Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Insallah canm ya bugun esimle ayriyiz yarina kadar catlamaz ins benm yumurta

:))))yok kız ne dedikodusu sadece şeker pembeyi bitürlü anlayamadım okadar :) onun için karışık dedim ewet bi çocuğu oldugunu bende biliorum allhım ikincisinde nasip etsin inş. isteyen herkeze versin inş

özgeeeee bak kimse yok derken topik doldu :))

selamum aleykummm
kızceler napıyosunuz

a.s eses muhabbet ediyoz öylee :)
kimi heyecanlı kimi yorgun kimi halsiz anımızı paylaşıyoruz işte :)))
sen nasılsın ?

adet bitiminde mi test yaptın yani canım?

canım geçen yazdığımı okudunmu bilmiorum ben bu ay dengesiz adet oluodum bi çok geliodu bi hiç gelmiodu falan bende adetimin 3.günü ovl testi yaptım bi baktım yoğun iki çizgi hatta burayada yazdım adetliken yumurtlama olurmu die ondan soraki hergün yaptım hep çift çizgiydi ve giderek dahada koyulaşıodu bugünde yoğun ikinci çizgiyi görünce ölesine bide gebelik testi yapıyım dedim çöpe attım yani baakmadım bile sora tesadüf eseri bi gördümki ikinci çizgi bilemedim valla yaaa

özgeeeee bak kimse yok derken topik doldu :))

a.s eses muhabbet ediyoz öylee :)
kimi heyecanlı kimi yorgun kimi halsiz anımızı paylaşıyoruz işte :)))
sen nasılsın ?

buradaki yorgun halsiz kişi benim heyecanlı kişide uhibbuke didoş ve özge :))

nasıl oldu acaba o cıft cızgı bızdede ole olsa nasıl sprız olmstr pekı bsy sorcm hastalık bıtımı neden test yaptn nasıl yaptn

sölerim uhibcim biliosun:)

aa demek adetken yumurtladın, adet öncesi ilişki olmuşsa olabilir tabi gebelik, öyle hamile kalan çok var cidden. hayırlısı inş güzel haberlerini alırız

tatlım bu geçen aydandr zaten daha bu hafta det olduktan sora dr.a gittim oda bana serephone die bi ilaç verdi yumurta geliştirici bende bigüzel kullandım yarın kontrolum vardı işte böle oldu o yüzden korkuorum bakalım rabbim hayırlısını nasip etssin

inşallah çatlamaz ama çatlasa da yarını degerlendir sonuçta 24 saat canlı kalıyo ve rabbimin hikmeti ne olacagı belli olmazz

Dun esim sirnasti sinirliydim ona istemedim suan o kadar pismanim ki :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…