- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
- 208
özelde luki söyledimii bilmiyorum ama dedikodu yapmadıgım için diyim ben şekerpembeden bahsediyoruz :)
ayy hadi az kaldı ne zaman çıkıcaksın 15 dk var :)
hemen koşarak gel bize söyle tabi hakkında en hayırlısı neyse o olsuuunnn
Maşallah bak yumurtan gelişmiş inşallah rabbim nasip ederde bu ay müjdeyi alırsın sende
Sende yoktun bayadir hadi hayirlisi vardir inssstekrar yaptım yine ikinci çizgi çıktı yok yaa bu işte bi iş var anlamadım ben
Ben geldim mukavele nasladi bizimde batda yaklasti pek umut yok ama yinede insan heycanlaniyo ins vardir
Insallah canm ya bugun esimle ayriyiz yarina kadar catlamaz ins benm yumurta
:))))yok kız ne dedikodusu sadece şeker pembeyi bitürlü anlayamadım okadar :) onun için karışık dedim ewet bi çocuğu oldugunu bende biliorum allhım ikincisinde nasip etsin inş. isteyen herkeze versin inş
selamum aleykummm
kızceler napıyosunuz
selamum aleykummm
kızceler napıyosunuz
adet bitiminde mi test yaptın yani canım?
özgeeeee bak kimse yok derken topik doldu :))
a.s eses muhabbet ediyoz öylee :)
kimi heyecanlı kimi yorgun kimi halsiz anımızı paylaşıyoruz işte :)))
sen nasılsın ?
özgeeeee bak kimse yok derken topik doldu :))
a.s eses muhabbet ediyoz öylee :)
kimi heyecanlı kimi yorgun kimi halsiz anımızı paylaşıyoruz işte :)))
sen nasılsın ?
valla ben nasılım bilmiorumki canım adet oldum bittim derken bi gebelik testiyle dünyam şaştı ikinci çizgi çıktı gittim kan verdim bakalım sonucu bekliorum ama dua edin inş. bebek deildir kızlar ben geçen ay çok ilaç kullandım korkuorum oyuzden inş bu ay allahım nasip eder
Bu arada senin bat ı güncellememişiz sende durumlar ne
selamum aleykummm
kızceler napıyosunuz
özelde luki söyledimii bilmiyorum ama dedikodu yapmadıgım için diyim ben şekerpembeden bahsediyoruz :)
ayy hadi az kaldı ne zaman çıkıcaksın 15 dk var :)
hemen koşarak gel bize söyle tabi hakkında en hayırlısı neyse o olsuuunnn
Maşallah bak yumurtan gelişmiş inşallah rabbim nasip ederde bu ay müjdeyi alırsın sende
canım geçen yazdığımı okudunmu bilmiorum ben bu ay dengesiz adet oluodum bi çok geliodu bi hiç gelmiodu falan bende adetimin 3.günü ovl testi yaptım bi baktım yoğun iki çizgi hatta burayada yazdım adetliken yumurtlama olurmu die ondan soraki hergün yaptım hep çift çizgiydi ve giderek dahada koyulaşıodu bugünde yoğun ikinci çizgiyi görünce ölesine bide gebelik testi yapıyım dedim çöpe attım yani baakmadım bile sora tesadüf eseri bi gördümki ikinci çizgibilemedim valla yaaa
ikinci çizgi varsa vardır canım kanda çıksında tebrikleri kabul edersin artık :)) idrar testi yanıltmaz hadi bi kere yanılttı diyelim ama ikinci kez asla yanıltmazsonuç ne zaman çıkacak? hayırlısı canım ya daha tutunmadan ilaçlar hiçbir etki yapmıyo zaten bebeğe merak etme
sölerim uhibcim biliosun:)
Sende yoktun bayadir hadi hayirlisi vardir insss
inşallah çatlamaz ama çatlasa da yarını degerlendir sonuçta 24 saat canlı kalıyo ve rabbimin hikmeti ne olacagı belli olmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?