Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

cepten girmek çok zor yaa ciddeen
Pc almıcan mı bu yakınlarda canım ?

olsun sen yine de yalnız bırakma bizi smilesizde olsaaa bol bol yaz
Yok alamicam canim yaa... Hirsiz evimize girdi. Baya bi kaybimiz var. Zaten yeni ev almistik borcumuz vardi. Bi de ustune hirsizlik eklendi. Ekonomik olmamiz lazim uzun sure.

doğru bu bayada hamile çıktı valla bu arada aklıma geldi bi ara şeker pembeyiide hamile olarak görmüştüm sora yok oldu o nerelerde yaa ben ank.tlfden girip ara ara bakıodum çünkü

doğru bu bayada hamile çıktı valla bu arada aklıma geldi bi ara şeker pembeyiide hamile olarak görmüştüm sora yok oldu o nerelerde yaa ben ank.tlfden girip ara ara bakıodum çünkü

yok ya hamile degilmiş kan testi falan yaptırmıştı sonra da adet oldu daha da görmedim ondan sonra
onda durumlar bayaga bayaga karışıktı ya

yok ya hamile degilmiş kan testi falan yaptırmıştı sonra da adet oldu daha da görmedim ondan sonra
onda durumlar bayaga bayaga karışıktı ya

aaa onundamı idrar testinde çift çizgi çıkmış benim gibi :) ama çok garip yaa bu idrar testleri güvenilir deil ozamn

benimde eşim rizeli hahahaaaaa

canım o hamile değilmiş malesef zannedersem başka topiklerde geziyo

Ayy ben uzungöllüyüm :)
Biz de bu sene gezmek için aydere gittik:)
evet güzel yerler ama her tatilin sonu var yaaaa döndüm yine kürkçü dükkanıma :)
Allahtan evimi seviyorum özleyerek döndüm yani :))

ben de ayder, uzungöl ,sümela ,giresun kalesi ,ordu boztepe gezdim full geçen sene süpperdiiiiiii ya of offffffff hatta rafting yaptık biz fırtına deresinde

aaa onundamı idrar testinde çift çizgi çıkmış benim gibi :) ama çok garip yaa bu idrar testleri güvenilir deil ozamn

yok sanırım o ovu testiyle ögrendim sanıyodu ay bilmiyorum dedim ya onda durumlar bayaga karışıktı

Sende bir anne adayi olarak başka topiklere gitmeyesin sakin uhibbukecim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olur mu öle şeyyy ev sahibi evini bırakır mıııııııııııı :))
şubat annleri topigine giriyim dedim abowww bi kalabalık kiii msjlarıma gelen cvbları zor buluyom :))

ben de ayder, uzungöl ,sümela ,giresun kalesi ,ordu boztepe gezdim full geçen sene süpperdiiiiiii ya of offffffff hatta rafting yaptık biz fırtına deresinde

evet ülkenin her tarafı güzel ama karadeniz bambaşka yaaa :))
biz rafting falan yapamadık maalesef kısıtlı zamanda gezdik:)

didoş görüşemedik bugün ben de yoğundum

ewet bebeğim bende yoğunum bugün birazdan çıkıcam kuran dersim var kurana gidicem. bu arada ramazanı şerifimiz mübarek olsun cnm ALLAHIM tam anlamıyla huşuyla geçirmemizi nasip eder inşallah gönlümüzdekinide ramazanın hürmetine gönderir inşallah

:)))o zaten hep karışıktı uhibbukecim :)

cidden karadenize giden bayılıyo elazığlı bir arkadaşım var gitti bu sene ben artık sürekli giderim bayıldım diyo hatta arkadaşımın arkadaşı antepli geçen sene onlarda turla gitti çocuk karadeniz şarkıları söylüyodu etkilenmiş bayağı çok güzel falan diye anlatıyodu :)) biz batuma da geçtik turist gibiydik ya çok güzel bir yazdı geçen sene bu sene ama hiçbiryere gidemiyorum çünkü işler bana bakıyo izin kullanmicam malesef aman zaten gidesim de yok hiçbiyere bu sene

Ne güzel ... Çok canim çekti bi anda....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin amin ben ilk iki günü yicem malesef ne güzel tecvit mi öğreniyosun maşallah sana bende bi ara başlamıştım da bazı terslikler oldu bıraktım malesef çok yıllar geçti üstünden şu an tek yasın okuyabiliyorum

:)))o zaten hep karışıktı uhibbukecim :)

aynen öle çözememiştim onu ve ona da söylemiştim bunu seni anlayamıyorum diye :)
demekki tuhaflık bende deil sende anlamamışsın

Bizde bi ara hadi batuma gecsek mi dedi ama dedim ya zaman kısıtlıydı bi daha ki planlarda batum da var :)
bende antepi çok merak ediyorum şuan bana çok uzak sayılmaz inşallah nasi olurda giderim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…