleyim diye islerim var cunku

anladım iyi olmana sevindim
Hadi kahveni içerken biz de sana eşlik edelimmm

ayyyy kahvaltısı hazır olan birie misafir olabilir miyiimmmmmmmmmmmm

Çok üşeniyorum da hazırlamaya

günaydın
bi doktora görün canım eğer devam ederse. ben romatizma hastası olarak erken teşhisin önemini çok iyi bilirim.
Saol cnm yani devam ederse kesin giderim heralde ilk defa bukadar agridigni gordum yatakta don don uyuyamiyorm agridan esimi uyandirmayim diyee salona geldim yattm yni insanin neresi agrisa cani orda derler ya rabbim saglik versin herkese sifa bekleyenlere en buyuk zenginlk saglik netten arastirdim iltihapli romatizma faln varmis ortopediye gidin diyo sen gozukmuyodun bayadr cnm

Hala yapmadın mı kız kahvaltını çabukkk sen artık iki kişilik yiyeceksin :)

şimdi yapıcaaammm

Slm ben ara ara sizi takip ediyorum...hep dua ediyordum ..senin hamile oldugunu gordum darisi dier arkdslara olsun :))))

a.s çook çoook teşekkür ederim dualarınız ve yanımda oldugunuz için
inşallah bekleyen ve isteyen herkese nasip etsin rabbim yaa çok sabır isteyen bi süreç ve yaşamayan cidden bilmez

kızlarrr günaydııınnn ve hayırlı cumalar veeee hayırlı ramazanlarrrr

günaydıınnnnnn ve sana da hayırlı cumalar bereketli ramazanlarrrr

cemrem yaaa yoklugun beli oluyooooo dön bir an önceee

cok geçmiş olsun. iltihaplı romatizma bi kan testiyle tespit edilebiliyo. kireçlenme romatizmasıysa o da muayeneyle tespit ediliyo sanırım.
benim pc çalındı giremiyorum artık pek evdeyken. işteyken iş yerinden giriyodum gündüxleri. ben öğretmenim. tatile giriyoruz artık bu da olmıcak yani uzun bi süre:) cepten girebildiğim kadar yine de uğrıcam sık sık. iyi kötü cepten de takip edip yazabiliyo insan mecbur kalınca:)

canım nerelerdesin sen yaa aramıza dön biran önce

ayyy canlarım benim:))) ben de özlüyom ne yalan. cepten arada giriyorum hızlı hızlı yazılanları okuyorum. takipteyim yani:) okul tatile giriyo bugün. artık gündüz işten de giremicem. yazın cepten girebildiğim kadarıyla burdayım. ama eskisi gibi olamıyo işte ne yazık. cepten takvimleriniz bile görünmüyo smileylar yok. ama napalım. katlancas bi süre.

T cden koyu yum günüm bencem sizce ?? Ne zamana çatlar kii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şimdi yapıcaaa

Hamisdasim..nasilsin.. Sen oruç tutacakmisin kismetse... Ben tutayim diyorum..inşallah kötü olmazsam.. Ama iki gündür midem kötü olmaya başladı inşallah tutabilirim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…