- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Yok alamicam canim yaa... Hirsiz evimize girdi. Baya bi kaybimiz var. Zaten yeni ev almistik borcumuz vardi. Bi de ustune hirsizlik eklendi. Ekonomik olmamiz lazim uzun sure.cepten girmek çok zor yaa ciddeen
Pc almıcan mı bu yakınlarda canım ?
olsun sen yine de yalnız bırakma bizi smilesizde olsaaa bol bol yaz
Yok alamicam canim yaa... Hirsiz evimize girdi. Baya bi kaybimiz var. Zaten yeni ev almistik borcumuz vardi. Bi de ustune hirsizlik eklendi. Ekonomik olmamiz lazim uzun sure.
bazen herkes aynı ana denk geliyo bazende kimse ugramıyo :)
bi de hamile olanlar artık başka topiklere oluyo :))
kısmen diyelim cemrecim :)))
aslında evi bi toparlamam lazım malum yarın ramazan daha hiç bişey yapamam :)
Yok alamicam canim yaa... Hirsiz evimize girdi. Baya bi kaybimiz var. Zaten yeni ev almistik borcumuz vardi. Bi de ustune hirsizlik eklendi. Ekonomik olmamiz lazim uzun sure.
doğru bu bayada hamile çıktı valla bu arada aklıma geldi bi ara şeker pembeyiide hamile olarak görmüştüm sora yok oldu o nerelerde yaa ben ank.tlfden girip ara ara bakıodum çünkü
saol cnm bnm zaten ayakta durmuyorum ama uzatamıyorumda koltukta malesef :)
yok ya hamile degilmiş kan testi falan yaptırmıştı sonra da adet oldu daha da görmedim ondan sonra
onda durumlar bayaga bayaga karışıktı ya
bazen herkes aynı ana denk geliyo bazende kimse ugramıyo :)
bi de hamile olanlar artık başka topiklere oluyo :))
Evet canim ya .. Rize Çayeli... Bizde hersene gidiyoruz..geçen sene gittiğimizde Sümela ya gitmiştik.ondan önce uzungöl.. Havasi dogasi cekiyor beni.. Ayderde çok güzel...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doğru bu bayada hamile çıktı valla bu arada aklıma geldi bi ara şeker pembeyiide hamile olarak görmüştüm sora yok oldu o nerelerde yaa ben ank.tlfden girip ara ara bakıodum çünkü
Ayy ben uzungöllüyüm :)
Biz de bu sene gezmek için aydere gittik:)
evet güzel yerler ama her tatilin sonu var yaaaa döndüm yine kürkçü dükkanıma :)
Allahtan evimi seviyorum özleyerek döndüm yani :))
aaa onundamı idrar testinde çift çizgi çıkmış benim gibi :) ama çok garip yaa bu idrar testleri güvenilir deil ozamn
Sende bir anne adayi olarak başka topiklere gitmeyesin sakin uhibbukecim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de ayder, uzungöl ,sümela ,giresun kalesi ,ordu boztepe gezdim full geçen sene süpperdiiiiiii ya of offffffff hatta rafting yaptık biz fırtına deresinde
didoş görüşemedik bugünben de yoğundum
canım o hamile değilmiş malesef zannedersem başka topiklerde geziyo
yok sanırım o ovu testiyle ögrendim sanıyodu ay bilmiyorum dedim ya onda durumlar bayaga karışıktı
olur mu öle şeyyy ev sahibi evini bırakır mıııııııııııı :))
şubat annleri topigine giriyim dedim abowww bi kalabalık kiii msjlarıma gelen cvbları zor buluyom :))
evet ülkenin her tarafı güzel ama karadeniz bambaşka yaaa :))
biz rafting falan yapamadık maalesef kısıtlı zamanda gezdik:)
yok sanırım o ovu testiyle ögrendim sanıyodu ay bilmiyorum dedim ya onda durumlar bayaga karışıktı
olur mu öle şeyyy ev sahibi evini bırakır mıııııııııııı :))
şubat annleri topigine giriyim dedim abowww bi kalabalık kiii msjlarıma gelen cvbları zor buluyom :))
evet ülkenin her tarafı güzel ama karadeniz bambaşka yaaa :))
biz rafting falan yapamadık maalesef kısıtlı zamanda gezdik:)
ben de ayder, uzungöl ,sümela ,giresun kalesi ,ordu boztepe gezdim full geçen sene süpperdiiiiiii ya of offffffff hatta rafting yaptık biz fırtına deresinde
:)))o zaten hep karışıktı uhibbukecim :)
amin amin ben ilk iki günü yicem malesef ne güzel tecvit mi öğreniyosun maşallah sana bende bi ara başlamıştım da bazı terslikler oldu bıraktım malesef çok yıllar geçti üstünden şu an tek yasın okuyabiliyorumewet bebeğim bende yoğunum bugün birazdan çıkıcam kuran dersim var kurana gidicem. bu arada ramazanı şerifimiz mübarek olsun cnm ALLAHIM tam anlamıyla huşuyla geçirmemizi nasip eder inşallah gönlümüzdekinide ramazanın hürmetine gönderir inşallah
:)))o zaten hep karışıktı uhibbukecim :)
cidden karadenize giden bayılıyo elazığlı bir arkadaşım var gitti bu sene ben artık sürekli giderim bayıldım diyo hatta arkadaşımın arkadaşı antepli geçen sene onlarda turla gitti çocuk karadeniz şarkıları söylüyodu etkilenmiş bayağı çok güzel falan diye anlatıyodu :)) biz batuma da geçtik turist gibiydik ya çok güzel bir yazdı geçen sene bu sene ama hiçbiryere gidemiyorum çünkü işler bana bakıyo izin kullanmicam malesef aman zaten gidesim de yok hiçbiyere bu sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?