günaydın kızlarr hepinize hayırlı cumalar diliyorum Allah kalbinizde ne geçiyosa nasıp etsin.Amin.
kesinlikleeee tavsiye ederim buraya kadar geliyorsan sakın ama sakın urfayı görmeden de dönme :):)
tayinimiz ilk buraya çıktıgında üzülmüştüm uzak vs diye...şimdi diyorum iyi ki geldik nasibimizde varmış yoksa buralara kolay gelme imkanım olmazdı :)
Günaydıınnidicimm geçmiş olsun yaa rabbim acil şifa versin agrılarınaGunaydin kizlar nasilsinz ya gece dortte uyudum dizlerim acayip agridi yok boyle bi agri yaa uyutmadi bni ellerimn bilekleri nldu anlamadim bu arada hayirli cumalar ramazanda geldi artik simdiden hayirli ramazanlarr
inşallah nasip olur da görürüm canım
ii diğilim bacaklarım ağrıyo varislerim azdı ne yapcaksam
Günaydıınnidicimm geçmiş olsun yaa rabbim acil şifa versin agrılarına
şimdi nasılsın peki?
inşallah yaaa
Benimde merak ettiğim şehirler var Allah tan eşimde gezmeyi seviyor inşallah nasip olurda bizde gezerizz
Günaydıınnidicimm geçmiş olsun yaa rabbim acil şifa versin agrılarına
şimdi nasılsın peki?
Saol cnm smdi iyiyim ama uykusz kaldim uykuyu cok seviyorm ya bukadar sevmk iyi degil kotu oluyo simdi kahve iciyorm kndime geleyim diye islerim var cunku
inşallah canım :) Ülkemizin güzelliklerini görmek lazım ya.
inşallah canım :) Ülkemizin güzelliklerini görmek lazım ya.
Saol cnm smdi iyiyim ama uykusz kaldim uykuyu cok seviyorm ya bukadar sevmk iyi degil kotu oluyo simdi kahve iciyorm kndime geleyim diye islerim var cunku
ayyyy kahvaltısı hazır olan birie misafir olabilir miyiimmmmmmmmmmmm
Çok üşeniyorum da hazırlamaya
ayyyy kahvaltısı hazır olan birie misafir olabilir miyiimmmmmmmmmmmm
Çok üşeniyorum da hazırlamaya
günaydınAyy gecmis olsun gece boyu dizlerim eklemlerim agridi uyutmadi vlla romatizmam falanmi oldu anlamadim
Saol cnm yani devam ederse kesin giderim heralde ilk defa bukadar agridigni gordum yatakta don don uyuyamiyorm agridan esimi uyandirmayim diyee salona geldim yattm yni insanin neresi agrisa cani orda derler ya rabbim saglik versin herkese sifa bekleyenlere en buyuk zenginlk saglik netten arastirdim iltihapli romatizma faln varmis ortopediye gidin diyo sen gozukmuyodun bayadr cnmgünaydın
bi doktora görün canım eğer devam ederse. ben romatizma hastası olarak erken teşhisin önemini çok iyi bilirim.
Hala yapmadın mı kız kahvaltını çabukkk sen artık iki kişilik yiyeceksin :)
Slm ben ara ara sizi takip ediyorum...hep dua ediyordum ..senin hamile oldugunu gordum darisi dier arkdslara olsun :))))
kızlarrr günaydııınnn ve hayırlı cumalar veeee hayırlı ramazanlarrrr
kızlarrr günaydııınnn ve hayırlı cumalar veeee hayırlı ramazanlarrrr
Saol cnm yani devam ederse kesin giderim heralde ilk defa bukadar agridigni gordum yatakta don don uyuyamiyorm agridan esimi uyandirmayim diyee salona geldim yattm yni insanin neresi agrisa cani orda derler ya rabbim saglik versin herkese sifa bekleyenlere en buyuk zenginlk saglik netten arastirdim iltihapli romatizma faln varmis ortopediye gidin diyo sen gozukmuyodun bayadr cnm
şimdi yapıcaaammm
a.s çook çoook teşekkür ederim dualarınız ve yanımda oldugunuz için
inşallah bekleyen ve isteyen herkese nasip etsin rabbim yaa çok sabır isteyen bi süreç ve yaşamayan cidden bilmez
günaydıınnnnnn ve sana da hayırlı cumalar bereketli ramazanlarrrr
cemrem yaaa yoklugun beli oluyooooo dön bir an önceee
canım nerelerdesin sen yaa aramıza dön biran önce
şimdi yapıcaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?